Zal de leider zijn debuut maken in Marvel's Phase 4?

Inhoudsopgave:

Zal de leider zijn debuut maken in Marvel's Phase 4?
Zal de leider zijn debuut maken in Marvel's Phase 4?
Anonim

Zoals veel van de nevenpersonages van The Incredible Hulk, heeft de MCU schijnbaar een oogje dichtgeknepen voor Samuel Sterns (Tim Blake Nelson), ook wel bekend als The Leader. Betty Ross (Liv Tyler), de oude liefde van Bruce Banner, heeft haar gezicht ook niet laten zien, en Abomination (Tim Roth) ook niet. Maar de laatste keert terug in de Disney+ She-Hulk-serie. Roth komt in een of andere vorm terug om zijn rol als Emil Blonsky opnieuw op te nemen. Hoewel details over zijn rol onbekend blijven.

Weten dat Roth's Abomination op komst is voor een gamma-aangedreven avontuur met Jennifer W alters (Tatiana Maslany) in de hoofdrol, is er reden om aan te nemen dat Samuel Sterns dat ook zou kunnen. In The Incredible Hulk viel hij op de grond terwijl een flesje Banner's bloed op hem lekte, en zijn huid pulseerde als resultaat. Het tafereel suggereerde zijn op handen zijnde transformatie in de Leider, waarvan we nooit getuige zijn geweest. Echter, elke terugkeer van Sterns zou hem vermoedelijk opnieuw introduceren als de volledig gevormde schurk.

Centrale schurk op 'She-Hulk'

Ook qua plot lijkt de leider de beste gok om de belangrijkste tegenstander van She-Hulk te zijn. Sommige fans gaan ervan uit dat Abomination uit het vlot zal breken en een andere terugkerende schurk zal worden. Natuurlijk zou dat scenario betekenen dat Baron Zemo (Daniel Bruhl) en iedereen in de externe gevangenis ook naar buiten komt. Een uitbraak van Abomination zou toch niet stiekem zijn. Dat elimineert de mogelijkheid dat hij de slechterik van de show is.

Afbeelding
Afbeelding

Dus zonder een centrale schurk om van te spreken, kan het de Leider in de openstaande vacature plaatsen. Hij hoeft niet vanaf het begin centraal te staan. Maar achter de schermen werken om W alters, Banner en Blonsky te manipuleren, is een geweldige opzet voor hem. Zijn komische tegenhanger heeft aspiraties van wereldheerschappij, dus het uitbuiten van een paar onwetende handlangers voor beginners kan een pad voor hem banen om later een wereldwijde bedreiging te worden.

De reden dat de tegenhanger van Sterns een veelbelovende toekomst heeft in de MCU, is dat de superschurkengroep zichzelf verzamelt. Contessa (Julia Louis-Dreyfus) rekruteerde John Walker (Wyatt Russell) voor haar door de overheid gefinancierde team terwijl ze insinueerde dat andere leden zich bij hem zouden voegen. Ze heeft destijds niemand genoemd, hoewel haar opmerkingen suggereren dat de Amerikaanse agent Walker slechts een van de velen is die zal deelnemen aan een versie van The Thunderbolts of Masters of Evil.

Ervan uitgaande dat de theorie waar blijkt te zijn, zou de Leider vermoedelijk een van hen kunnen zijn. Hij is niet fysiek begaafd zoals Walker, maar in het scenario waarin Contessa Abomination rekruteert, is de expertise van Sterns noodzakelijk. Hij verzon de formule die Emil Blonsky in het kolossale wezen veranderde, en Sterns is misschien de enige die Abomination onder controle kan houden. Hij zou zelfs een transformatie kunnen forceren vanwege hoe onstabiel Blonsky is. Houd er rekening mee dat beide scenario's inhouden dat de gemene tegenhanger van Sterns een rol kan spelen in het team van schurken van Contessa.

Of het nu wel of niet gebeurt op She-Hulk, de Leader die zijn debuut maakt in Phase 4 klinkt zeer waarschijnlijk. Niet alleen zou hij een kracht zijn om rekening mee te houden, maar Sterns zou kunnen eindigen met het creëren van meer gamma-wezens. Nelsons portret van hem was een wetenschapper die geobsedeerd was door het herscheppen van de gebeurtenis die Banner in de Hulk veranderde, en na minimaal succes met Blonsky is hij nu waarschijnlijk nog vastberadener.

Aanbevolen: