Zullen we Red Hulk dit jaar zijn MCU-debuut zien maken?

Inhoudsopgave:

Zullen we Red Hulk dit jaar zijn MCU-debuut zien maken?
Zullen we Red Hulk dit jaar zijn MCU-debuut zien maken?
Anonim

Supersoldaten leken tot het verleden te behoren toen Steve Rogers ermee ophield, maar nu komen er meer uit het MCU houtwerk. Vooral de Flag Smashers stalen de twintig flesjes die Nagel produceerde en werden verbeterde burgerwachten. En voor zover we weten, hebben ze er tot nu toe acht geconsumeerd. Dan blijven er twaalf over, geef of neem er een of twee. Afhankelijk van wat Karli Morgenthau (Erin Kelleyman) met hen doet, kan het serum meer supermensen voortbrengen, mogelijk met banden met personages uit de strips. Disney baseerde Karli tenslotte op de gemene Flag-Smasher.

Wat nog meer intrigeert, is het potentieel voor Thunderbolt Ross (William Hurt) om een van die flesjes in handen te krijgen. Hij zocht het ongrijpbare Super Soldier Serum toen Bruce Banner bekend werd als de Hulk, en ontwikkelde uiteindelijk een derivaat dat later aan Emil Blonsky (Tim Roth) werd toegediend. Ross' prioriteiten verschoven nadat hij de rol van staatssecretaris op zich had genomen, maar zodra hij lucht krijgt van de Flag-Smashers die verwoesting aanrichten, zal hij opnieuw proberen het serum te bemachtigen.

Thunderbolt Ross' toekomst in de MCU

Afbeelding
Afbeelding

Ervan uitgaande dat dat het geval is, zou Ross goed op weg kunnen zijn om de Red Hulk te worden. Alles wat er gebeurde in Incredible Hulk uit 2008 wees erop dat hij het serum zelf zou nemen. Hoewel we het toen niet zagen gebeuren, is er reden om aan te nemen dat hij de sprong zal maken op Falcon And The Winter Soldier.

Gezien de verscheidenheid aan personages die in slechts drie afleveringen zijn verschenen, zou het niet zo'n schok zijn om Ross in een van de laatste afleveringen te zien. Hij heeft geen directe connectie met iemand die tot nu toe is verschenen, maar de allure van het Super Soldier Serum zou Ross hoe dan ook uit de schaduw lokken. En als dat het geval is, kan hij een van de resterende doses voor zichzelf nemen.

Het juiste pad om Red Hulk te worden

Afbeelding
Afbeelding

Aan de andere kant zal Ross misschien andere methoden van transformatie nastreven. Het serum van Nagel veroorzaakte geen fysiologische veranderingen bij Karli of haar vrienden, wat betekent dat het niet het gewenste effect zal hebben. Ross moet zijn oplossing dus ergens anders vandaan halen. Gelukkig voor ons weten we misschien al waar vandaan.

Voor het geval iemand het vergeten is, Isaiah Bradley (Carl Lumbly) is nog steeds aan het schoppen. Hij wil niets te maken hebben met supersoldaten, maar hij is nog steeds even sterk als altijd, getuige de asbak die hij in zijn huis tegen een muur smeet. De Black Captain America is hier relevant omdat Ross zou kunnen komen kloppen, op zoek naar bloed om te extraheren. Het zou hem de extra component geven die hij nodig heeft om een eigen serum te ontwikkelen. Een die, in combinatie met zijn vorige afgeleide, de gewenste transformatie zou kunnen produceren. Hij heeft iets nodig dat verandering zal veroorzaken op de schaal van Abomination, dus het mengen van wat hij eerder had met Bradley's bloed klinkt als het perfecte brouwsel.

Of het nu het serum van Nagel is of iets dat een van Ross' wetenschappers in een laboratorium opzweept, de kans is groot dat de minister van Buitenlandse Zaken de macht zal krijgen die hij wenst sinds hij Banner voor het eerst zag. Een dergelijk scenario houdt in dat Ross verandert in de Red Hulk, wat vrij waarschijnlijk lijkt nu het beruchte Super Soldier Serum terug is in de kudde. Het is gewoon een kwestie van wanneer en of acteur William Hurt klaar is voor een nog grotere rol in het Marvel Cinematic Universe.

Aanbevolen: