Tom Cruise en Rob Lowe kregen ruzie tijdens het maken van 'The Outsiders

Inhoudsopgave:

Tom Cruise en Rob Lowe kregen ruzie tijdens het maken van 'The Outsiders
Tom Cruise en Rob Lowe kregen ruzie tijdens het maken van 'The Outsiders
Anonim

De film The Outsiders is het perfecte voorbeeld van een film die de meeste mensen minstens één keer hebben gezien. Voor velen van ons was het lezen van het boek een vereiste op school die uiteindelijk leidde tot het kijken van de film, terwijl anderen misschien gewoon de kans hebben gekregen om de literatuur over te slaan en meteen naar de film te gaan.

Rob Lowe en Tom Cruise verschenen beide als personages in de filmaanpassing, maar in die tijd waren geen van beide grote sterren zoals ze nu zijn. Achter de schermen kwamen deze twee tijdens het repeteren in een handgemeen terecht, en de details erachter komen allemaal rechtstreeks van Lowe zelf.

Laten we terugkijken op het gevecht tussen Greaser en Greaser.

Ze kwamen elkaar tegen tijdens de repetities

De jaren tachtig waren een tijd en plaats waarin een aantal prominente artiesten naar de top van het bedrijf klommen. Films zoals The Outsiders, bijvoorbeeld, bevatten een aantal opkomende jongens die grote sterren werden. Onder deze jonge artiesten waren Rob Lowe en Tom Cruise, die uiteindelijk in de film te zien waren en achter de schermen verwikkeld raakten in een handgemeen.

Op dit moment was geen van beide mannen een grote ster, en Lowe had zeker een grotere rol in de film. Interessant genoeg was dit de eerste film van Lowe, terwijl het de derde van Cruise zou worden. Niettemin zijn de meeste mensen geneigd om het personage Sodapop te onthouden, in tegenstelling tot Steve Randle, die werd gespeeld door Cruise.

Tijdens het repeteren voor een vechtscène in de film, werd het heel echt tussen Lowe en Cruise, ondanks dat ze allebei Greasers in de film speelden.

“We slaan allemaal de levenden uit elkaar. Dat hebben we echt gedaan. Ik heb één kans op Tom, en Tom is zo'n competitieve gek - en dat vind ik zo leuk aan hem - maar voor je het weet is hij klaar om me te vermoorden! We waren allemaal competitief. Het was niet alleen Tom. We waren hardcore. Maar Tom. Luister, hij was klaar voor mijn rol en ik dacht dat hij het zou krijgen. En Toms Tom. Hij is een hele kerel. Het is net als de Verenigde Staten en China op dit moment. Als je China als een vijand behandelt, zal ze er zeker een worden. Het was allemaal goed. Maar hij was degene waar ik me zorgen over maakte', zei Lowe over het incident.

Nu, ondanks dat ze op de onderste trede van de film waren, zouden sommigen kunnen aannemen dat deze twee het cool zouden hebben gespeeld en niets zouden hebben gedaan om mogelijk uit de film te worden opgestart, maar dit was niet het geval. Cruise kreeg zelfs problemen die teruggingen tot het auditieproces.

Cruise klapte zijn deksel open over het delen van een kamer met Lowe

Na de audities in Los Angeles te hebben doorstaan, moest de cast ook slagen voor de test in New York. Volgens Lowe omvatte deze excursie naar New York ook Cruise, Emilio Estevez en C. Thomas Howell. De jongens kwamen erachter dat ze een kamer moesten delen, en dit viel niet goed bij de jonge Tom Cruise.

“(Het was de) eerste keer dat ik ooit in The Plaza Hotel verbleef, en we checken in en Tom ontdekt dat we een kamer delen en wordt gewoon ballistisch. Wat voor mij geweldig is aan het verhaal, is dat er bepaalde mensen zijn die altijd zijn geweest wie ze zijn, en dat element van hen heeft hen ertoe gebracht waar ze nu zijn en de rest is geschiedenis. En het idee dat een 18-jarige acteur met een walk-on rol in 'Endless Love' en, zoals, een zevende hoofdrol in 'Taps', dat soort dingen zou kunnen hebben, 'zei Lowe.

De jonge acteur had waarschijnlijk iets dankbaarder moeten zijn, want het werd uiteindelijk veel erger dan alleen een kamer delen met iemand.

Volgens Lowe: … in zijn poging om ons authentieker te maken als smeerders, als een soort stoere Tulsa, soort van verkeerde kant van de sporen, (hij) vond hij een aantal verschillende echte smeerders die nu volwassen volwassenen en dwong ons om de nacht door te brengen en bij hen te wonen.”

De film wordt een klassieker

Ook al kregen ze vuistgevechten, deelden ze een kamer in een mooi hotel en moesten ze uiteindelijk met volslagen vreemden leven, uiteindelijk kwam het goed voor alle betrokkenen bij het maken van The Outsiders. De film heeft de tand des tijds doorstaan en was een enorm stuk van de roempuzzel voor zowel Lowe als Cruise.

Uiteindelijk zouden beide mannen op zichzelf in sterren veranderen, waarbij Cruise het grote scherm verovert en Lowe enorm wordt op televisie. Het is interessant om te zien hoe de dingen zijn verlopen voor de twee voormalige Greasers die niet in de buurt waren van de sterren van The Outsiders.

Het komt niet vaak voor dat er tijdens de productie gevechten uitbreken, vooral niet als er acteurs bij betrokken zijn die grote sterren werden, zoals Rob Lowe en Tom Cruise.

Aanbevolen: