De ene 'Friends'-ster die net zoveel naar de show kijkt als jij

Inhoudsopgave:

De ene 'Friends'-ster die net zoveel naar de show kijkt als jij
De ene 'Friends'-ster die net zoveel naar de show kijkt als jij
Anonim

Er zal waarschijnlijk nooit meer een show zijn zoals Friends. De legendarische sitcom, die van 1994 tot 2004 liep, raakte kijkers over de hele wereld omdat hij op hilarische wijze de levens volgde van zes vrienden die in New York City woonden, terwijl ze probeerden zichzelf in de twintig te vinden.

De show bevatte komedie die je kanten deed pijn, spannende cameo's van beroemdheden en veel oprechte momenten waardoor kijkers het gevoel kregen dat ze deel uitmaakten van de Friends-familie.

Deel uitmaken van een show als Friends was een levensveranderende ervaring voor de zes hoofdsterren. Hoewel het ook nadelen had, zoals inbreuken op de privacy en andere prijzen van roem die moeilijk zijn om mee om te gaan, kijkt de cast met veel plezier terug op hun tijd tijdens het maken van de show.

Maar kijken ze ernaar? Het lijkt erop dat de meeste cast absoluut niet dol zijn op Friends zoals de fans dat doen, maar een van de sterren is net zo geobsedeerd als de rest van de wereld. Lees verder om erachter te komen wie!

Jennifer Aniston heeft iets met de herhalingen

Je zou denken dat de sterren van Friends de inhoud van de show zo beu zouden zijn dat ze er helemaal niet naar zouden willen kijken. Maar het blijkt dat Jennifer Aniston als kijker dol is op de show en zelfs afstemt op herhalingen wanneer ze worden uitgezonden.

"Ik kan er niets aan doen", legde ze uit over haar beslissing om oude afleveringen van de show op The One Show (via Harper's Bazaar) te bekijken. "Ten eerste probeer ik me te herinneren welke aflevering het is en de helft van de tijd zeg ik tegen mezelf: 'Dat weet ik niet meer.' Je wordt meegezogen in de nostalgie ervan."

De hele cast haatte het themanummer 'Friends'

Hoewel Jennifer Aniston het leuk vindt om naar Friends te kijken, is er een deel van de show waar ze niet dol op is. En, samen met de rest van de cast, was ze nooit dol op het iconische themalied.

"Niemand was echt een grote fan van dat themalied", zei ze (via Harper's Bazaar). "Het spijt me, dat wil ik niet zeggen. We vonden het een beetje, ik weet het niet, dansen in een vijver, een fontein voelde een beetje vreemd, maar we hebben het gedaan. Omdat het ons is verteld."

Dit is een tragische bekentenis voor fans van de show, voor wie de tekst "I'll be there for you" een bron van troost en nostalgie is.

Lisa Kudrow heeft niet eens de hele serie 'Friends' gezien

Jennifer Aniston is misschien een fan van de show, maar haar voormalige co-ster Lisa Kudrow is dat niet. Volgens de Hindustan Times heeft Kudrow zelfs niet de hele serie gezien.

De actrice, die Phoebe Buffay speelde, onthulde dat ze seizoen 4 met haar man Michel heeft bekeken. Maar ze ging niet door met het kijken naar de rest van de serie.

Lisa Kudrow was "vernederd" met zichzelf

Tijdens de Friends-reüniespecial die in 2021 werd uitgezonden, wierp Kudrow enig licht op waarom ze niet verder wilde kijken naar de show nadat ze het vierde seizoen had gezien. Hoewel het voor fans moeilijk te geloven is, voelde ze zich 'vernederd' toen ze naar zichzelf keek.

“Michel en ik begonnen een deel van seizoen 4 te kijken, waarvan ik dacht dat ik het had gezien, het is alsof ik dat niet deed”, zei ze na het spelen van een duet van ‘Smelly Cat’ met Lady Gaga. ze meer dan ik, omdat ik gekrenkt ben op mezelf."

David Schwimmer keek alleen naar de serie met zijn dochter

Het lijkt erop dat sommige Friends-sterren de serie alleen kijken als hun dierbaren het willen zien. Voorbeeld: David Schwimmer.

Tijdens de reüniespecial gaf Schwimmer, die Ross Geller speelde, toe dat hij de show al 17 jaar niet meer had gezien. Maar hij stemde uiteindelijk af nadat zijn dochter ernaar begon te kijken.

“Net als Lisa had ik het in 17 jaar niet echt gezien”, gaf de acteur toe.

Courteney Cox Binge-Watched de show in quarantaine

Courteney Cox, die Monica Geller speelde in de show, lijkt een grotere fan van Friends te zijn dan sommige van haar co-sterren. Ze gaf toe dat ze, net als veel mensen over de hele wereld, de show tijdens de COVID-19-pandemie in quarantaine heeft bekeken.

"Het is echt goed!" vertelde ze talkshowhost Jimmy Kimmel.

Cox legde verder uit dat hoewel ze gelooft dat de show nu goed is, ze zich de afleveringen niet herinnert van toen ze erin speelde.

“Ik kan me niet eens herinneren dat ik in de show was. Ik heb zo'n slecht geheugen', zei ze. "Ik herinner me dat ik natuurlijk van iedereen daar hield en plezier had, en ik herinner me bepaalde momenten in mijn leven dat ik daar was. Maar ik herinner me geen afleveringen. Ik zou nooit slagen. Ik zak voor elke test."

Aanbevolen: