Wat heeft Ben Feldman gedaan sinds 'Superstore' eindigde?

Inhoudsopgave:

Wat heeft Ben Feldman gedaan sinds 'Superstore' eindigde?
Wat heeft Ben Feldman gedaan sinds 'Superstore' eindigde?
Anonim

Ben Feldman is de schattige en lieve man die de hoofdrol speelde van Jonah in de populaire NBC-comedyserie Superstore. Hij staat ook bekend om zijn rol als Ron in Silicon Valley, Michael Ginsberg in Mad Men en Fred in Drop Dead Diva. Oh, en hij deed in 2009 een kleine film genaamd Friday the 13th en was in 2005 in Hilary Duff's film The Perfect Man.

Fans vragen zich misschien af wat Feldman precies heeft uitgespookt sinds Superstore helaas stopte. Hij heeft aan een paar projecten gewerkt, met name de Monsters at Work-serie op Disney+. Hij heeft er ook van genoten om echtgenoot en vader te zijn en meer tijd thuis door te brengen met zijn gezin tijdens de pandemie. Hij heeft ook een paar podcastafleveringen gedaan, zoals Hypochondriactor met acteur Sean Hayes en Dr. Priyanka Wali, waar hij sprak over zijn nekoperatie die hij had ondergaan voor het laatste seizoen van Superstore.

8 Ben Feldman deed een aflevering van 'Tuca And Bertie'

Feldman heeft tijdens de pandemie de voice-over overgenomen en speelde een gastrol in een aflevering van de animatieserie Tuca en Bertie, die te vinden is op Netflix. Volgens de seriebeschrijving gaat het over "twee vreemde vogels. Een vreemd herkenbare vrouwelijke vriendschap. Een wilde komedie met een hart van de makers van BoJack Horseman."

7 Ben Feldman nam deel aan het helpen van een goed doel

Feldman was een van de vele acteurs die deelnamen aan het voorlezen van het toneelstuk Four Chords and a Gun dat in 2021 online werd gestreamd. De netto-opbrengst zou ten goede komen aan het goede doel Food on Foot in Los Angeles, dat volgens de website van de non-profitorganisatie is een liefdadigheidsinstelling die zich toelegt op "het helpen van onze niet-gehuisveste en lage inkomensburen in Los Angeles met voedzame ma altijden, kleding en een nieuwe start door middel van levensvaardighedentraining, fulltime werk en permanente huisvesting."

6 Ben Feldman spreekt een personage uit over 'Monsters At Work'

Feldman uitte het vaste personage uit de serie, Tylor, in de Disney Plus-serie Monsters at Work, die is gebaseerd op de filmfranchise van Monsters Inc.. Feldman vertelde ABC7 in Chicago dat zijn karakter "een kind is dat zijn hele leven heeft voorbereid en gestudeerd om een bangmaker te zijn, hij is een kind van de klas, hij is erg doelgericht." Andere sterren van de serie zijn Mindy Kaling en Henry Winkler.

5 Ben Feldman speelt op 'Super Pumped'

Feldman voegde zich in januari 2022 bij de cast van Super Pumped. Super Pumped is een serie op Showtime over de start van Uber als bedrijf in Silicon Valley. Feldman is maar in twee afleveringen te zien, maar hij speelt de rol van Larry Page, de mede-oprichter van Google.

4 Ben Feldman was op de 'Hypochondriactor'-podcast

Feldman sprak met acteur Sean Hayes en Dr. Priyanka Wali in hun Hypochondriactor-podcast over de nekoperatie die hij onderging in de zomer voor het laatste seizoen van Superstore. Het is een behoorlijk angstaanjagend verhaal over de schijven in zijn ruggengraat waardoor hij bijna verlamd raakte en hoe de chirurgen door de voorkant van zijn nek moesten snijden om het te corrigeren. Hij schreef zelfs een testament voor de operatie, bang dat hij zou sterven. Blijkt dat het herstel niet zo slecht was, en hij leefde om het verhaal te vertellen.

3 Ben Feldman was op de podcast 'We Are Family'

Feldman verscheen op de We Are Family-podcast waar hij sprak over hoe hij zijn vrouw via e-mail ontmoette en waarom vader worden niet was wat hij verwachtte. Hij gaf toe dat zijn familie vermoeiend was en dat de eerste jaren van het ouderschap als een waas voorbij gingen. Hij zei ook dat hij in anderhalf jaar niet echt veel geslapen heeft. Hij zei zelfs dat hij pas echt een band met zijn eerstgeboren kind voelde toen ze ongeveer 6 tot 8 maanden oud was. Het was een interessant gesprek dat zeker het beluisteren waard is.

2 Ben Feldman was op de podcast 'Inside Disney'

Feldman verscheen ook op de Inside Disney-podcast om Monsters at Work te promoten. In deze podcast sprak hij over het ontmoeten van Mickey Mouse in Disneyland, veel schreeuwen op Monsters at Work en over het hoofd worden gezien door Lady and the Tramp op de D23 Expo-conventie. Hij besprak hoe zijn kinderen Monsters at Work hebben gezien, maar ze waren "niet onder de indruk" van het feit dat hun vader een van de stemmen deed.

1 Ben Feldman heeft ervan genoten om vader te zijn

Op het moment van schrijven heeft Feldman een 4-jarige en een 2-jarige die anderhalf jaar uit elkaar liggen. Dankzij de pandemie kon hij veel meer tijd thuis doorbrengen met zowel zijn kinderen als zijn vrouw. In de We Are Family-podcast zei hij dat iedereen die zegt dat het ouderschap soepel is verlopen of dat het gemakkelijk is, liegt, maar hij houdt van zijn kinderen tot de dood, ongeacht het feit dat hij pas om half zeven 's ochtends in slaap v alt. dat hij met zijn vrouw op vakantie zou gaan naar Mexico en hoewel hij opgewonden was over de reis, wist hij dat hij zijn kinderen de hele tijd zou missen. Zo lief!

Aanbevolen: