Mario Lopez opent zich over eerbetoon aan voormalig co-ster Dustin Diamond in reboot 'Saved By The Bell

Mario Lopez opent zich over eerbetoon aan voormalig co-ster Dustin Diamond in reboot 'Saved By The Bell
Mario Lopez opent zich over eerbetoon aan voormalig co-ster Dustin Diamond in reboot 'Saved By The Bell
Anonim

Nadat Dustin Diamond eerder dit jaar aan kanker was overleden, wilde Mario Lopez een gedenkwaardig eerbetoon brengen aan zijn voormalige castlid Saved by the Bell. Diamond speelde de rol van de geliefde Samuel "Screech" Powers in de originele tv-sitcom.

In een exclusief interview met Hollywood Life onthulde Lopez dat er momenteel een eerbetoon "in de maak" is om te verschijnen in de Saved by the Bell reboot-serie op Peacock. De show is onlangs vernieuwd voor een tweede seizoen.

"Ik ben altijd cool met hem geweest en het zou leuk zijn om iets kleins te doen om hem te eren en ik denk dat dat in de maak is," zei hij.

Op dit moment is er niet veel informatie over de lay-out van het eerbetoon. Lopez zorgde er echter wel voor dat fans werden besproken tussen de cast en crew.

"Er doen verschillende creatieve ideeën de ronde", legde hij uit. "Ik wil er geen enkele sleutel in gooien. Zolang het op een smaakvolle, toffe manier gebeurt, vind ik het goed.”

De cast van Saved by the Bell
De cast van Saved by the Bell

Lopez, die zijn rol als A. C. Slater herneemt in de reboot-serie, deelde mee dat het tweede seizoen in de zomer wordt hervat.

“Ik geloof dat we rond juni de draad weer oppakken. Ik kijk er naar uit. Het was heel leuk om te zien dat het goed werd ontvangen, en we kregen heel goede recensies en het deed het goed, dus ik hoop dat dat hetzelfde is voor deze volgende ronde, zei hij.

Toen Diamond zijn strijd tegen kanker verloor, gaf Lopez een emotionele verklaring over zijn voormalige co-ster op Access Hollywood.

"Het is met een zwaar hart dat ik aankondig dat mijn vriend en Saved by the Bell costar Dustin Diamond vanmorgen op 44-jarige leeftijd is overleden aan stadium IV kanker", onthulde hij aan de outlet.

“Hij was als een klein broertje voor mij, we hebben altijd contact gehouden door de jaren heen. Ik heb hem eigenlijk pas een paar weken geleden gesproken nadat hij zijn diagnose had gekregen,' vervolgde Lopez. 'Zelfs toen was hij vol energie en hij was zo optimistisch. Het leven is zo kwetsbaar en niet vanzelfsprekend. Onze gebeden zijn bij Dustins familie en zijn vrienden.”

Lopez bracht ook een oprecht eerbetoon aan de overleden acteur op zijn officiële Instagram-pagina:

Veel andere castleden betuigden hun condoleances aan Diamond op sociale media.

Mark-Paul Gosselaar, die Screech's beste vriend Zack Morris speelde, plaatste op Twitter: Diep bedroefd om te horen van het overlijden van Dustin Diamond, een echt komisch genie. Mijn oprechte deelneming aan zijn familie en vrienden. Terugkijkend op onze tijd dat we samenwerkten, zal ik die rauwe, briljante vonken missen die alleen hij kon produceren. Een taart in je gezicht, mijn kameraad.”

Lark Voorhies, die Screech's crush Lisa Turtle speelde, bracht ook hulde aan haar overleden co-ster. "Woorden kunnen het verdriet dat ik nu voel niet uitdrukken", zei ze in een Instagram-bericht. "Dustin en ik hadden een warme en speciale vriendschap, hij was een zorgzame heer en mijn herinneringen aan hem zullen altijd worden gekoesterd,"

“Het spijt me zo erg dat hij er niet meer is. Maar het is buitengewoon triest voor zijn naaste dierbaren die zijn tragische dood en hun eigen grote verlies moeten verwerken', voegde ze eraan toe. "Mijn hart gaat naar hen uit in deze moeilijke tijd."

Een releasedatum voor seizoen 2 is nog niet aangekondigd voor de Saved by the Bell reboot-serie. Voorlopig is het eerste seizoen van de show beschikbaar om te streamen op Peacock.

Aanbevolen: