Elon Musk gelooft dat 'The Simpsons' zijn personage hebben gemaakt vóór zijn roem en fortuin

Inhoudsopgave:

Elon Musk gelooft dat 'The Simpsons' zijn personage hebben gemaakt vóór zijn roem en fortuin
Elon Musk gelooft dat 'The Simpsons' zijn personage hebben gemaakt vóór zijn roem en fortuin
Anonim

Wanneer staat hij niet in de krantenkoppen? Welnu, meest recentelijk tijdens zijn SNL-optreden had Elon Musk alle fans aan het praten, waaruit bleek dat hij een milde vorm van Asperger heeft. De zaken kregen een ongemakkelijke wending toen hij onthulde dat hij de eerste persoon was die gastheer was met de aandoening: "Ik ben eigenlijk… de eerste persoon met Asperger die SNL host - of in ieder geval de eerste om het toe te geven", zei de honderdjarige ondernemer achter Tesla en SpaceX. "Dus ik zal vanavond niet veel oogcontact maken met de cast. Maar maak je geen zorgen, ik ben best goed in het uitvoeren van 'mens' in emulatiemodus." Twitter was niet zo blij met de verklaring die Dan Aykroyd in 2003 presenteerde met dezelfde aandoening.

Afgezien daarvan was het een aangenaam optreden van een gastster en een waar de fans aan het praten waren. Musk zou zelfs zijn plannen voor de toekomst bespreken: Ik geloof in een toekomst met hernieuwbare energie. Ik geloof dat de mensheid een multi-planetaire, ruimtedragende beschaving moet worden. Dat lijken opwindende doelen, nietwaar? Nu denk ik als ik dat gewoon op Twitter had gepost, zou het goed zijn. Maar ik schrijf ook dingen als '69 dagen na 4/20 weer haha.'”

Hij is nogal een karakter en hij is eigenlijk gemaakt voor tv. Zoals we in het verleden hebben gezien, heeft 'The Simpsons' een talent om dingen te voorspellen. Heck, ze noemden Donald Trump de toekomstige president… dat is al een prestatie op zich. Hoewel ze wel een aflevering van Elon Musk hadden, zei de miljardair dat ze hem misschien al in een eerdere aflevering hadden gecast. Dus naar welk personage verwees hij?

Hank Schorpioenkwaliteiten

elon en Hank Schorpioen
elon en Hank Schorpioen

Terug in seizoen 26 van de show maakte Elon Musk een cameo op 'The Simpsons' tijdens de aflevering 'The Musk Who Fell to Earth'. Het uitgangspunt van de show was dat Musk zijn Dragon 2-ruimtevaartuig landde in de achtertuin van de familie Simpsons. De aflevering was een enorme hit, aangezien de show 3,29 miljoen kijkers trok, wat het voortouw zou nemen tegen alle andere concurrenten. Volgens fans was de aflevering als een 'liefdesbrief' richting Musk. De aflevering eindigt met Musk die terugkeert naar de ruimte.

Hoewel de tribute-aflevering goed werd ontvangen, legde Musk de verklaring af dat hij lang daarvoor in de show was verschenen.

We kunnen niet anders dan lachen om de vergelijking, want de twee delen een soortgelijk enthousiasme. Hank Scorpio wordt beschouwd als een van de beste eenmalige personages in de geschiedenis van de show, en verscheen in seizoen 8, lang geleden in 1996, toen de show meer dan 8 miljoen kijkers trok. Schorpioen was een kwaadaardig genie, zijn doel was om een spion genaamd Mr. Bont. Natuurlijk kennen we allemaal de verwijzing naar 'The Simpson' in die aflevering, als eerbetoon aan 007.

Laten we eerlijk zijn, wie wil er nog meer een toekomstige aflevering zien waarin zowel Elon als Hank samen met elkaar de wereld proberen over te nemen? Dat lijkt ons zeker goed!

Aanbevolen: