Deze 'Ms. Marvel' Star speelt al jaren Doctor Strange - in een andere taal

Inhoudsopgave:

Deze 'Ms. Marvel' Star speelt al jaren Doctor Strange - in een andere taal
Deze 'Ms. Marvel' Star speelt al jaren Doctor Strange - in een andere taal
Anonim

Ms. Marvel gaat op 8 juni in première. De nieuwste serie die zich bij de steeds groter wordende line-up van MCU-streamers voegt, Ms. Marvel volgt de heldendaden van Kamala Khan gespeeld door de Canadese actrice Iman Vellani en zal een soort lanceerplatform zijn dat zal leiden naar de aankomende MCU-film The Marvels, die zal met mevrouw Marvel, Captain Marvel en Monica Rambeau. Mevrouw Marvel zal een cast van unieke personages introduceren in een al grote MCU, waaronder Yusuf Khan, gespeeld door Mohan Kapur.

Nu, er kunnen velen zijn die Kapur's naam zien die zichzelf afvroegen: "Waar heb ik die naam eerder gezien?" Inderdaad, deze lijst zal die vraag beantwoorden en tegelijkertijd een beetje licht werpen op de Ms. Marvel mythos… Wauw, zeg dat drie keer zo snel. Laten we dit doen, mensen.

8 Een kijkje in de wereld van mevrouw Marvel

De Kamala Khan versie van Ms. Marvel debuteerde in de strips in 2013 Ms. Marvel onderscheidt zich door de tweede Moslim superheld (de mutant Dust is een soennitische moslim en debuteerde 11 jaar voor Khan) en is te zien in The Avengers-videogame en andere vormen van media. Hoewel de oorsprong van haar krachten en de krachtset zelf lijken te verschillen van de strips, blijft het karakter van Khan hetzelfde. Het geesteskind van Marvel Editor en Director of Content and Character Development Sana Amanat (onder andere), Kamala Khan is behoorlijk populair gebleken bij stripfans en critici.

Leuk weetje: Iman Vellani heeft veel positieve lof op haar pad zien komen, waaronder de felicitaties van Mark Ruffalo

7 Wie is Mohan Kapur?

Mohan Kapur is een Indiase acteur die de vader van Kamala Khan Yusuf Khan tot leven zal brengen in de komende Disney+-serie. De 56-jarige acteur werd geboren in Mumbai en heeft de onderscheiding om de eerste Zuid-Aziatische presentator te zijn van het eerste Zuid-Aziatische originele programma dat werd geproduceerd door Zee TV (een Hindi General Entertainment-beta altelevisiezender in India). Kapur is al meer dan 20 jaar in veel Hindi tv-shows en films te zien.

6 Kapur speelde in projecten voor Disney+ Hotstar

Terwijl Disney de entertainmentwereld blijft domineren, is doorbreken op de Aziatische markt ongeveer net zo belangrijk als altijd. Enter Disney+ Hotstar Kapur is te zien in veel films voor de Indiase streamingdienst Disney+ Hotstar. Met in de hoofdrol in films als Hostages en Sadak 2, een film die een ongelukkige hoeveelheid terugslag en controverse ontving. Kapur met een gevestigde associatie met Hotstar vóór de overname van Disney is zeker een enorm pluspunt … een Disney Plus, als je wilt … ik wacht.

5 Kapur heeft vele beroemde Hollywoodsterren nagesynchroniseerd

Mohan Kapur speelde in blockbusters als Live Free or Die Hard, X-Men: First Class, Fast and Furious 6, 7 en The Fate of the Furious, onder andere andere bekende bioscoopfilms in het verleden. Wat is er mis? Nee, dat lees je niet verkeerd. Misschien is een toelichting op zijn plaats? Kapur heeft zijn stem geleend aan de eerder genoemde films, dubbing zoals Dwayne Johnson, Bruce Willis en Tom Hardy in het Hindi voor release in India. Heb je je ooit afgevraagd hoe Bane uit The Dark Knight Rises zou klinken als je in het Hindi spreekt? Nou, nu hoef je je niet meer voor te stellen.

4 Kapur heeft zijn stem uitgeleend aan Marvel-films

Het Marvel Cinematic Universe is ongetwijfeld geliefd over de hele wereld en een enorme generator van het oude groene spul (understatement). Het is dus geen verrassing dat acteurs van over de hele wereld zich aangetrokken voelen tot of worden gecast in de Marvel-projecten. Mohan is geen uitzondering. Het is vastgesteld dat de acteur zijn stem heeft geleend aan enkele grote Hollywood-hits, waarvan er vele onder de Marvel-paraplu hebben gestaan.

3 Mohan Kapur heeft zelfs een uitgebreide geschiedenis met Marvel-films

Kapur genoemd voor Captain America: The First Avenger, die The Red Skull (stem) uitbeeldt, en ook genoemd voor Kevin Bacon's Sebastian Shaw in X-Men: First Class. Dat zijn maar een paar van de vele films die hij door de jaren heen voor Marvel heeft gemaakt. Kapur heeft zowel de helden als de schurken van het Marvel-universum geuit, maar er is één personage met wie hij het meest bekend is…

2 Mohan Kapur heeft Doctor Strange talloze keren in het verleden geportretteerd

Ah, ja. De Meester van de Mystieke Kunsten, The Sorcerer Supreme zelf, Dr. Stephen Strange, is nagesynchroniseerd door Kapur sinds Doctor Strange debuteerde in India. Kapur speelde het personage 6 keer en heeft overdubs gedaan voor Benedict Cumberbatch voor alle Strange's MCU-optredens.

1 Kapur's fans houden van hem als Doctor Strange

Volgens The Sarah O'Connell Show had Mohan dit te zeggen over het spelen van het personage en hoe synoniem zijn stem is als de geliefde dokter: Onlangs was er de India-trailerrelease van de nieuwe Spider-man-film en dr. Dat is vreemd, dus zeiden ze: 'Hé, luister, we hebben je dub nodig' en ik was in Londen aan het filmen, dus ik zei: 'Ik kan het niet.' Dus ze wierpen een andere stem, een vriend van de mijne en zogenaamd sociale media gingen in brand. Ze zeiden: ‘nee, we willen de stem van Mohan omdat we niemand anders Dr. Strange kunnen zien doen.'” De fans hebben gesproken.

Aanbevolen: