Dit is de minst winstgevende film van Julia Roberts

Inhoudsopgave:

Dit is de minst winstgevende film van Julia Roberts
Dit is de minst winstgevende film van Julia Roberts
Anonim

Als het erop aankomt om het uit het park te kloppen aan de kassa, moeten een paar verschillende factoren naadloos op elkaar aansluiten. Maar in veel gevallen kan een ontbrekend element een film doen floppen.

Hoewel het miljoenen dollars kan kosten om een film te filmen en deze in de bioscoop te krijgen, krijgen productiebedrijven niet altijd hun geld terug, zelfs niet als ze Julia Roberts inhuren om hun projecten te headlinen.

Brengen Julia Roberts-films altijd miljoenen op?

Het korte antwoord is nee, niet elke Julia Roberts-film is een hit. In feite heeft ze een paar flops gehad in haar carrière, en niet alleen op film. Sommige van haar theatervoorstellingen zijn ook bekritiseerd.

Om eerlijk te zijn, het meeste van Julia's werk is alom geprezen.'Steel Magnolias' was iconisch, 'Pretty Woman' was een juweeltje (hoewel het bijna een heel andere sfeer had), 'Runaway Bride' betoverde het publiek overal, en talloze andere films bevestigden Julia als een Hollywood-hit.

Maar een van haar eerdere projecten bracht gewoon niet veel geld op, ook al maakte de getalenteerde Roberts deel uit van de cast.

Welke Julia Roberts-film verdiende het minste geld?

Als het gaat om box-office-inkomsten, heeft Julia Roberts enkele winnaars gehad. In feite was 'Pretty Woman' haar hoogste brutowinst ooit met $ 463 miljoen, per IMDb. Maar in termen van haar laagste brutowinst ooit? Het is waarschijnlijk een filmtitel waar maar weinig mensen ooit van hebben gehoord.

De film 'Firehouse' heeft zelfs nooit de kassa gehaald. Het is duidelijk dat een film die rechtstreeks op VHS is (hey, het was 1987) geen enkele dollar kan verdienen aan theaterkaartjes. Het is echter niet allemaal de schuld van Julia; de film heeft haar niet eens gecrediteerd, hoewel haar personage een naam had (Babs).

Maar ondanks haar meedogenloze inval in film, had Julia Roberts veel succes, zelfs nadat die R-rated film gebombardeerd was. Op de conventionele manier was het niet winstgevend, maar het hielp wel om Julia's carrière op de een of andere manier van de grond te krijgen.

Welke Julia Roberts-film belandde in de kassa?

Ok, dus de film 'Firehouse' heeft de kassa helemaal niet gehaald. Dus hoewel het technisch gezien Julia's film met de laagste winst ooit was, is er nog een film die naar de kassa ging maar niet veel verdiende.

IMdb bevestigt dat de film 'Fireflies in the Garden' uit 2008 slechts $ 3 miljoen verdiende aan de kassa, waardoor het een van Julia's meest winstgevende films is die ooit in de bioscoop is verschenen.

De R-rated film bevatte zelfs een supergetalenteerde en bekende cast, maar dat hielp niet. Ryan Reynolds en Hayden Panettiere gingen in ieder geval met Julia Roberts ten onder in de film, die ook geen lovende recensies kreeg op IMDb of ergens anders.

Natuurlijk speelde Julia in een film die haar $ 20 miljoen betaalde, dus haar mislukkingen aan de kassa zullen haar vandaag waarschijnlijk niet achtervolgen.

Aanbevolen: