Wie is Tamara Francesconi, de vriendin van 'Gossip Girl'-ster Ed Westwick?

Inhoudsopgave:

Wie is Tamara Francesconi, de vriendin van 'Gossip Girl'-ster Ed Westwick?
Wie is Tamara Francesconi, de vriendin van 'Gossip Girl'-ster Ed Westwick?
Anonim

Na het succes van Gossip Girl is het logisch dat er een aanstaande reboot op HBO Max komt, waardoor fans zich afvragen of de originele cast zal verschijnen.

Een van de meest populaire personages in het tienerdrama is Chuck Bass, de mysterieuze rijke jongen die hopeloos verliefd was op Blair Waldorf en dol was op gekonkel. De acteur die hem speelde, Ed Westwick, zei dat hij ja zou zeggen tegen de reboot als hem werd gevraagd om erin te verschijnen. Dit zou fans blij maken, want het is geweldig om enkele OG-personages te zien wanneer een show opnieuw wordt opgestart.

Westwick is tegenwoordig ook in het nieuws vanwege zijn relatie met Tamara Francesconi. Laten we meer over haar te weten komen.

Een model

Ed Westwick reisde naar Kaapstad voor zijn eenjarig jubileum met zijn vriendin, aangezien ze uit Zuid-Afrika komt. Ze zou haar tijd verdelen tussen New York en Los Angeles. Haar Instagram-bio luidt: "Zuid-Afrikaans Model Auto Express Luxe reisadviseur Auto Express Law & Corporate Communications afgestudeerd."

Tamara Francesconi heeft een BA in rechten en communicatie van Varsity College en werkt als model, volgens The Tab. Ze wordt vertegenwoordigd door Wilhelmina Models en Zone modellen en in het verleden vertegenwoordigde Ice Models Cape Town haar. Ze is modellen voor zowel shoots als modeshows.

Volgens The Mirror ontmoette Westwick de familie van zijn vriendin toen ze in Kaapstad waren.

Tamara Francesconi heeft een zeer glamoureuze en mooie Instagram. Ze deelt veel selfies en modieuze outfits samen met de locaties die ze bezoekt, samen met snapshots van bloemen en de schoonheidsproducten die ze graag gebruikt. Francesconi deelt ook veel foto's van het stel, of ze nu op vakantie zijn of thuis. Soms zijn de snapshots terloops, zoals een foto waarop ze haar tanden poetst, en andere foto's zijn mooie afbeeldingen van leuke vakanties. In januari 2021 plaatste ze een foto van het paar dat zoende en schreef in het bijschrift: "Thuis is waar ik ook ben met jou."

Westwick deelt een paar foto's van zijn vriendin op zijn Instagram, vooral wanneer ze reizen.

Hun liefdesverhaal

Francesconi en Westwick begonnen te daten in oktober 2019 en volgens The Daily Mail zei ze dat hij haar een direct bericht op Instagram had gestuurd en zo begonnen ze hun relatie. Ze beantwoordde enkele vragen van fans en volgers en zei dat de meest gestelde vraag is hoe ze bij elkaar zijn gekomen.

Het model deelde het verhaal op haar sociale media: "Hij stuurde me spontaan een bericht en zei Hallo en ik viel bijna van mijn stoel, we praatten toen een tijdje en hij vroeg me op een date, die ik aangenomen dat het een diner zou zijn, maar in plaats daarvan nam hij me mee naar een vlinderreservaat in Mayfair, daarna brachten we de hele dag door met het verkennen van Londen, en de rest is geschiedenis."

Toen een fan vroeg of ze jaloers wordt als Westwick zoenscènes heeft op het werk, zei ze: "Helemaal niet blij voor zijn tegenspeler, hij is een geweldige kusser."

De relatie lijkt serieus als mensen zeggen dat ze echt van elkaar houden. Volgens The Sun zei een bron: "Tamara is dol op hem en Ed is er trots op iedereen te vertellen dat Tamara zijn vriendin is."

Westwicks voormalige relaties

Voordat hij verliefd werd op Francesconi, had Westwick een relatie met Jessica Serfaty. Volgens Girlfriend.com.au kregen ze bijpassende tatoeages toen de acteur zijn 30e verjaardag vierde.

Mensen meldden dat Westwick haar ten huwelijk zou vragen en zelfs had overwogen welke verlovingsring ze zou kopen. Toen beschuldigingen van aanranding tegen Westwick naar buiten kwamen, zei People dat "die plannen in de ijskast zijn gezet".

Westwick ging ook uit met zijn Gossip Girl-medester Jessica Szohr, die Dan Humphrey's beste vriendin Vanessa Abrams speelde.

Tamara Francesconi volgen op Instagram betekent prachtige foto's zien van locaties zoals het Comomeer, en mensen zijn vaak benieuwd waar het stel zich samen gaat vestigen.

Toen hij in 2009 door The Guardian werd geïnterviewd, legde Westwick zijn liefde voor zowel Engeland als de Verenigde Staten uit: "Ik hou van Engeland, en als we hier op een dag als deze zitten, is het moeilijk om ergens meer lief te hebben. Londen fascineert me, en dit is duidelijk waar ik vandaan kom. Dat weet ik. Maar in de afgelopen twee jaar ben ik begonnen iets anders aan mijn repertoire toe te voegen. Ik ben vertrouwd geraakt met de New Yorkse levensstijl en de Amerikaanse manier, en ik vind het daar geweldig."

Toen ze op Instagram werd gevraagd of ze zou overwegen om in de Verenigde Staten te gaan wonen, zei Francesconi: "Ik denk dat het Londen of Zuid-Afrika is voor mij", aldus The Daily Mail. Het zal interessant zijn om te zien waar het paar uiteindelijk gaat wonen.

Aanbevolen: