Rachel McAdams heeft deze rol drie keer afgewezen

Inhoudsopgave:

Rachel McAdams heeft deze rol drie keer afgewezen
Rachel McAdams heeft deze rol drie keer afgewezen
Anonim

Rachel McAdams heeft zichzelf zeker gecementeerd als een van de grootste namen op het grote scherm, en terecht!

De in Canada geboren ster kreeg bekendheid in de jaren 2000 en verscheen in hitfilms zoals Red Eye, Southpaw en Mean Girls, wat heeft geleid tot gesprekken over een vervolg! Haar belangrijkste rol was in niemand minder dan The Notebook, die bijna naar Britney Spears ging.

Hoewel fans misschien weten dat de popprinses er voor was, is een feit dat ze misschien niet weten, dat Rachel McAdams ooit een rol kreeg aangeboden die ze driemaal afwees! Dus, welke film heeft ze afgewezen, en waarom? Laten we erin duiken!

Welke rol heeft Rachel McAdams afgewezen?

Wedding Crashers Rachel McAdams film
Wedding Crashers Rachel McAdams film

Rachel McAdams verwierf in de jaren 2000 wereldwijde bekendheid en succes nadat hij in talloze hitfilms was verschenen. Het debuut van de ster kwam tot stand in 2001 toen ze de rol van Hannah Grant in The Famous Jett Jackson kreeg, wat het begin markeerde van wat een ongelooflijke carrière zou worden.

In 2002 scoorde McAdams een hoofdrol in Hot Chick, waarin ze samen met Rob Schneider en Anna Farris verscheen. Hoewel ze in het begin van de jaren 2000 prominente rollen had gekregen, duurde het tot 2004 voordat Rachel een van de grootste rollen van haar carrière veiligstelde, Mean Girls!

De actrice is berucht om haar vertolking van Regina George, die tot nu toe een van de meest iconische personages op het scherm blijft.

Regina George Rachel McAdams Mean Girls
Regina George Rachel McAdams Mean Girls

De ster verscheen met de grote namen Tina Fey, Amy Poehler, Amanda Seyfried en Lindsay Lohan, in wat later een van de beste tienerkomedies aller tijden wordt genoemd.

Rachel's carrière katapulteerde naar de A-lijst na de film van 2004, waardoor ze in Red Eye, Wedding Crashers, The Time Traveler's Wife, The Vow en natuurlijk The Notebook terechtkwam.

Hoewel ze in zowat elke film is verschenen, is er één die Rachel niet één keer, maar drie keer afwees!

Devil Wears Prada feest namen scene
Devil Wears Prada feest namen scene

In 2006 werd The Devil Wears Prada uitgebracht, met in de hoofdrollen Meryl Streep, Anne Hathaway en Emily Blunt, in wat sindsdien een klassieker is geworden!

Nou, het blijkt dat Rachel de rol van Andrea Sachs kreeg aangeboden, die uiteindelijk naar de getalenteerde Anne Hathaway ging. Hoewel het moeilijk is om de film met iemand anders dan Anne voor te stellen, als castingregisseurs hun zin hadden gekregen, zou het Rachel McAdams zijn geweest!

“We hebben het drie keer aan Rachel McAdams aangeboden. De studio was vastbesloten om haar te hebben, en ze was vastbesloten om het niet te doen, zei David Frankel, een van de breinen achter de film!

Het bleek dat 20th Century Fox een "bekende" actrice wilde casten om de rol van Andy Sachs te spelen, en ze hadden Rachel in gedachten, zozeer dat ze meedogenloos met haar waren, en deden' neem geen nee als antwoord, dat is tot de derde keer.

Bovendien was Rachel McAdams niet de enige voor de rol! Scarlett Johansson, Kate Hudson en Natalie Portman stonden ook op de verlanglijst van de film, maar de rol ging precies naar wie het had moeten zijn, Anne Hathaway, en fans van de film zouden dat voor geen geld van de wereld veranderen.

Aanbevolen: