De reden waarom 'Private Practice' werd geannuleerd

Inhoudsopgave:

De reden waarom 'Private Practice' werd geannuleerd
De reden waarom 'Private Practice' werd geannuleerd
Anonim

Als een van de grootste shows in de televisiegeschiedenis, kan niemand de erfenis in twijfel trekken die Grey's Anatomy zal achterlaten als het uiteindelijk tot een einde komt. De show was vanaf de sprong een succes en sindsdien heeft het zijn sterren miljoenen verdiend en heeft het getalenteerde artiesten laten zien.

Private Practice was een spin-offserie die Addison Montgomery uit Seattle haalde en haar naar Los Angeles bracht voor een nieuw leven. De show was een hit, maar uiteindelijk kwam er een einde aan terwijl zijn voorganger het kleine scherm nog 8 jaar lang bleef domineren.

Laten we eens terugkijken en kijken waarom Private Practice uiteindelijk werd geannuleerd.

‘Private Practice’ was een enorme hit

Privé oefenshow
Privé oefenshow

Dankzij het succes van Grey's Anatomy waren mensen geïnteresseerd in een diepere duik in een aantal van de populairste personages uit de show. Het bleek niemand minder dan Addison Montgomery te zijn die haar eigen show zou krijgen, en mensen zorgden ervoor dat ze afstemden om te zien hoe haar leven eruitzag, weg van het drama in Seattle.

Private in 2007, kon Private Practice in een mum van tijd een groot publiek binnenhalen. Kate Walsh de rol van Addison Montgomery opnieuw laten spelen, was een gemakkelijke keuze, maar de serie deed het uitzonderlijk goed bij het vinden van andere getalenteerde artiesten om de grootste rollen te vervullen. Net als Grey's waren deze artiesten geen bekende namen of namen op de A-lijst, maar ze hadden het tijdens de show niet beter kunnen doen.

Na het succesvolle debuut sjokte Private Practice lang op volle kracht vooruit. De crossover-afleveringen met Grey's Anatomy waren altijd leuk voor de fans om naar te kijken, en er gebeurde genoeg met de hoofdpersonages om ze te laten ontwikkelen en geweldige verhalen te laten ontvouwen. Echter, alleen omdat een show veel succes vindt en kan blijven doorgaan, betekent niet altijd dat dit ook zo zal zijn.

Toen er eenmaal geruchten naar boven kwamen over het lot van Private Practice, zou het niet lang meer duren voordat de show doorbrak.

Geruchten doen de ronde over het vertrek van Kate Walsh

Privépraktijk Addison
Privépraktijk Addison

Voor de start van het zesde seizoen ging het gerucht dat Kate Walsh de show zou verlaten. Bovendien begon de serie in aantal kijkers af te nemen. Aanvankelijk had het zesde seizoen het potentieel om meer afleveringen te krijgen, maar de beslissing van Walsh om te vertrekken en het aantal kijkers droegen bij aan het einde ervan.

Shonda Rhimes kondigde uiteindelijk de conclusie van de show aan en zei: Het spijt me te moeten zeggen dat de run van Private Practice dit seizoen zal eindigen na aflevering 613. Er was veel discussie en debat, maar uiteindelijk besloten de jongens van het netwerk en de studio en ik allemaal dat Private Practice zijn eindpunt bereikte. Creatief gezien zijn we allemaal enorm trots op de show en vooral trots op dit seizoen -- waarvan jullie allemaal snel zullen ontdekken dat het een creatieve renaissance is. Ik kan niet wachten tot je het ziet.'

En zomaar wisten fans dat het einde naderde voor personages waar ze al jaren naar hadden gekeken. Fans wilden meer, maar ze stemden nog steeds af op het laatste seizoen van de show.

De show eindigt

Privé oefenshow
Privé oefenshow

Na zijn debuut in 2007, kwam Private Practice uiteindelijk tot een einde in 2013. De serie had in totaal 6 seizoenen en meer dan 100 afleveringen, waardoor het een enorm succes op zich was. Natuurlijk, het was niet op hetzelfde niveau van succes als zijn voorganger, maar niemand zal klagen over het krijgen van meer dan 100 afleveringen.

Toen hij het over de finale had, zei Walsh: Het was enorm emotioneel en er waren veel tranen. Het voelde heel dromerig en symbolisch: Addison wordt naar dit nieuwe leven gestuurd en alle personages worden hun wereld in gestuurd om te doen wat de toekomst biedt. Het was geweldig om Audra terug te hebben; zij en Taye zijn twee van mijn favoriete acteurs. Ik vind het geweldig om ze samen te zien spelen en het deed me denken aan vroeger. Tussen de opnames was mijn favoriete onderdeel. Ik vind het geweldig omdat het een beetje Much Ado About Nothing-achtige sfeer heeft en een beetje Jane Austen daar; het is een sprookje en fantastisch en een echt geweldig einde.”

En zo was de serie klaar. Grey's Anatomy is ondertussen nog steeds een van de meest populaire shows op televisie. Het heeft op dit moment een zeldzame uithoudingsvermogen behouden, hoewel er wordt gespeculeerd dat de show eerder vroeger dan later zou kunnen eindigen en eindigen.

Private Practice was een hit op zich, maar Kate Walsh die zich opmaakte om de show te verlaten, versnelde het einde.

Aanbevolen: