De echte reden waarom Vin Diesel's zoon Vincent Sinclair werd gecast in Fast and Furious 9

Inhoudsopgave:

De echte reden waarom Vin Diesel's zoon Vincent Sinclair werd gecast in Fast and Furious 9
De echte reden waarom Vin Diesel's zoon Vincent Sinclair werd gecast in Fast and Furious 9
Anonim

Om het als filmster in Hollywood te maken, helpt het echt om mensen te kennen die kunnen helpen om de juiste deuren voor je te openen. Het is des te meer het geval als de aspirant-acteur een ouder heeft die al succesvol is in de industrie.

Van de meeste acteurs is bekend dat ze hun kinderen in de loop der jaren op een of ander moment in hun films hebben gespeeld. Dit kan in zeer beperkte cameo-rollen zijn, zoals de dochter van Katie Holmes, Suri, deed in de recente film van haar moeder, Alone Together.

Anderen hebben belangrijkere rollen gekregen van hun ouders. Will Smith coachte zijn zoon Jaden door het mislukken van hun sci-fi After Earth, nadat ze jaren eerder ook samen hadden gespeeld in het veel succesvollere The Pursuit of Happyness.

Het hebben van een beroemde filmster als vader of moeder garandeert echter niet altijd een plekje in de schijnwerpers. Idris Elba wees onlangs zijn dochter Isan af, die met hem aan de film Beast wilde werken.

Vin Diesel's zoon Vincent Sinclair had echter veel meer geluk, want hij mocht vorig jaar een rol spelen in de Fast & Furious 9 van zijn vader.

Welke rol speelde Vincent Sinclair in Fast & Furious 9?

Fast & Furious 9 werd wereldwijd uitgebracht in juni 2021. Eenvoudig gestileerd als F9, was de film het tiende deel in de Fast & Furious franchise.

Een officiële synopsis voor de film luidt: 'Dom Toretto leeft het rustige leven van de grid met Letty en zijn zoon, maar ze weten dat het gevaar altijd op de loer ligt net achter de vredige horizon. Deze keer dwingt die dreiging Dom om de zonden van zijn verleden onder ogen te zien om degenen te redden van wie hij het meest houdt.'

Dominic 'Dom' Torreto is natuurlijk de klassieke hoofdpersoon in het Furious-universum, meestal gespeeld door Vin Diesel. Terwijl dit specifieke verhaal elementen uit zijn verleden onderzocht, werd Diesels zoon Vincent Sinclair aangemeld om de rol van een jongere Dom te spelen.

Het filmen voor F9 begon in juni 2019 en eindigde in november van hetzelfde jaar. De jonge Vincent zou in die periode negen jaar zijn geweest, omdat hij in april zijn verjaardag had gevierd.

Diesel en zoon werden in de cast vergezeld door de vaste namen Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, John Cena en Ludacris.

Waarom werd Vincent Sinclair gecast in Fast & Furious 9?

Naast de kinderversie van Dom Torreto was er nog een tijdlijn in Fast & Furious 9 die een tienerversie van het personage nodig had. Dit specifieke deel ging naar de ontluikende Nieuw-Zeelandse acteur Vincent Bennett, voorheen bekend van de films Ghost in the Shell en The New Romantic, evenals de fantasiedramaserie van MTV, The Shannara Chronicles.

Bennett werd officieel aangekondigd als een nieuw castlid van F9 op hetzelfde moment als Finn Cole en Anna Sawai, die respectievelijk een jonge Jakob Toretto en een personage speelden dat simpelweg bekend staat als Elle.

Vincent Sinclair werd ook aan de cast toegevoegd, hoewel Vin Diesel later zou onthullen dat dit in de eerste plaats niet zijn idee was. "Ik kan de eer niet opeisen [voor Vincent in de film]. Het was Justin Lin, de regisseur”, zei Diesel tijdens een optreden in The Tonight Show met Jimmy Fallon in 2021.

“De regisseur en de cast hebben allemaal hun eigen relatie met mijn kinderen,” vervolgde hij. "En het was [Lin's] idee dat mijn zoon de jonge Dom zou spelen."

John Cena trad ook toe tot de cast van Fast & Furious 9

De nieuwe gezichten in de cast van Fast & Furious 9 waren de voormalige professionele worstelaar John Cena. De ster van DCEU speelde een huidige tijdlijnversie van Jakob Toretto, Doms vervreemde broer die werkt als dief en huurmoordenaar.

Vin Diesel had een unieke kijk op de toetreding van Cena tot de franchise. Aangezien fans Dom al bijna twee decennia kennen, was het een hele opgave om iemand te vinden die naadloos zou werken als zijn broer.

"Het idee van de broer werkte geweldig op papier, maar toen het tijd was om het te casten, angst", vertelde Diesel aan Kelly Clarkson toen hij kort na de première van F9 in haar talkshow te zien was. "Wie zou je kunnen casten als de broer van Dom en 20 jaar in het spel? Het publiek kent onze mythologie zo goed.”

De acteur had een heiligdom gemaakt waar hij zijn stunts en gevechtstraining zou oefenen en in de juiste gemoedstoestand zou komen als Dom. Hij vertelde Clarkson dat de dag dat Cena dat heiligdom binnenging, hij het gevoel had dat zijn gevallen, voormalige co-ster Paul Walker hem speciaal had 'gestuurd' voor de rol van Jakob.

Aanbevolen: