Komt er nog een Kong/Godzilla-film?

Inhoudsopgave:

Komt er nog een Kong/Godzilla-film?
Komt er nog een Kong/Godzilla-film?
Anonim

Godzilla vs. Kong sloot vrijwel het boek over de Monsterverse. Beide alfa Titans kwamen tot een akkoord en gingen uiteindelijk hun eigen weg, en het is vermoedelijk het einde van hun conflict.

Wat de films betreft, zijn er momenteel geen plannen voor meer afleveringen. Het contract van Legendary met TOHO liep ook af in 2020, dus ze hebben geen rechten meer op Godzilla of zijn gelieerde personages. Tenzij de studio echter besluit dat het in hun eigen belang is om nog een film te maken, in welk geval ze opnieuw kunnen onderhandelen over meer films. Houd er rekening mee dat een toekomstige aflevering afhangt van hoe goed Godzilla vs. Kong het doet aan de kassa en op de exclusieve streamingdienst van HBO.

Ervan uitgaande dat het de verwachtingen overtreft, zijn er genoeg richtingen waar een nieuw hoofdstuk in de Monsterverse kan gaan. Kong heeft bijvoorbeeld de hele Holle Aarde om te verkennen. Hij nam kort een rondleiding en kwam daarbij een paar vijandige bewoners tegen, maar hij heeft slechts de oppervlakte van de verborgen wereld bekrast. Dat biedt een kans om Kong een gevallen Titan te laten opgraven. Ghidorah was op ijs totdat ze het nieuw leven inblazen. Wie zegt dat Monarch niet per ongeluk weer een monster wakker maakt terwijl ze Kong in zijn nieuwe huis in de gaten houden?

Wat verbergt de holle aarde nog meer?

Afbeelding
Afbeelding

Het is ook mogelijk dat een jonge aap zich verstopt in de jungle van de Holle Aarde. Als het maar een fractie van de grootte is, zal een adolescent proberen zijn aanwezigheid geheim te houden tijdens een massale verstoring. Maar als het stof eenmaal is neergedaald en de zaken rustiger worden, klinkt het redelijk om naar buiten te komen om Kong te leren kennen.

Buiten de omgeving van Kong bestaat een andere bron waaruit nieuwe Titans kunnen ontspringen. We hebben het over Apex Cybernetics. De technische organisatie kreeg een Ghidorah-hoofd en batches Skull Crawlers in handen. Dus het is waarschijnlijk redelijk om aan te nemen dat ze andere monsters hebben opgesloten.

Het intrigerende aspect is dat geen van de hoofden van de organisatie nog in leven is. Omdat dat het geval is, kan iedereen die aanspraak maakt op Apex alle activa gebruiken die al ingesloten zijn. En zoals we al zeiden, zou dat ertoe kunnen leiden dat verschillende Titans opnieuw grote schade aanrichten. In dat scenario zou de situatie er waarschijnlijk op neerkomen dat Godzilla vecht tegen het volgende monster dat centraal staat.

Nog een Godzilla-probleem

Afbeelding
Afbeelding

Een ander vertrekpunt voor het verhaal zou kunnen zijn dat Godzilla zich ongeslachtelijk voortplant, net zoals de versie in Godzilla uit 1999 deed. Of misschien heeft Apex ontdekt hoe de kolos te klonen. Zo'n complot zou vermoedelijk neerkomen op twee hagedistitanen die vechten om de suprematie, en wie zou dat niet willen zien.

Afgezien van de mogelijke scenario's die hierboven zijn aangegeven, zal TOHO misschien het voortouw nemen met hun eigen kijk op Godzilla. Het in Japan gevestigde productiebedrijf hoeft zich niet langer bezig te houden met marketing voor een legendarische film om een van hun eigen films te overschaduwen, wat betekent dat dit het juiste moment is om een TOHO-film uit te brengen.

In termen van wat ze van plan zijn, klinkt een nieuwe botsing tussen Godzilla en een van zijn oude vijanden aannemelijk. De afgebeelde monsters zullen echter moeten verschillen. Legendarisch deed net Ghidorah, Mothra en Mechagodzilla, dus TOHO zal waarschijnlijk een ander beest uit hun archief kiezen. Op die manier is er een duidelijk onderscheid tussen de in Amerika gemaakte films en de Japanse versie. Het is een raadsel welk monster het kan opnemen tegen de koning, maar er is een enorme catalogus van uitstekende kandidaten, die allemaal de alfa-Titan een kans kunnen geven voor zijn geld.

Voorlopig kunnen we alleen maar kijken wat er zich ontwikkelt. TOHO kan in de nabije toekomst iets produceren, of Legendary Pictures zou opnieuw kunnen onderhandelen over een nieuwe filmdeal. Het is gewoon een kwestie van wachten tot de studio's beslissen.

Aanbevolen: