Kijkt de koninklijke familie naar 'The Crown' van Netflix?

Inhoudsopgave:

Kijkt de koninklijke familie naar 'The Crown' van Netflix?
Kijkt de koninklijke familie naar 'The Crown' van Netflix?
Anonim

Als het op televisie aankomt, is 'The Crown' zonder twijfel een show die je moet zien! De Netflix-serie begon in 2016 met actrice Claire Foy als de originele koningin Elizabeth II. De show is nu in zijn vierde seizoen, waarin de koningin wordt gespeeld door de Oscar-winnende actrice Olivia Coleman. Terwijl fans zich moesten aanpassen na de cast-switch, is er één ding dat hen het meest bezighoudt, of de koninklijke familie nu wel of niet naar de show kijkt?

Ondanks dat 'The Crown' gedramatiseerd is, zou het de gebeurtenissen binnen de koninklijke familie zo nauwkeurig mogelijk volgen. Nu Prins William en Prins Harry in seizoen 4 zijn geïntroduceerd, willen fans weten of een van hen is afgestemd. Hoewel we er zeker van zijn dat de koningin of een van haar familieleden tijd hebben om de show te bekijken, zou het geen totale schok zijn als ze dat deden. Dus, doen ze? Laten we het uitzoeken!

Kijkt de koninklijke familie naar 'The Crown'?

Netflix heeft in november het vierde seizoen van hun hitserie 'The Crown' uitgebracht en fans kunnen er geen genoeg van krijgen! Na haar debuut in 2016 met Claire Foy als koningin Elizabeth II, hebben kijkers de cast van de eerste twee seizoenen zien veranderen in de cast van vandaag. Nu Olivia Coleman de rol van de koningin op zich neemt, Helena Bonham Carter als prinses Margaret en niemand minder dan Gillian Anderson als Margaret Thatcher, wachtten fans van de show een speciaal seizoen. De vierde aflevering introduceert ook prinses Diana in de mix, samen met haar en de twee kinderen van prins Charles, prins William en prins Harry.

Als je een fervent kijker bent, dan zou je weten hoe 'The Crown' de koninklijke familie niet altijd in het beste licht schildert, wat nogal wat nieuwsgierigheid opwekt over de vraag of de koningin en haar familie kijkt naar de show. Nou, het blijkt dat ze dat doen! Volgens prinses Eugenie, de kleindochter van de koningin, hebben zowel zij als haar 'oma' op de show afgestemd. Eugenie beschreef de cinematografie als onberispelijk, en deelde hoe "de muziek geweldig is" en "het verhaal is prachtig". Bovendien lijkt het alsof ze de kat uit de zak liet toen ze onthulde dat haar grootmoeder, koningin Elizabeth II, ook graag kijkt.

Vanessa Kirby, die prinses Margaret speelde in de eerste twee seizoenen van de show, onthulde dit stukje informatie nadat een vriend van haar samen met prinses Eugenie een feest bijwoonde. Volgens de vriend bevestigde Eugenie dat haar "oma" een fan is, net als zij! Hoewel we denken dat het aanmelden van koningin Elizabeth II bij haar Netflix-account best grappig is, zijn we er zeker van dat de maker van de show, Peter Morgan, er absoluut dol op is.

Naast de bekentenis van prinses Eugenie, maakte prins William ooit een grap over Hollywood-acteurs die zijn familie uitbeelden, terwijl Claire Foy en Matt Smith aanwezig waren en meelachten in het publiek. Hoewel het onzeker is of prins Philip, prins Charles en prins Williams kijken, zijn ze zich allemaal zeer bewust van het bestaan van de show, en het zou ons niet verbazen als ze af en toe een paar afleveringen hebben bekeken..

Aanbevolen: