Kijkt Shonda Rhimes naar 'New Amsterdam'?

Inhoudsopgave:

Kijkt Shonda Rhimes naar 'New Amsterdam'?
Kijkt Shonda Rhimes naar 'New Amsterdam'?
Anonim

De Netflix show 'New Amsterdam' wordt een krachtpatser voor de streamingdienst. De show wint enorm aan populariteit bij het publiek. Zoals de hoofdrolspeler Ryan Eggold zei, is de show bedoeld voor fans om echte emoties te voelen. "We krijgen de kans om via deze show een emotionele band met mensen te creëren", zei hij. leven, hoe het is om in de schoenen van iemand anders te staan, waarvan ik denk dat het ons samen kan brengen en ons kan helpen om anders te denken.”

Natuurlijk zullen fans altijd denken aan 'Grey's Anatomy' in vergelijking met 'New Amsterdam'. Ondanks alle nieuwe medische shows die er zijn, vermeldt Eggold dat het succes van de show te danken is aan het feit dat het in ruil daarvoor iets anders biedt: "Ik hoop dat mensen reageren op de personages die worden geschreven, dat de cast speelt. Ik hoop dat ze zich als mensen voelen die ze kennen. We vertellen verhalen die uit het echte leven en echte patiënten komen, dus het is duidelijk dat ze daar een afspiegeling van zijn, maar ik hoop dat ze echt aanvoelen of dat je jezelf erin kunt zien. Of als je iemand kent die tegen kanker heeft gevochten, dat het herkenbaar is. Dat is waar ik naar kijk als ik naar iets kijk: of ik het persoonlijk kan verbinden en relateren aan mijn eigen ervaring."

Het huidige succes v alt niet te ontkennen. Hoewel we een andere show kennen die vrij gelijkaardig is, die op dit moment vrij iconisch is. Dit leidt ons naar onze volgende vraag, kijkt Grey's maker Shonda Rhimes naar de show? Dit is wat ze wel of niet hoeft te zeggen…

Shonda kijkt Netflix… Maar

Shonda Rhimes Cannes spreekt in Mic
Shonda Rhimes Cannes spreekt in Mic

Shonda Rhimes is een drukke vrouw die aan meerdere projecten tegelijk werkt. Als het gaat om het vinden van inspiratie via televisie, is dat zeker weinigen en ver tussen. Wel geeft ze toe af en toe naar bepaalde Netflix-series te kijken. Helaas voor fans staat 'New Amsterdam' niet op die lijst en ze heeft commentaar geleverd op het succes van de show. Gezien haar woorden met Variety, kijkt ze naar andere shows: "Ik ben een serieuze binge-watcher geworden. En het is echt interessant omdat ik het nu moeilijk heb om niet te bingewatchen. Ik probeer mijn afleveringen van dingen op te sparen om nu te kijken. Ik wacht tot "Succession" terugkomt. "Dark", dat op Netflix staat, komt terug. En daar wacht ik al twee jaar op."

Ondanks dat Rhimes de show niet bekijkt, zullen fans hem zeker blijven afstemmen. Zoals Ryan Egghold zei, wil de show een grote impact hebben op de samenleving, vooral als het gaat om belangrijke kwesties: "Het is duidelijk dat de gezondheidszorgkwestie, we kijken naar ras, wapengeweld, allerlei verschillende problemen die mensen waar je het over hebt aan de eettafel. Je gaat de wereld niet redden met een tv-programma, maar je kunt wel een deel van het gesprek zijn."

Aanbevolen: