Wilde Lisa Kudrow dat 'Friends' zou eindigen?

Inhoudsopgave:

Wilde Lisa Kudrow dat 'Friends' zou eindigen?
Wilde Lisa Kudrow dat 'Friends' zou eindigen?
Anonim

Zowel toen als nu blijft 'Friends' contact maken met zijn publiek. Zoals Lisa Kudrow zei, was het de connectie tussen de personages die de show zo herkenbaar maakte: "Een deel van wat ['Friends'] nu aanspreekt, is dat jonge mensen deze onbewuste nostalgie hebben naar persoonlijke connectie. En niet alleen nu tijdens de pandemie, maar daarvoor", zei Kudrow in het Times-interview. "Ik zie geen realiteit waar 'Friends' allesbehalve goed was," zei ze.

Hoewel niemand afscheid wilde nemen, eindigde de show na tien seizoenen. In werkelijkheid had het maar door kunnen gaan, en doorgaan met het binnenhalen van stellaire aantallen. Achter de schermen worstelden veel van de cast met de finale, met name Jennifer Aniston. Aan de andere kant genoot iedereen uiteindelijk van zijn eigen soort succes toen de show ten einde was.

Interssant genoeg had iedereen zijn eigen interpretaties van het einde van de show. In het begin was Lisa Kudrow er helemaal tegen, maar uiteindelijk onthulde ze dat het tijd was om de stekker uit de show te trekken.

Kudrow was gesplitst

Het was allemaal leuk, zowel op als naast de camera. Om die reden wilden maar weinigen dat de show zou eindigen en dat was inclusief Lisa Kudrow: Ja, als het aan ons lag, zou ik doorgaan. Er zou komen hoe dan ook een tijd waarin iemand zou hebben gezegd: 'We hebben er genoeg van.' Maar waarom geen plezier maken totdat ze dat doen? Het was gewoon heel leuk. Maar ik denk dat we destijds enorm dankbaar waren. Het is niet zo dat we het niet op prijs stelden hoe leuk het was en hoe goed het schrijven was. We waren allemaal erg trots en dankbaar.”

Joey en Phoebe screenshot
Joey en Phoebe screenshot

Ze veranderde later van gedachten en verklaarde dat het goed was om de show te beëindigen. Net als veel van de anderen, geeft Kudrow toe dat ze nooit zelf de stekker uit de serie had kunnen trekken en ze is blij dat iemand anders dat deed toen ze dat deden: "Ik vond het prima om meer [seizoenen] te doen. Nu ben ik blij dat hebben we niet gedaan", zegt Kudrow. "Alleen omdat, wanneer zou ik zijn vertrokken? Je had me er echt uit moeten schoppen. En ik denk dat het goed voor me was om gedaan te worden."

Verrassend genoeg heeft Kudrow de show om een aantal redenen niet meer teruggekeken sinds het einde ervan. Ten eerste is ze bang dat ze haar optreden in de show niet leuk zal vinden, wat volgens de meeste fans onmogelijk is. Ten tweede wil ze op een dag wachten en de show samen met haar mede-co-sterren bekijken, misschien na quarantaine: 'Ik kijk de show niet. Ik kijk er nog steeds niet naar in de hoop dat we op een dag gaan zitten en bekijk ze samen,' zei Kudrow.

Fans zouden dat zeker leuk vinden. Voorlopig staan de fans te popelen om de reünie te laten plaatsvinden, een die werd uitgesteld vanwege de pandemie.

Aanbevolen: