Wilde Milo Ventimiglia dat 'This Is Us' zou eindigen?

Inhoudsopgave:

Wilde Milo Ventimiglia dat 'This Is Us' zou eindigen?
Wilde Milo Ventimiglia dat 'This Is Us' zou eindigen?
Anonim

Nadat Milo Ventimiglia onlangs het internet had verbroken met zijn "korte broek"-foto, deelde hij zijn "bitterzoete" gedachten aan het naderende einde van zijn show This Is Us. Het zesde en laatste seizoen van de NBC-serie ging in première op 4 januari 2022. De Gilmore Girls-acteur gaf toe dat hij "moeite zou hebben om los te laten" wanneer het eindigt. De serie werd voor het eerst uitgezonden op 20 september 2016. Sindsdien heeft de acteur hechte vriendschappen gesloten met medesterren als Mandy Moore. Hier is alles wat hij heeft gezegd over het filmen van het laatste seizoen van de show.

'Dit zijn wij'-producenten zeiden bijna nee tegen Milo Ventimiglia

Ventimiglia werd tijdens audities bijna afgewezen door de producers van This Is Us."Ze wilden iemand heel anders", herinnert de acteur zich aan Variety. "Ik liep naar binnen met mijn baard en mijn lange haar en zette mijn motorhelm neer en ze zeiden: 'Wie is deze man?'" Hij onthulde dat hij op dat moment tussen audities zat, niet zeker van wat hij nu zou doen. "Je weet niet of je in het oude Egypte met een zwaard gaat zwaaien of dat je een agent gaat spelen die door de straten van New York loopt", zei de Devil's Gate-ster over zijn vreemde blikken.

Toch waren de producers onder de indruk van zijn optreden. "Ik denk dat ze gewoon iets anders zagen dan iemand die de woorden had geoefend, en ze kozen mij", zei Ventimiglia. Hij onthulde ook dat hij verliefd werd op de rol. "Ik probeerde gewoon een man te zijn die als een man bestond", zei hij over het spelen van Jack Pearson. "En hier is deze man die gewoon probeert te zorgen voor zijn vrouw en zijn familie en dat alles. Het was zo eenvoudig en mooi dat ik dacht: 'Ik zou het gewoon heel graag willen doen.'Ik zou er graag deel van uitmaken.'"

Milo Ventimiglia legt recente 'Jack-Centric Tearjerker' uit in 'This Is Us'

Over seizoen 6, aflevering 4 gesproken, Ventimiglia vertelde People over hoe kijkers kunnen leren van zijn personage Jack. "We moeten begrijpen dat mannen kwetsbaar kunnen zijn en toch veel kracht kunnen dragen. Het is menselijk, het is heel menselijk om verlies te ervaren", zei hij over de aflevering "Jack-centric tearjerker". "Het is heel menselijk om je daardoor te laten breken op een moment dat je misschien altijd de schouder bent waarop iedereen huilt. Ik denk dat het verdiend was als er iets was." De acteur zei ook dat hij uitkeek naar de emotionele aflevering.

"We hebben al zoveel geleerd over Jack," zei hij. "Hier is nog iets dat we over Jack te zien krijgen. We krijgen te zien hoe hij dit verlies heeft ervaren, omdat iedereen hem heeft verloren. We hebben iedereen het zien doen, maar nu is het tijd om Jack dat te zien doen. Het was leuk om iets te ontdekken dat ik echt niet had met Jack, wetende dat we een groot deel van zijn leven hadden meegemaakt. Om erachter te komen hoe hij omging met het verlies van zijn moeder, moet je weten hoe hij daarmee verder kon."

Waarom Milo Ventimiglia niet klaar is om 'Dit zijn wij' los te laten

Tijdens een recente verschijning op Late Night With Seth Meyers bekende Ventimiglia dat hij niet klaar was om This Is Us te beëindigen. "We zullen emotioneel zijn [wanneer het eindigt]", zei hij. "We zullen het moeilijk hebben om los te laten. Je bent al zoveel jaren op een show en je herinnert je dat eerste moment en [plotseling] dan is het klaar." Hij voegde eraan toe dat het "bitterzoet" zou zijn, de cast en crew niet meer te zien. Hij zei echter dat kijkers ook zouden huilen als de laatste aflevering komt. "Ik weet zeker dat die laatste momenten, iedereen in tranen zal zijn. Iedereen zal huilen", voegde hij eraan toe. "Ik denk dat we al hebben vastgesteld dat het publiek zal huilen."

In een interview met Us Weekly in september 2021 erkende Ventimiglia eindelijk de reputatie van de show voor het emotioneel "slopen" van zijn kijkers. "Ik vind het prachtig. Ik vind het ongelooflijk bevredigend. Ik vind het prachtig", zei de acteur. "Ik was net op de set met [showrunner Dan Fogelman] ongeveer twee weken geleden en hij had het over een aantal dingen die ik niet wist over het einde. Ik was daar met Mandy [Moore]. We keken elkaar een beetje aan, zoals, één, opgewonden om erin te gaan, en twee, ongelooflijk verwoest als menselijke wezens, want dit zal mensen waarschijnlijk op de meest oprechte manier kapot maken."

Zijn co-ster Justin Hartley herhaalde de gevoelens en zei dat dit de juiste manier is om de show te "beëindigen". "De manier waarop het verhaal mij is verteld en de manier waarop het eindigt, lijkt de juiste manier om het te 'beëindigen'", vertelde hij in januari 2021 aan Entertainment Weekly. "Je krijgt een vol hart, gewoon omdat tegen die tijd heb je deze mensen en al hun reizen al zo lang gadegeslagen. Als je als publiekslid zoveel investeert, zit je helemaal vol, maar op een bevredigende manier. Het is absoluut een emotionele reis."

Aanbevolen: