Dit is wat fans echt dachten van Sebastian Stan als Bucky Barnes

Inhoudsopgave:

Dit is wat fans echt dachten van Sebastian Stan als Bucky Barnes
Dit is wat fans echt dachten van Sebastian Stan als Bucky Barnes
Anonim

Sebastian Stan is misschien begonnen als een minder belangrijk personage in 'Gossip Girl', maar tegenwoordig heeft hij een stel geobsedeerde fans die al zijn Marvel-bewegingen volgen. Hij is al lang niet meer bij zijn 'Gossip Girl'-ex, maar Sebastians creatieve pad wachtte nieuwe uitdagingen.

Wat betreft het vervullen van de ideologie van de makers van de originele 'Captain America'-strips, hoe verhoudt Stans interpretatie van Bucky Barnes zich bijvoorbeeld?

Wat vinden fans van Sebastian's Bucky Barnes?

Hoewel hij oorspronkelijk auditie deed voor een andere Marvel-rol, zijn fans best blij dat Sebastian Stan uiteindelijk Bucky Barnes speelde. Hij was misschien niet de meest prominente acteur voordat hij het scherm met Chris Evans deelde, maar Stan is op indrukwekkende manieren in de rol gegroeid.

Ten eerste zeggen fans dat ze enthousiast waren over de algehele weergave van Bucky Barnes. In de strips was Bucky een tiener, maar de live-interpretatie van het verhaal uit de jaren 40 moest passen bij de verwachtingen van de moderne kijker.

Dat betekende een volwassen Barnes die "geschikt is voor de leeftijd", zeggen fans. In plaats van een slungelige sidekick te zijn die veel te leren heeft, is hij in plaats daarvan het icoon van de 'oudere broer'.

Fans waren ook blij met Sebastian Stan's interpretatie van het verbeterde personage. Hoewel hij een beetje 'swagger' heeft, denken fans dat het perfect past bij de rol van Bucky. De acteur doet 'moordbot' net zo goed als 'kwetsbare Bucky', zeggen kijkers, en dat is een uniek talent voor een superheldenacteur.

Wat gebeurt er met Bucky Barnes?

Een van de geweldige dingen aan Sebastian Stan is dat hij om zijn karakter geeft en de verhaallijn recht doet. Zoals Syfy meldde, heeft Stan een aantal specifieke ideeën voor het laatste gordijn van James Buchanan Barnes.

De Winter Soldier heeft het zwaar gehad, waaronder het verliezen van zijn arm, maar het terugwinnen van zijn leven was nog maar het begin. Zoals Syfy uitlegde, is Stan's "haunted duizend-yard stare" slechts een deel van wat de acteur heeft geperfectioneerd voor de wereld van Bucky Barnes.

Na al die actie zegt Sebastian dat hij de arme Bucky graag een vredig leven zou zien leiden "als een 200-jarige man met een gezin". Het is hartverwarmend dat Stan genoeg om zijn karakter geeft om een happy end te wensen voor het superheldenverhaal, maar de kans is groot dat het niet precies op die manier zal gebeuren.

Hoe dan ook, fans zullen Sebastians toewijding aan zijn personage nooit vergeten en het volledige scala aan emoties uitbeelden dat Bucky door zijn verhaallijn heen ondergaat.

Zoals fans uitleggen, is het mogelijk om "de pijn op zijn gezicht te zien", en dat acteervermogen maakt hem de "perfecte Bucky om een perfecte Captain America te versterken."

Aanbevolen: