Heeft Teri Hatcher slecht bloed met de cast van 'Desperate Housewives'?

Inhoudsopgave:

Heeft Teri Hatcher slecht bloed met de cast van 'Desperate Housewives'?
Heeft Teri Hatcher slecht bloed met de cast van 'Desperate Housewives'?
Anonim

Het is bijna tien jaar geleden dat de laatste aflevering van Desperate Housewives werd uitgezonden. Hoewel er genoeg drama op het scherm was om fans acht seizoenen verslaafd te houden, waren er ook geruchten over spanning achter de schermen die de set teisterden voor het grootste deel van de show. Met geruchten over een vete tussen de maker van de show, Marc Cherry en Nicolette Sheridan, die Edie Britt speelde, en kwaad bloed tussen de hele cast en Teri Hatcher, die Susan Mayer speelde, wordt er constant gespeculeerd over de show.

De hoofdrol in Desperate Housewives hielp alle hoofdrolspeelsters om hun fortuin op te bouwen en wereldwijde bekendheid te verwerven op een nieuw niveau, maar resulteerde dit ook in emotionele stress? Sommige fans geloven dat er echt een kloof was tussen de castleden, wat leidde tot spanningen die vandaag nog steeds bestaan. Blijf lezen om erachter te komen waar Teri Hatcher staat met de cast van Desperate Housewives en of er kwaad bloed zit.

De fotoshoot uit de hel

Elk kwaad op de Desperate Housewives-set lijkt te zijn voortgekomen uit een fotoshoot uit 2005 die werd gedekt door Vanity Fair. Volgens Nicki Swift zou een medewerker van ABC tegen de crew hebben gezegd dat ze Teri Hatcher niet eerst haar garderobe mocht laten kiezen, aangezien ze meestal de beste kleren kreeg. Tijdens deze fotoshoot zou Marcia Cross geïrriteerd zijn geraakt door het badpak dat Teri Hatcher droeg.

Nicki Swift meldt dat de fotoshoot in 2005 de laatste shoot was die de cast samen deed voor een tijdschrift.

Een vriendschap met 99 procent van de cast

Sinds de show in 2012 werd afgesloten, heeft Eva Longoria openhartig over haar relatie met haar voormalige co-sterren, de nadruk gelegd op de sterke vriendschap die ze deelt met Felicity Huffman en Marcia Cross. Longoria is toevallig ook besties met Victoria Beckham!

In een interview in 2018 met Jimmy Kimmel vertelde Longoria de gastheer dat Huffman en Cross aanwezig zouden zijn bij haar sterceremonie (waarbij ze een ster ontving op de Hollywood Walk of Fame). Toen hij vroeg of alle cast nog steeds goede vrienden waren, zei Longoria dat ze dat niet waren, maar "99 procent van ons is dat wel."

Het is nooit bevestigd dat Longoria naar Hatcher verwees als de ene procent die niet in de buurt kwam van de rest van de cast. Maar fans hebben gespeculeerd dat het misschien een verwijzing naar haar was.

Het problematische castlid

In 2019 kwam Felicity Huffman in de problemen nadat ze illegaal het toelatingsproces van haar dochter had geholpen, en een paar van haar voormalige medesterren van Desperate Housewives spraken openlijk ter verdediging van haar karakter.

Marc Cherry, de maker van de show, vertelde hoe Huffman altijd zo vriendelijk was om 'goedemorgen' te zeggen tegen een van de sterren van de show die niet meer met de rest van de cast sprak. Nogmaals, fans speculeren dat deze persoon, die Cherry "een problematisch castlid" noemde, Teri Hatcher was.

"Iedereen deed zijn uiterste best om in de loop van de show met deze vrouw om te gaan", vertelde Cherry. "Het was onmogelijk."

Teri Hatcher's verschillende prioriteiten

Fans hebben de neiging om te concluderen dat vermeldingen van spanning op de set moeten verwijzen naar Teri Hatcher, omdat ze fysiek afstand lijkt te hebben van de rest van de cast, zowel in beelden achter de schermen als zelfs in de herinneringen van haar medesterren. Hoewel ze vaak hun liefde voor elkaar tonen, lijkt Hatcher nooit een vermelding te krijgen.

Hatcher opende over de vermeende vete in een interview met The Daily Mail, waarbij de "scheiding tussen de cast" werd toegeschreven aan het feit dat ze verschillende prioriteiten had. "… Ik had gewoon een ander leven en een andere prioriteit, dat was mijn dochter", onthulde de actrice, sprekend over haar dochter Emerson die ze deelt met acteur Jon Tenney.

Haar hechte vriendschap met Vanessa Williams

In haar interview met The Daily Mail ging Hatcher niet in op vetes met een specifieke tegenspeler, maar ze sprak wel over haar hechte vriendschap met Vanessa Williams, die in 2010 bij de show kwam.

“Wat ik wil zeggen is dat, hoewel ze een late toevoeging was, Vanessa Williams en ik behoorlijk goede vrienden zijn,” zei Hatcher (via haar). "We hadden waarschijnlijk het meest gemeen buiten het scherm omdat we allebei alleenstaande moeders zijn, we zijn allebei de kostwinners en dat zijn we altijd geweest en we zijn ongeveer even oud."

Geen kwaad bloed

Eva Longoria sprak ook openlijk over de vermeende breuk in 2012, waarbij ze Hatcher beschreef als een "eenling". Haar uitleg leek te correleren met Hatcher's mening dat er geen sprake was van ruzie tussen de dames, maar eerder met verschillende levensstijlen en persoonlijkheden. Ze bevestigde wel dat er geen kwaad bloed was.

“Ik en Marcia [Cross] en Felicity [Huffman] waren een stuk hechter omdat we gewoon meisjes zijn die graag in elkaars gezelschap zijn. Teri niet.' Longoria gaf toe. 'Er was geen kwaad bloed, ik denk dat het gewoon zo was.'

Aanbevolen: