Christian Bale beweert dat een meerderheid van deze film is geïmproviseerd

Inhoudsopgave:

Christian Bale beweert dat een meerderheid van deze film is geïmproviseerd
Christian Bale beweert dat een meerderheid van deze film is geïmproviseerd
Anonim

Het is waar dat Christian Bale zijn hele carrière behoorlijk controversieel is geweest. Het is bekend dat hij een openbare meltdown of twee heeft gehad. Maar een feit dat onbetwist lijkt te zijn, is dat hij een geweldige acteur is.

Hij was niet alleen Batman, maar Bale blonk ook uit - en veranderde zijn hele uiterlijk - voor talloze rollen door de jaren heen.

Hij heeft alles gedaan, van actie tot komedie tot western, en alles wat daar tussenin v alt - zelfs aangenomen worden, dan ontslagen worden en vervolgens opnieuw aangenomen worden voor 'American Psycho'. Andere films waren net zo tumultueus.

Maar zoals veel fans weten, en acteurs maar al te goed weten, is dat sommige rollen erg onbetaalbaar zijn. Wanneer een acteur of actrice zich aanmeldt voor een project, krijgen ze een script. Als ze het script niet leuk vinden, is er niet vaak ruimte voor veranderingen of zelfs verbeteringen.

Sommige acteurs hebben zelfs toegegeven dat ze aan weliswaar vreselijke films hebben gewerkt, maar hoewel ze wisten dat de plot of het script ronduit verschrikkelijk was, was een baan een baan.

Gelukkig voor Christian Bale had hij het geluk om met een regisseur samen te werken die hem -- en de rest van de crew -- het grootste deel van de film liet improviseren.

Christian Bale beweert dat het grootste deel van 'American Hustle' geïmproviseerd was

In 2013 verscheen Christian Bale, samen met een lijst met A-lijststerren, in 'American Hustle'. De film leverde Bale een aantal gewaardeerde prijzen op, en hij maakte indruk op medesterren als Robert De Niro met zijn transformatie voor de film.

Wat echter nog indrukwekkender was, is dat Bale beweerde dat "een groot deel van de film" geïmproviseerd was.

Het punt was dat hij de volledige goedkeuring had van de regisseur van de film, David O. Russell. Volgens de acteur gaf zijn flexibele schrijver/regisseur helemaal niets om de plot van de film, dus liet hij de sterren ernaar kijken terwijl hij in karakter was.

Hoewel de film natuurlijk een script en een vooraf gepland plot had, liet Russell Bale en de rest van de cast het voor veel van de scènes leiden. Russell zei zelfs: "Ik haat complotten", erop wijzend dat het hem allemaal om de personages en hun ontwikkeling ging.

Bovendien zegt IMDb-overlevering dat David expliciet de delen schreef voor elke respectievelijke acteur die later in de film werd gecast. Het was vanaf het begin de bedoeling dat Christian Bale, Bradley Cooper, Jeremy Renner, Louis C. K., Robert De Niro, Amy Adams en Jennifer Lawrence elk het respectieve personage zouden spelen als wie ze uiteindelijk werden gecast.

Net als andere beroemde regisseurs wist Russell wat hij wilde en hoe hij het moest laten gebeuren. Met een met de hand geselecteerde cast -- en 'handgeschreven' personages -- geen wonder dat de film een hit bleek te zijn en een hoop lofbetuigingen verdiende.

Aanbevolen: