Een fan beweert dat ze getuige waren van het uiteenvallen van Jennifer Aniston en Brad Pitt

Inhoudsopgave:

Een fan beweert dat ze getuige waren van het uiteenvallen van Jennifer Aniston en Brad Pitt
Een fan beweert dat ze getuige waren van het uiteenvallen van Jennifer Aniston en Brad Pitt
Anonim

Ja, het is lang geleden dat Jennifer Aniston en Brad Pitt uit elkaar zijn gegaan. En ja, Brad is in de jaren daarna hertrouwd en gescheiden. Maar fans blijven geobsedeerd door beide helften van dit voormalige stel, dus waarom zou je niet een beetje genieten van de nostalgie?

Er komen tenslotte altijd nieuwe details aan het licht over de vroegere relatie van het paar. Niet elk gerucht is natuurlijk waar, maar een fan beweert een heel specifiek inzicht te hebben in de oorspronkelijke breuk van Brad en Jen.

Hoewel ze pas in 2005 waren gescheiden, zeggen toeschouwers dat Brad Pitt tegen 2002 een gat aan het graven was.

Als antwoord op de vraag hoe het was om Jennifer Aniston 'willekeurig' te ontmoeten op Quora, onthulde een fan enkele interessante details over het verleden van de starlet. Om te beginnen was er misschien pre-'Mr. en mevrouw Smith' tekenen dat er iets mis was met het celeb-paar.

Heeft Brad Pitt het in het openbaar uitgemaakt met Jennifer Aniston?

Hoewel de fan zich de specifieke dag of zelfs het jaar niet kan herinneren, alleen dat het na 2002 was, beweren ze getuige te zijn geweest van een ruzie tussen Brad en Jennifer. Oké, technisch gezien hebben ze Aniston niet 'ontmoet', maar op een late avond in North Hollywood, zijn ze er vrij zeker van dat ze haar hebben gezien.

Het verhaal gaat als volgt: de ventilator zat buiten een restaurant. Een vrouw verliet huilend het restaurant. Het was een beetje donker, maar de fan merkte op dat ze aantrekkelijk was, hoewel ze de tranen uit haar ogen veegde.

"Een moment later, " verliet een "nogal radeloos uitziende Brad Pitt" het restaurant, beweert de fan. Dit gaf de nonchalante toeschouwer een plaats op de eerste rij, van ongeveer 1,60 meter afstand, van Brad die zei: "Jen… het spijt me," waarschijnlijk achter Jennifer-Aniston.

Waarom heeft Jen Brad halverwege de date gedumpt?

Misschien waren ze bijna klaar met eten, maar het klinkt alsof Jennifer Brad heeft gedumpt voordat hun date voorbij was. En het toen getrouwde stel lijkt wars te zijn van openbaar drama. Natuurlijk is Jen niet de eerste vrouw die Brad halverwege de date dumpt; Christina Applegate heeft hem ooit voor het dessert in de steek gelaten.

Nogmaals, het verhaal van de fan bevat enkele gaten, waaronder een gebrek aan datums of specifieke plaatsnamen. Ze beweren dat het jaar "na 2002" was, wat wel past in de ruwe tijdlijn van de ontbinding van het Pitt-Aniston-huwelijk.

Hoe dan ook, het verhaal intrigeerde fans van beide helften van het inmiddels ter ziele gegane paar, omdat Jennifer altijd een beetje de lippen op elkaar leek te houden over haar vorige huwelijk. Hoewel ze ook een aantal andere relaties heeft gehad waar fans niet zo dol op waren, zoals die keer dat ze met Owen Wilson uitging.

Maar het is waar dat het lang geleden is, dus wat Brad zich die avond ook aan Jen verontschuldigde, is waarschijnlijk water onder de brug - tenminste, als hun veelbesproken, enigszins vriendschap zo authentiek is als fans hopen.

Aanbevolen: