Hier is waarom Clayne Crawford werd ontslagen uit 'Lethal Weapon

Inhoudsopgave:

Hier is waarom Clayne Crawford werd ontslagen uit 'Lethal Weapon
Hier is waarom Clayne Crawford werd ontslagen uit 'Lethal Weapon
Anonim

Het maken van een film of een televisieprogramma is zwaar werk voor alle betrokkenen, en soms kunnen dingen op de set uit de hand lopen. Acteurs botsen met elkaar, acteurs botsen met regisseurs en stunts kunnen vreselijk mis gaan. Hoe de bemanning ook probeert om alles soepel te laten verlopen, dit is gewoon niet altijd het geval.

Lethal Weapon had een solide start op televisie, maar er kwamen negatieve verhalen naar boven, wat leidde tot het ontslag van een van de hoofdrolspelers, Clayne Crawford. Het bleek dat er veel gebeurde achter de schermen tijdens het maken van de show.

Laten we eens kijken waarom Clayne Crawford werd ontslagen uit Lethal Weapon.

‘Lethal Weapon’ was een succes

Dodelijk wapen cast
Dodelijk wapen cast

Een nieuwe televisieserie baseren op een oude franchise is iets dat keer op keer met wisselend succes is geweest, maar de mensen bij Fox waren van mening dat Lethal Weapon met succes nieuw leven zou kunnen worden ingeblazen als een televisieserie voor moderne publiek. Ziedaar, de leidinggevenden hadden gelijk, en Lethal Weapon kende een solide start op het kleine scherm.

Met in de hoofdrol het duo Clayne Crawford en Damon Wayans, was Lethal Weapon bedoeld om tegemoet te komen aan de originele fans van de franchise, evenals aan een nieuwe lichting nieuwkomers die misschien niet bekend waren met het originele verhaal. Hoewel de serie misschien niet de sterkste recensies van critici kreeg, stemden mensen nog steeds elke week af, wat meer dan genoeg was voor het netwerk om de serie voort te zetten na een succesvol eerste seizoen.

De trend van het publiek dat afstemde om naar de show te kijken, zette zich gedurende seizoen twee voort, en er was veel hoop dat de serie zou kunnen blijven meeslepen met het succes dat het eerder kon vinden. Nee, de show was niet perfect, maar er gebeurde meer dan genoeg voor het netwerk om het in rotatie te houden.

Uiteindelijk kwamen er echter berichten naar boven over dingen die plaatsvonden op de set van Lethal Weapon, en uiteindelijk stapelden de dingen zich genoeg op om het afvuren van een van de sterren van de show te rechtvaardigen.

Crawford wordt ingeblikt

Dodelijk wapen Clayne Crawford
Dodelijk wapen Clayne Crawford

Na seizoen twee van de serie werd Clayne Crawford ontslagen uit zijn rol in de show, wat ertoe leidde dat een aantal dingen werden onthuld die plaatsvonden op de set. Er werd beweerd dat Crawford en Damon Wayans helemaal niet met elkaar konden opschieten en dat Crawford ook problemen had met het productieteam.

Uiteindelijk lekte er een tape uit waarop Crawford een uitbarsting had, waarvan sommigen dachten dat die gericht was op kinderen in de buurt. Hij raakte aan en zei: 'Dat is een flagrante leugen. Het is duidelijk dat ik tegen Newman schreeuw, de [eerste AD en] man wiens taak het is om de set stil te krijgen. Heb ik een slechte keuze gemaakt? Absoluut. Ik voelde me op dat moment beschaamd omdat ik strijdlustig was, ik was zo boos."

“We waren al acht uur bezig met het opnemen van een scène van drie pagina's. We liepen zo achter en we bleven proberen door al dat lawaai heen te schieten. We hebben de productie meer dan zeven keer stopgezet. Ik belde mijn agenten, was e-mails aan het schrijven, belde iedereen om te proberen de situatie op te lossen. Niemand zou binnenkomen om ons te helpen, vervolgde hij.

Bovendien waren er grote spanningen tussen de acteurs, vooral nadat Crawford een aflevering van de show regisseerde. Ze hadden zelfs een explosief argument dat naar het publiek lekte. Crawford heeft zijn relaas van dingen gegeven, en volgens zijn verhaal had hij een behoorlijk vreselijke tijd bij het maken van de show. Crawfords problemen met bepaalde leden van het team, waaronder directeuren, zijn ook opgemerkt.

Uiteindelijk zou het netwerk de beslissing nemen om een andere acteur aan Wayans te koppelen.

Seann William Scott neemt zijn plaats in

Dodelijk wapen cast
Dodelijk wapen cast

Voorafgaand aan het begin van seizoen drie van Lethal Weapon, castte het netwerk Seann William Scott in een gloednieuwe rol, waarbij hij ervoor koos om het personage van Clayne Crawford, waarvan ze zeiden dat ze overleden was, af te schaffen. Hoe leuk het ook was om Seann William Scott een hoofdrol te zien spelen in een succesvol project, het derde seizoen zou uiteindelijk het laatste seizoen zijn voor Lethal Weapon.

Er was nog veel meer verhaal dat met deze personages had kunnen worden verteld, en mensen waren nog steeds aan het afstemmen, maar de aankondiging dat Damon Wayans de show verliet, sloeg uiteindelijk de laatste nagel aan de doodskist. Er werd gezegd dat de show terug zou kunnen komen als Wayans wilde terugkeren, maar dit is nooit gebeurd en de show is nu al een aantal jaren uit de lucht.

Sinds alles heeft plaatsgevonden, is Crawford blijven werken, maar zijn productie is merkbaar vertraagd. Je moet je afvragen of zijn uitbarstingen op de set en de verhalen die voortkwamen uit zijn tijd op Lethal Weapon een rol hebben gespeeld.

Aanbevolen: