Dit is de slechtste aflevering van 'Succession', volgens IMDb

Inhoudsopgave:

Dit is de slechtste aflevering van 'Succession', volgens IMDb
Dit is de slechtste aflevering van 'Succession', volgens IMDb
Anonim

Geloof de hype! Dit is wat fans van HBO's Succession zeggen tegen degenen die de show niet hebben gezien, maar afgeschrikt worden door alle positieve reacties die de serie krijgt. Er is zoveel lof over de serie van Jesse Armstrong. Dit omvat de geweldige cast, buitengewoon slim en brutaal schrijven, de absurde maar Shakesperean toon, en een van de beste themanummers van een show ooit.

Maar zelfs de grootste fans van Succession weten dat niet elke aflevering van elk van de drie seizoenen (op het moment van schrijven) zo goed is als de volgende. Hoewel het absoluut een van de meest consistente series is die er zijn, vallen een paar afleveringen op tussen de gelederen.

Bovendien zijn er afleveringen die gewoon niet zo sterk zijn. Eén aflevering in het bijzonder is het slechtst beoordeeld op IMDb en door fans op Reddit. Waar je ook kijkt, dit is de aflevering die volgens iedereen de slechtste is in Successions tot nu toe. Dit is wat die aflevering is en waarom hij zo laag staat in vergelijking met de andere.

De slechtste aflevering is "Sh Show At The F Factory"

Zoals enkele van de beste citaten van Succession, staat deze afleveringstitel vol met woorden waar maar weinig publicaties mee wegkomen. Dat is natuurlijk een van de redenen waarom zoveel mensen kijken naar Succession. Maar het is niet alleen het vloeken dat fans leuk vinden, het is het slimme en vaak brutale gebruik van deze scheldwoorden.

Als je naar de filmografie van showrunner Jesse Armstong kijkt, waaronder VEEP, The Thick Of It en In The Loop, zie je natuurlijk zijn affiniteit voor dit soort humor in de loop van de tijd.

En het lijdt geen twijfel dat gezegend zijn met Jesse's bijna perfecte ruwe dialoog de cast van Succession extreem rijk heeft gemaakt. Jeremy Strong (Kendall Roy) heeft een ongelooflijk vermogen verdiend, net als de lieve neef Greg's, Nicholas Braun. En het lijdt geen twijfel dat niemand wist wat Sarah Snook deed voordat ze het karakter van Shiv Roy nagelde.

Maar hoewel fans dol zijn op het werk dat elk van deze talenten ons heeft gegeven, geloven ze dat de tweede aflevering van de serie gewoon niet overeenkomt met de rest.

"Sh Show At The F Factory" is de tweede aflevering van seizoen één en heeft de laagste beoordeling op IMDb. Het zit net onder de pilot-aflevering van de serie op 7.7/10. Dat is natuurlijk nog steeds een behoorlijk indrukwekkend cijfer. Maar gezien het feit dat andere afleveringen een beoordeling van 9,6 en 9,8 hebben, is het de vraag waarom deze aflevering gewoon niet zo goed is in de andere. Het bevat tenslotte alle hoofdpersonages behoorlijk prominent terwijl ze een ziekenhuis bevolken terwijl ze wachten om te zien wat er gebeurt met patriarch Logan Roy die een groot gezondheidsprobleem heeft gehad. Er wordt gelachen. Een beetje hart (nou ja, 'hart' volgens de normen van Succession). Maar fans denken dat er iets ontbrak…

Waarom seizoen één, aflevering 2, de laagst gewaardeerde aflevering van successie is

Het kost een serie meestal een paar afleveringen (of zelfs een paar seizoenen) om erachter te komen wat het werkelijk is. Kortom, het is moeilijk om meteen een concept vast te leggen. Om eerlijk te zijn, doet Succession dat behoorlijk goed in zijn pilot, "Celebration". Hoewel elk van de personages zorgvuldig is gevestigd in al hun glorie en gebrek aan menselijkheid, heeft de algemene toon van de serie het moeilijker om zijn tegenstrijdige en gecompliceerde toon te vinden tot ongeveer de derde of vierde aflevering van seizoen één, wanneer de dingen echt beginnen te vliegen. Toch v alt de kracht van aflevering één en twee in vergelijking met de overgrote meerderheid van de shows die er zijn onmiskenbaar. Dus waarom is het precies de "slechtste" aflevering van Succession?

Een fan op Reddit, The Doyler genaamd, zei dit over de tweede aflevering van Succession: "Ik ben eerlijk gezegd gestopt met het kijken naar de show na de tweede aflevering, het voelde zo generiek. Na aflevering 4 begin je echt contact te maken met de personages en het klikt allemaal gewoon. Ik heb de eerste paar afleveringen opnieuw bekeken en heb er echt van genoten, nog steeds de zwakste imo, maar ik denk dat het probleem was dat ze de personages niet veel diepgang gaven en dat er een ernstig gebrek aan plot was. Het is zo'n worsteling omdat ik mijn vrienden heb verteld dat ze deze show leuk zouden vinden, maar ik ben bang dat ze de eerste 3 afleveringen niet zullen halen."

Zoals critici van zowel de AV Club als Decider zeiden over "Sh Show At The F Factory", zit de aflevering "vol" met uiteenzettingen en details over het bedrijf en de dynamiek waarin ze zich bevinden. dat het niet veel tijd heeft om echt in alle sappige dingen te komen die de personages doormaken. En, zoals elke die-hard fan van Succession weet, hoewel de zakelijke transacties interessant zijn, zijn ze niet zo dynamisch als de machtsspelletjes van de familie. De focus van de aflevering op het introduceren van meer details over Waystar Royco over de complexiteit van de hoofdpersonen is waarschijnlijk de reden waarom deze meestal goede aflevering het laagst scoort van alle inzendingen in het verhaal van Succession.

Aanbevolen: