‘Game Of Thrones’: Fans vragen om remake van seizoen 8 na cryptische tweet

Inhoudsopgave:

‘Game Of Thrones’: Fans vragen om remake van seizoen 8 na cryptische tweet
‘Game Of Thrones’: Fans vragen om remake van seizoen 8 na cryptische tweet
Anonim

Dagen voor hun 10-jarig jubileum heeft het Twitter-account van Game of Thrones een nogal cryptisch bericht gedeeld met hun 8 miljoen volgers. Met behulp van een populaire dialoog uit de achtdelige serie, verklaarden ze: "De winter komt eraan."

De tweet heeft geleid tot gesprekken over de spin-offs van Game of Thrones, terwijl fans HBO riepen om seizoen 8 opnieuw te maken. Als Zack Snyder Justice League terug kan brengen, kan HBO de goede oude naam Game of Thrones herstellen zeggen ze.

Fans zijn er ook van overtuigd dat de tweet iets te maken heeft met House of the Dragon, de prequel-serie die momenteel in ontwikkeling is.

Het is 10 jaar geleden dat GoT werd uitgebracht

17 april markeert een decennium sinds de eerste aflevering van de serie, getiteld Winter Is Coming, werd uitgebracht. Game of Thrones werd hoog aangeschreven als een van de beste televisieseries ter wereld, voordat het laatste seizoen de kijkers frustreerde en de erfenis van de show vernietigde.

Terwijl sommige fans de tweet aangrepen als een kans om campagne te voeren voor het opnieuw maken van seizoen 8, klaagden anderen over onopgeloste complotten en alles wat mis was met de laatste aflevering in de serie.

"Ze gaven Zack Snyder 70 iets miljoen dollar om Justice League te "repareren". Seizoen 8 repareren. Je zou het waarschijnlijk in drie afleveringen kunnen doen, "zei @johnhornor.

@andyEUx zei: "Stel je voor dat je de grote schurk voor 8 jaar bouwt en het in een seconde volledig verwijdert door een schreeuwende tiener met een mes."

@dwn_2_clwn deelde "het probleem was dat Cersei zogenaamd de grotere bedreiging van de show was", verwijzend naar het kwaadaardige karakter van Lena Headey.

@lady_elinye wenste "een extra seizoen van Game of Thrones waaruit bleek dat seizoen 8 de koortsdroom van Bran was".

@aureliaot7 zei: "Ik wil dat elke 432 minuten die ik verspild heb aan het kijken naar seizoen 8 uit mijn geheugenbank wordt verwijderd."

HBO ontwikkelt een drietal nieuwe prequel-shows voor Game of Thrones, maar fans "willen een persoonlijke verontschuldiging voor seizoen 8" voordat ze nieuwe inhoud krijgen aangeboden.

Op dit moment werkt HBO aan een prequel-serie gebaseerd op het boek Fire & Blood van George R. R. Martin. Het speelt zich 300 jaar voor de gebeurtenissen van de originele serie af en gaat over belangrijke gebeurtenissen zoals de Dans van Draken (burgeroorlog Targaryen) en de nasleep van de Doom of Valyria.

De opkomst en ondergang van Huis Targaryen zal ook worden gedocumenteerd in de serie.

Aanbevolen: