Deze hilarische film van Mike Myers was voor 30-40% geïmproviseerd

Inhoudsopgave:

Deze hilarische film van Mike Myers was voor 30-40% geïmproviseerd
Deze hilarische film van Mike Myers was voor 30-40% geïmproviseerd
Anonim

Als een van de grappigste acteurs van zijn tijd, is Mike Myers de ster die heeft geholpen een aantal geweldige personages populair te maken. Hij heeft enorme hits gehad en wat misfires, maar uiteindelijk zijn er maar weinig mensen zo oprecht grappig geweest op het grote scherm als Myers.

Myers heeft niet alleen bewezen een geweldige acteur te zijn in franchisefilms, maar hij heeft ook laten zien dat hij ook kan improviseren. Zijn improvisatievaardigheden kwamen volledig tot uiting in een van zijn grootste hits, en het is gebleken dat deze film in kwestie voor ongeveer 30-40% geïmproviseerd was.

Laten we eens kijken welke film grotendeels geïmproviseerd was.

Mike Myers Is A Comedy Legend

Saturday Night Live is door de decennia heen het startpunt geweest voor een aantal enorm succesvolle komische artiesten, en het is gemakkelijk te zien dat Mike Myers een van de meest succesvolle sterren is die uit de show naar voren is gekomen. Hij heeft een heleboel hitfilms en gedenkwaardige personages gehad, die er allemaal toe hebben bijgedragen dat hij een legende is geworden.

Tijdens zijn tijd in Hollywood speelde Myers in films als So I Married an Axe Murderer, Inglourious Basterds en zelfs Bohemian Rhapsody.

Nu lijkt dit op het eerste gezicht misschien niet veel, maar het is echt belangrijk om te kijken naar het werk dat Myers heeft gedaan in franchisefilms. De ster was in staat om meerdere franchises van de grond te tillen tijdens zijn grootste jaren in entertainment.

Hij heeft meerdere hitfranchises gehad

De kans krijgen om één franchise naar succes te leiden is behoorlijk verbazingwekkend, maar om het meerdere keren te kunnen doen, lijkt bijna onmogelijk. Ziedaar, Mike Myers, het komische genie dat hij is, heeft door de jaren heen meerdere hitfranchises gehad.

De Wayne's World-franchise is een van Myer's beroemdste, en het kwam allemaal voort uit een schets op SNL. De eerste Wayne's World-film is nog steeds een van de grappigste films van de jaren negentig, en hoewel de tweede film niet zo succesvol was, zal de plaats van de eerste film in de geschiedenis nooit in twijfel worden getrokken.

Een andere franchise die Myers tot succes heeft geleid, is de Shrek-franchise. Vooral de eerste twee films zijn absolute klassiekers en door de jaren heen heeft de franchise alles gehad, van spin-offfilms tot pretparkattracties. Het was een triomf en Shrek zelf is een van de beroemdste geanimeerde personages aller tijden.

Natuurlijk kunnen we niet praten over enorme Mike Myers-franchises zonder te praten over de Austin Powers-franchise. De trilogie was een verademing voor comedyfans, en het zijn enkele van Myers' meest populaire werken. Onnodig te zeggen dat fans stomverbaasd waren toen ze ontdekten hoeveel van International Man of Mystery geïmproviseerd was.

30-40% van 'Austin Powers' was geïmproviseerd

Volgens Myers, "Ongeveer 30 tot 40 procent is improvisatie."

Dat is een groot deel van de film, en het toont het soort geloof dat Jay Roach in zijn cast had. Om eerlijk te zijn, er waren enkele komische reuzen die aan de film deelnamen, en dankzij hun capaciteiten en hun ervaring waren ze in staat om een heleboel regels te leveren waardoor de film aansloeg bij fans van alle leeftijden.

De "Shhh"-scène, waarbij Myers' Dr. Evil en Seth Green's Scottie betrokken waren, was er een die was geïmproviseerd, en het kwam nadat de twee acteurs met elkaar riffsten tijdens het filmen, per microfoon. Dat is een van de meest memorabele en citeerbare scènes uit de hele film, wat verder bewijst hoe goed de cast met elkaar samenwerkte tijdens het filmen.

Het succes van International Man of Mystery is de start van de Austin Powers-franchise van films, en in totaal zijn er drie succesvolle afleveringen geweest. Fans zouden niets liever willen dan ooit een vierde film te zien verschijnen, maar het ziet er niet naar uit dat dit zal gebeuren, vooral niet met het verlies van acteur Verne Troyer.

Per Jay Roach: "Om eerlijk te zijn, ik weet niet hoe we het zonder Verne zouden doen. We hadden altijd ideeën om een heel leven dat hij had te onthullen, dat zou zijn karakter veel verder hebben gebracht. Als Mike kraakt het en bedenkt het, we zouden zeker een soort eerbetoon aan hem doen. Ik ben er als hij het ooit wil doen."

Of er nu een vierde film komt of niet, het is nog steeds indrukwekkend om terug te kijken en de improvisatie te zien die gepaard ging met het maken van een van de meest succesvolle films van Mike Myers.

Aanbevolen: