Wat is er gebeurd met 'Desperate Housewives'-ster Teri Hatcher?

Inhoudsopgave:

Wat is er gebeurd met 'Desperate Housewives'-ster Teri Hatcher?
Wat is er gebeurd met 'Desperate Housewives'-ster Teri Hatcher?
Anonim

Mensen zeggen dat Teri Hatcher zich slecht gedroeg op de Desperate Housewives-set, maar haar personage, Susan Mayer, was altijd superlief. Susan woonde aan de prachtige Wisteria Lane met haar beste vriendinnen Lynette Scavo, Gabrielle Solis en Bree Van de Kamp. Ze voedde haar dochter Julie op na haar vreselijke scheiding van Karl en werd verliefd op de charmante Mike Delfino.

Er wordt vaak gesproken over waarom Nicolette Sheridan de show al vroeg verliet toen haar personage, Edie Britt, plotseling weg was. Er wordt ook veel gepraat over wat er met Teri Hatcher is gebeurd. Laten we eens kijken.

Teri's acteercarrière

Desperate Housewives is een geliefde show en fans houden van veel van de citaten in de show.. Omdat Susan zo'n geweldig personage was, vragen mensen zich nu af wat er met de acteercarrière van Teri Hatcher is gebeurd.

NZ Herald meldde dat ze vanaf november 2019 niet in een film of tv-show leek te spelen, op basis van haar IMDb-pagina.

In 2018 werd er veel gepraat dat het niet goed ging met de actrice. Teri Hatcher was daar boos over en legde uit: "Op de omslag van gisteren (Star magazine heeft) een artikel dat precies dat zegt - het is totaal absurd - dat ik blut en dakloos ben en uit mijn busje leef. Het is categorisch onjuist. Ik ben niet Ik heb er goed aan gedaan om mijn geld te investeren. Ik ben niet dakloos en ik woon niet in mijn busje."

Nadat ze haar tijd als Susan in Desperate Housewives had beëindigd, speelde ze het personage van Kate Quimby in de tv-serie Jane By Design. Ze speelde Rebecca Tyler in een aflevering van Funny Or Die Presents… in 2012. Ze was de stem van Dottie in Planes uit 2013 en Planes: Fire And Rescue uit 2014.

In de afgelopen jaren heeft Hatcher niet veel geacteerd: van 2016 tot 2017 speelde ze Charlotte in de reboot van The Odd Couple, daarna speelde ze Rhea in 8 afleveringen van Supergirl.

Maar er zijn geen hoofdrollen geweest in een film of in een tv-show, niets zoals Susan in Desperate Housewives.

'Uitkomstverandering'

Teri Hatcher begon een YouTube-kanaal genaamd Hatching Change en had een show genaamd "Van Therapy", waarin ze mensen vroeg in haar busje te komen en met haar te praten. Dit is misschien waar de geruchten vandaan kwamen dat ze in een busje woonde.

Volgens Entertainment Weekly legde ze uit: "Het kunnen hele kleine of hele grote onderwerpen zijn, maar ik heb zoveel geluk dat ik contact kan maken met deze mensen met wie ik anders misschien nooit in contact zou zijn gekomen." Ze vervolgde dat hoewel ze misschien niet veel overeenkomsten had met de mensen met wie ze sprak, ze wel iets konden vinden om een band over te vormen: ze zei: "En het antwoord is misschien niets, maar ik denk dat er vaker wel dan niet iets is dat ons verbindt We lijken veel meer op elkaar dan we denken dat we zijn.”

Gezond koken

Teri Hatcher kookt ook op haar YouTube-kanaal en ze vertelde Entertainment Weekly dat ze graag gezond eet en graag anderen zou inspireren hetzelfde te doen: ze zei: Ik probeer wat plezier te bieden terwijl ik probeer te overtuigen mensen om minder bewerkt voedsel te eten.”

Hatcher heeft veel kookvideo's op haar kanaal: "1 For 1 Meal: One Pan For One Person" bevat recepten voor lamsvlees, salade, zalm en gevulde paprika's. Haar serie "Don't Eat 'It' Out Of A Box" bevat naast vele andere recepten veganistische lasagne, avocadotoost en appelkruimeltaart.

In 2019 haalde Teri Hatcher de krantenkoppen toen ze een foto op sociale media deelde waarop ze in bikini zat. Ze legde uit dat ze een uitdaging aanging met F45 die acht weken duurde en dat ze het goed deed tussen het sporten en het eten van ontstekingsremmend voedsel. Ze Bewegen is een bron van welzijn geworden, geen middel om er naakt goed uit te zien. Dit is mijn waarheid en het voelt bevrijdend om in dit 55-jarige lichaam te zijn. Hier gaat het om. Ik ben er eindelijk achter hoe ik lekker in mijn vel kan zitten. Misschien niet elke dag, maar wel veel. Door je leeftijd kun je duidelijk zijn over je doel en koesteren voor wie en waar je dankbaar voor bent.”

Hoewel Teri Hatcher niet in veel films of tv-shows heeft gespeeld sinds het einde van Desperate Housewives, lijkt het erop dat ze bezig blijft met haar YouTube-kanaal en een gezonde levensstijl leidt. Hatcher is ook de moeder van een dochter genaamd Emerson en volgens The List studeerde Emerson literaire kunsten aan Brown University en plaatste ze op Instagram dat ze in het voorjaar van 2020 afstudeerde.

Hatcher is altijd een toegewijde ouder geweest en in een interview met Parade in 2009 zei ze: "Ik heb veel carrière- en relatieoffers gebracht om van mijn dochter een prioriteit te maken."

Aanbevolen: