Katherine McPhee klapt terug bij bikinifotocritici

Inhoudsopgave:

Katherine McPhee klapt terug bij bikinifotocritici
Katherine McPhee klapt terug bij bikinifotocritici
Anonim

Katharine McPhee klapt terug naar haar critici en verdedigt haar man, David Foster, nadat hij online reactie kreeg voor het delen van een foto van zijn vrouw. De platenproducent, die bijna twee keer zo oud was als zijn vrouw, liet een bijschrift achter bij de foto dat niet goed paste bij sommige mensen, die hem ervan beschuldigden geen voeling te hebben met de realiteit.

Katherine McPhee's echtgenoot leek haar post-babylichaam te complimenteren dat sommigen van streek maakte

Voor het geval je het gemist hebt, de 72-jarige deelde een in bikini geklede foto van zijn vrouw met het bijschrift "What baby!" Hij verwees vermoedelijk naar het slanke post-baby-figuur van de American Idol-aluin. De twee verwelkomden in februari van dit jaar een zoontje, Rennie Foster.

Hoewel sommige reacties op de post positief waren, was een overweldigende meerderheid kritisch. Mensen in de commentaren dachten dat zijn opmerking het idee bestendigde dat vrouwen babygewicht moeten verliezen na de bevalling.

Een van de beste reacties op de post beschuldigde de platenproducent van het verspreiden van een ongezond verhaal over vrouwenlichamen na het krijgen van een kind. De gebruiker schreef: "Ja, laten we het ongezonde verhaal voortzetten dat vrouwen terug moeten zijn naar of kleiner moeten zijn dan hun postpartum-maat vóór de zwangerschap."

Een ander zei: "dit bericht laat zien hoe los van de realiteit hij is."

McPhee schoot terug op de critici en zei dat ze verder moesten gaan

Het duurde niet lang voordat de Country Comfort-ster terugkeek op de critici. De 37-jarige deelde een foto van zichzelf met een prachtig rood badpak uit één stuk.

"Het spijt me, maar het spijt ons niet." Ze ondertitelde de foto.

Kat zei dat ze het babygewicht verloor zonder zelfs maar te proberen: "Ik verloor dit babygewicht zonder een dieet te volgen. Nul. Diëten zijn het ergste en ik heb geen enkele druk van iemand gehad." De zangeres zei dat ze haar "lichaam gewoon zijn ding liet doen" en dat ze "een geweldige training had gevonden".

Maar ze gaf de mogelijkheid toe dat ze in de toekomst "een deel van het gewicht terug zou kunnen krijgen". De gedachte aan aankomen leek haar niet te deren en ze vroeg: "who cares?"

De actrice zei dat "mensen die in paniek raken over wat mijn man ondertiteld" nodig hebben om "serieus een leven te krijgen" en dat ze "niet meer zo beledigd moeten zijn door wat mensen posten die geen enkele invloed op je leven hebben en verder moeten gaan.”

Nadat ze de critici van haar man had opgeroepen, schreef McPhee dat ze "op dit moment niet kan met deze overdreven gevoelige samenleving". En eindigde met wijze woorden van Taylor Swift, "haters gaan haten, doei."

Kort na de post ging de ster opnieuw naar Instagram. Ze deelde een verhaal met een screenshot van het bericht en schreef: "Het voelde zo goed om dit te posten."

Aanbevolen: