Will Smith zoekt toevlucht in India terwijl hij spirituele leider ontmoet na 'Slapgate

Inhoudsopgave:

Will Smith zoekt toevlucht in India terwijl hij spirituele leider ontmoet na 'Slapgate
Will Smith zoekt toevlucht in India terwijl hij spirituele leider ontmoet na 'Slapgate
Anonim

Will Smith zoekt troost en bezinning tijdens een spirituele retraite in Mumbai.

Will Smith nam gelukkig foto's met fans

Will Smith werd gespot in casual kleding terwijl hij een wit t-shirt en een donkergrijze korte broek droeg. Hij combineerde dit met een witte compressiepanty en een paar Nike-sneakers. De Hollywood-acteur glimlachte en zwaaide naar camera's na de landing in India.

Het is de eerste keer dat de voormalige Fresh Prince-acteur wordt gezien sinds de beruchte klap van de Oscar. Smith werd begroet door fans en nam genadig een aantal selfies. Smith is naar verluidt in India om spiritueel leider Sadhguru te ontmoeten, die Smith en zijn familie in 2020 in Los Angeles hebben ontmoet.

Will Smith is bijna een maand niet meer in het openbaar gezien

Will Smith is bijna een maand niet meer in het openbaar gezien nadat hij komiek Chris Rock tijdens de Academy Awards live op tv had geslagen. De aanval kwam nadat Rock een grap had gemaakt over het kale hoofd van zijn vrouw Jada Pinkett Smith. Smith won vervolgens "Beste Acteur" voor zijn titulaire rol in de film King Richard.

Chris Rock's moeder heeft gesproken over Will Smith die haar zoon slaat

Ondertussen heeft de moeder van Chris Rock voor het eerst gesproken over het zien van Will Smith die haar zoon slaat tijdens de 2022 Academy Awards.

Rose Rock - een moeder van 10 kinderen, een auteur en motiverende spreker sprak met WIS-TV in South Carolina.

Chris Rock met zijn moeder Rose en zijn broers
Chris Rock met zijn moeder Rose en zijn broers

"Je reageerde op het feit dat je vrouw je een oogje toewierp en je ging haar dag maken omdat ze piekerde over het lachen toen het gebeurde," zei Rock, die ook een pleegmoeder van 17 is.

Rose Rock zei dat ze vanuit huis toekeek en aanvankelijk dacht dat het incident in scène was gezet totdat Smith begon te zeggen: "haal de naam van mijn vrouw uit je verdomde mond."

Ze voegde eraan toe: "Toen hij Chris sloeg, sloeg hij ons allemaal. Hij sloeg me echt."

Chris Rock nadat hij geslagen werd bij de Oscars
Chris Rock nadat hij geslagen werd bij de Oscars

Rock zei dat haar zoon verheugd was om de prijs voor beste documentaire uit te reiken en dat de acties van Smith de toespraak van Questlove (die de prijs won) verpestte.

"Niemand heeft zelfs zijn toespraak gehoord. Niemand was in staat om gewoon in het moment te zijn omdat iedereen daar zat van 'wat is er net gebeurd?'"

Chris Rock en zijn gezin
Chris Rock en zijn gezin

De Academie heeft Smith voor 10 jaar geschorst voor zijn acties - en Rose is het daarmee eens.

"Ik zou zijn prijs niet afnemen, en ik zie geen goede manier waarop ze hem eruit hadden kunnen halen zonder hem te storen," zei ze. Smith verontschuldigde zich via Instagram, waar Rose niet van onder de indruk is.

"Ik vind het heel erg dat hij nooit zijn excuses heeft aangeboden", zei ze. "Ik bedoel, zijn mensen hebben een stuk geschreven waarin ik zeg dat ik me verontschuldig bij Chris Rock, maar als je ziet dat zoiets persoonlijk is, neem dan contact op."

Aanbevolen: