Is Chevy Chase nog steeds verbannen uit 'SNL'?

Inhoudsopgave:

Is Chevy Chase nog steeds verbannen uit 'SNL'?
Is Chevy Chase nog steeds verbannen uit 'SNL'?
Anonim

Saturday Night Live is een van de meest legendarische shows in de televisiegeschiedenis en door de jaren heen heeft de show geweldige artiesten en hilarische momenten gekend. Mensen als Will Ferrell en Eddie Murphy gebruikten de show om hun carrière te lanceren, en nieuwe gezichten zijn altijd op zoek naar een plek in de show om hun aantrekkingskracht te vergroten.

Chevy Chase was een origineel castlid dat hielp om SNL op de kaart te zetten, maar op een gegeven moment werd hij verbannen om de show te hosten. Op dit moment heeft Chase een gecompliceerde geschiedenis die hem geen gunsten heeft opgeleverd in de publieke belangstelling.

Laten we eens kijken of Chevy Chase nog steeds verbannen is van SNL.

Hij werd verbannen uit ‘SNL’

Chevy Chase SNL
Chevy Chase SNL

Als origineel lid van de cast in de jaren 70, kon Chevy Chase beroemd worden op SNL, waarmee hij een erfenis op de show verstevigde. Maar alleen omdat hij een origineel is en een erfenis heeft, wil nog niet zeggen dat hij immuun is voor gevolgen. Chase zou uiteindelijk breken met SNL en hij zou ook de banhamer ontvangen.

Jaren na het verlaten van de show keerde Chase terug om als gastheer te dienen in 1997, en hoewel alles soepel had moeten verlopen, achter de schermen, kreeg Chevy's vreselijke gedrag de overhand, wat een enorm probleem veroorzaakte. Op een gegeven moment sloeg Chase Cheri Oteri in de achterkant van het hoofd, wat Will Ferrell ertoe bracht de gastheer te rapporteren. Terwijl Chase volhield dat het een grap was, vond niemand het grappig, en hij is verbannen uit het hosten van taken.

Toen hij het had over Chase die als gastheer diende, zei Ferrell: De slechtste gastheer was Chevy Chase. Ik weet niet of hij ergens mee bezig was, maar hij liep gewoon de kamer rond en systematisch riffs. Eerst waren het de jongens, die op speelse wijze grappen maakten, totdat hij, toen hij bij een van onze vrouwelijke schrijvers kwam, een opmerking maakte als: 'Misschien kun je me later een handjob geven.' Achteraf gezien zou ik willen dat we dat allemaal hadden gedaan. stond op en liep de kamer uit.”

Het is moeilijk voor te stellen dat zoiets zou gebeuren, vooral gezien het feit dat Chase zichzelf presenteerde als een grappige kerel terwijl de camera's draaiden. Dit incident veroorzaakte nogal wat opschudding, en het gaf een kijkje achter de camera bij de acteur, die een geschiedenis had van problemen met mensen als Bill Murray.

Hij is sindsdien teruggekeerd

Dus, is Chase verbannen uit SNL? Ja en nee. Ja, hij mag de show niet hosten, maar nee, hij mag niet in de show verschijnen. Hij verscheen op het 40-jarig jubileum van de show, wat de woede van sommige mensen opwekte. Natuurlijk, hij is een klassieker, maar hij heeft ook laten zien dat hij iemand is die aan de zijlijn moet worden gelaten.

Zoals het er nu uitziet, moet Chase nog terugkomen en de show hosten sinds zijn debacle in 1997. Hij is doorgegaan met andere dingen te doen, en sommige castleden waarvan mensen dachten dat ze nooit meer terug zouden komen, hebben inderdaad een triomfantelijke terugkeer gemaakt. Gezien wat er is gebeurd, kunnen we ons echter niet voorstellen dat dit verbod ooit wordt opgeheven.

Geweld heeft helemaal niets te maken met de werkplek, en bij een normale baan wordt iemand onmiddellijk in de gevangenis gezet en komt nooit meer terug. Dit lijkt hier het geval te zijn, maar het is ook vermeldenswaard dat Chase schijnbaar zijn best heeft gedaan om zijn karakter op de set te laten zien terwijl hij zijn erfenis als een grappige kerel torpedeerde.

Hij heeft een geschiedenis van verschrikkelijk zijn

Sommige acteurs worden behoorlijk berucht vanwege hun vreselijke gedrag, en Chevy Chase is hierop geen uitzondering. Door de jaren heen heeft hij een aantal incidenten gehad die allemaal hebben bijgedragen aan het creëren van de reputatie die hij nu draagt. Onnodig te zeggen dat veel mensen helemaal niet dol zijn op de acteur.

Hij had niet alleen enorme problemen met Bill Murray, waaronder een fysieke woordenwisseling, maar het recente werk van Chase heeft hem ook in heet water gebracht. Terwijl hij aan Community werkte, kreeg Chase de reputatie behoorlijk slecht te zijn, en op een gegeven moment maakte hij zelfs racistische opmerkingen tegen co-star, Donald Glover.

Op een gegeven moment zei Chase: "Mensen denken dat je grappiger bent omdat je zwart bent."

Toen hij met The New Yorker sprak, zei Glover: Ik zag Chevy net als vechttijd - een echte artiest moet O. K. nu zijn heerschappij voorbij is. Ik kan hem niet helpen als hij in het water spartelt. Maar ik weet dat er ergens een mens is, hij is bijna te menselijk.'

Chase heeft een aangetaste erfenis achtergelaten, en hoewel hij op een gegeven moment terug zou kunnen zijn op SNL, zal hij zeker nooit meer hosten.

Aanbevolen: