Hier is hoeveel Michael J. Fox heeft gemaakt voor 'Back To The Future

Inhoudsopgave:

Hier is hoeveel Michael J. Fox heeft gemaakt voor 'Back To The Future
Hier is hoeveel Michael J. Fox heeft gemaakt voor 'Back To The Future
Anonim

Als een van de beste films aller tijden, is Back to the Future een film die iedereen minstens één keer moet zien. De film gebruikte ongelooflijke sterren om de bal aan het rollen te krijgen, en hoewel er enkele herschikkingen plaatsvonden toen de film uitgroeide tot een franchise, behield hij zijn charme en werd hij een klassieker.

Michael J. Fox was de ster van de franchise, en ondanks het feit dat hij naamwaarde naar de tafel bracht, kreeg hij niet veel betaald voor de eerste film.

Laten we eens kijken hoeveel Michael J. Fox verdiende om Marty McFly te spelen!

Hij verdiende $ 250.000 voor de eerste film

Terug naar de toekomst I
Terug naar de toekomst I

Back to the Future wordt nog steeds beschouwd als een van de beste films aller tijden, en na de release werd het een enorm succes aan de kassa. Ondanks alles werd Michael J. Fox lang niet zoveel betaald als sommigen zouden denken om te schitteren als Marty McFly in de klassieker.

Michael J. Fox ging het project in en was al een gevestigde naam in de entertainmentindustrie. Beginnend in 1982 en drie jaar voor zijn tijd in Back to the Future en Teen Wolf, speelde Fox in de hitserie Family Ties als Alex P. Keaton. Dit was de show die hem op de kaart zette, en zijn filmcarrière bracht de zaken naar een ander niveau.

Ondanks dat hij al een beroemd gezicht is, is er gemeld dat Fox slechts $ 250.000 mee naar huis nam voor zijn eerste keer dat hij Marty McFly speelde. We hebben moderne franchises iets soortgelijks zien doen, maar om eerlijk te zijn, sterren als Chris Hemsworth, die niet veel voor Thor verdienden, waren geen grote namen zoals Fox. De meesten zouden hebben aangenomen dat hij meer zou krijgen, maar dit was niet het geval.

Desalniettemin werd Back to the Future uitgebracht in 1985, en het veroverde de wereld stormenderhand en veranderde in een mum van tijd in een klassieker. Alles aan de film blijft even scherp als altijd, en dankzij het succes en het einde duurde het niet lang voordat sommige sequels ter discussie kwamen.

Hij verdiende $ 5 miljoen voor elk vervolg

Terug naar de toekomst II
Terug naar de toekomst II

Nu Fox een bewezen filmster was met zowel Back to the Future als Teen Wolf, werd het tijd voor de acteur om zijn salaris aanzienlijk te verhogen. Voor zijn rol in Back to the Future Part II zou Michael J Fox een mooie $ 5 miljoen krijgen, wat destijds een indrukwekkend aantal was.

Net als de eerste film werd Back to the Future Part II een enorm succes aan de kassa. De film werd uitgebracht in hetzelfde jaar dat Family Ties eindigde, wat betekende dat Fox nu vrij was van zijn televisieverplichtingen en zich kon blijven concentreren op projecten op het grote scherm. Na een brutowinst van meer dan $ 330 miljoen, waren fans gehyped om een derde deel in de franchise te zien.

Het jaar daarop kwam Back to the Future Part III in de bioscoop, en voor de derde keer dat hij Marty McFly speelde, verdiende Fox opnieuw $ 5 miljoen. Dit waren een paar enorme uitbetalingen voor de acteur, en hij verdiende er elke cent van. Die derde film verdiende meer dan $ 240 miljoen, wat zorgde voor een nieuw succes in de franchise.

Zoals het er nu uitziet, is de Back to the Future-franchise een echte trilogie, maar er zijn wat geruchten dat de franchise mogelijk iets nieuws gaat doen.

Is er een reboot in de maak?

Terug naar de toekomst III
Terug naar de toekomst III

Nadat er een deepfake uitkwam van Tom Holland en Robert Downey Jr. die Marty McFly en Doc Brown speelden, zoemden fans over de twee die mogelijk de hoofdrol zouden spelen in een moderne kijk op de franchise. Tom Holland opende hierover toen hij sprak met BBC Radio 1.

Volgens Holland: "Ik zou liegen als ik zou zeggen dat er in het verleden geen gesprekken zijn geweest over het maken van een soort remake, maar die film is de meest perfecte film of een van de meest perfecte films, een die nooit beter zou kunnen worden gemaakt. Dat gezegd hebbende, als [Robert Downey Jr.] en ik gewoon die ene scène zouden kunnen opnemen die ze voor de lol opnieuw hebben gemaakt - hij zou ervoor kunnen betalen omdat hij heel veel geld heeft - zou ik het voor mijn vergoeding doen en we zouden die scène opnieuw kunnen maken. Ik denk dat we het te danken hebben aan diepe nep omdat ze zo goed werk hebben geleverd. … Ik denk dat ik met Robert ga praten en kijken of we kunnen proberen om iets voor diepe nep te creëren.”

Een paar jaar geleden sprak Robert Zemeckis echter over het potentieel voor een nieuwe film en zei: Oh, God nee. Dat kan niet gebeuren totdat zowel Bob als ik dood zijn. En dan weet ik zeker dat ze het zullen doen, tenzij er een manier is waarop onze landgoederen het kunnen stoppen.'

Of er nog een film komt, v alt nog te bezien, maar een ding dat we wel weten, is dat de volgende Marty McFly veel meer kan maken dan Michael J. Fox deed voor zijn eerste optreden als het iconische personage.

Aanbevolen: