Dit is de slechtste aflevering van 'The Mandalorian' volgens IMDb

Inhoudsopgave:

Dit is de slechtste aflevering van 'The Mandalorian' volgens IMDb
Dit is de slechtste aflevering van 'The Mandalorian' volgens IMDb
Anonim

Disney+ is een groot succes sinds de release, en hoewel er in het begin maar langzaam nieuwe content kwam, hebben nieuwe toevoegingen zoals WandaVision en The Falcon and the Winter Soldier ervoor gezorgd dat fans terug blijven komen voor meer. De stoomservice heeft veel te danken aan The Mandalorian omdat ze mensen al vroeg het potentieel heeft laten zien.

De Skywalkers (meestal) weglaten en focussen op een nieuw personage was een geniaal idee, en Star Wars-fans zijn dol op wat de serie op tafel heeft gelegd. Sommige afleveringen zijn echter niet in de smaak gevallen bij fans op IMDB.

Laten we eens kijken naar wat IMDb beschouwt als de slechtste aflevering van The Mandalorian.

"The Gunslinger" heeft slechts 7,6 sterren

The Mandalorian Gunslinger
The Mandalorian Gunslinger

The Mandalorian's opkomst tot een van de meest populaire shows op televisie was uitzonderlijk om te zien ontvouwen, en op dit moment lijkt het alsof de show geen kwaad kan. In de loop van twee seizoenen zou één aflevering echter zeker onderaan de lijst komen te staan. Als je naar IMDb kijkt voor de laagst gewaardeerde aflevering van The Mandalorian, staat "The Gunslinger" onderaan de lijst met 7,6 sterren.

Aangezien 7,6 sterren het laagste is dat de show tot nu toe heeft ontvangen, is "The Gunslinger" geenszins een vreselijke aflevering. Natuurlijk, werken met iemand die probeert in te breken in het gilde heeft geen zin voor Mando aangezien het gilde achter hem aan zit, maar de meesten waren bereid om daar voorbij te kijken om te zien hoe de zaken zich ontvouwden voor onze favoriete premiejager.

Mando werkt niet alleen samen in deze aflevering, maar de kleine Grogu wordt ook afgezet met Peli Motto, die Mando ook een stevige duw in de rug geeft door aan zijn schip te werken. Het meest opvallende uit deze aflevering is de introductie van Fennec Shand en de plaag van Boba Fett.

Mando maakt het uiteindelijk goed met het betalen van Peli en hij schakelt zelfs zijn nieuwe partner, Toro Calican, uit na zijn verraad later in de aflevering. Nogmaals, op geen enkele manier een vreselijke aflevering, maar een deel ervan sloeg nergens op en het viel plat in vergelijking met een paar van de anderen die fan waren zoals ze tijdens dat eerste seizoen werden getrakteerd, als IMDb moet worden geloofd.

“Sanctuary” is een beetje beter met 7,8 sterren

Het Mandaloriaanse heiligdom
Het Mandaloriaanse heiligdom

Interessant is dat de aflevering die debuteerde vóór 'The Gunslinger', 'Sanctuary', ook een van de laagst beoordeelde afleveringen in de geschiedenis van de show is. Met 7,8 sterren kon "Sanctuary" ternauwernood aan zijn lot ontsnappen als de slechtste aflevering van de serie. Toch heeft het bijna 8 sterren op IMDb, wat op zichzelf al indrukwekkend is.

Dit is de aflevering waarin fans kennis hebben gemaakt met Cara Dune, hoewel dat een ander verhaal is voor een andere keer. In deze aflevering wordt Mando ingehuurd om een dorp te verdedigen tegen lokale overvallers, wat ertoe leidt dat hij samen met Dune de dorpelingen traint om de belemmerende aanval te stoppen. Deze aflevering had veel potentie en het was spannend om naar te kijken, maar op de lange termijn is het niet de beste.

Mando zet bijna zijn helm af in deze aflevering, wat waarschijnlijk het meest opwindende is wat er gebeurt, ondanks het gevecht met een AT-ST. Er is een geforceerde romance tussen Mando en Omera, die een beetje misplaatst aanvoelt. Mando overweegt ook om Grogu in het dorp te laten, maar uiteindelijk kiest hij ervoor om hem in de buurt te houden om hem te beschermen tegen het gilde.

Het was soms leuk, maar het had beter gekund voor bepaalde fans die het een lage beoordeling gaven. Deze aflevering is net een tikkeltje erger dan een aflevering van seizoen twee die in een haast voor enige controverse zorgde.

“De Passagier” Heeft 7,9 Sterren

De Mandaloriaanse passagier
De Mandaloriaanse passagier

"The Passenger" is misschien wel de meest beruchte aflevering in de geschiedenis van de show tot nu toe, en het komt allemaal voort uit de kleine Grogu die op enkele embryo's kauwt. Het leek niet veel op het moment dat het werd uitgezonden, maar er ontstond al snel een controverse over deze aflevering die al een tijdje op sociale media zoemde.

In de aflevering helpt Mando een moeder om haar partner te herenigen zodat ze veilig kan zijn en haar kleine embryo's ter wereld kan brengen. Een terugkerende grap in de aflevering is dat Grogu rondsluipt en enkele van de embryo's opeet. Dit zorgde op zijn beurt voor opschudding bij fans. Mensen haalden terecht uit op sociale media, wat zorgde voor een bizarre controverse die niemand zag aankomen.

De aflevering zelf was oké, maar de controverse rond Grogu's favoriete snack zal ervoor zorgen dat mensen jarenlang over deze aflevering blijven praten.

The Mandalorian heeft tot nu toe zo ongeveer alles goed gedaan, maar deze afleveringen waren gewoon niet geschikt voor fans op IMDb.

Aanbevolen: