Hoe Emily Blunt echt over Marvel-films denkt

Inhoudsopgave:

Hoe Emily Blunt echt over Marvel-films denkt
Hoe Emily Blunt echt over Marvel-films denkt
Anonim

Het lijkt erop dat elke A-lijstacteur deel wil uitmaken van The Marvel Cinematic Universe Hoewel iedereen de meest relevante A-listers in de MCU kent, zijn ze dat vergeten een aantal spraakmakende acteurs verscheen in de films in kleinere rollen. Er zijn ook een aantal grote acteurs die geen banen in de MCU hebben weten te bemachtigen. Maar kortom, de meeste mensen willen deel uitmaken van het lopende superheldenverhaal…

Maar niet Emily Blunt.

Hoewel er online veel gespeculeerd wordt dat Emily en haar echte echtgenoot, John Krasinski, de hoofdrol zullen spelen in Fantastic Four, lijkt dat niets meer te zijn dan het casten van fans. Hoe weten we dat? Nou, Emily ging onlangs naar The Howard Stern Show en vertelde de legendarische radiopersoonlijkheid dat ze eigenlijk niet eens van superheldenfilms houdt. Dit is precies wat ze zei over Fantastic Four en superheldenfilms in het algemeen…

Waarom Emily niet in Fantastic Four zal zijn

Oké … dus we weten niet of Emily Blunt absoluut niet in de MCU's versie van The Fantastic Four zal zijn, maar het lijkt uiterst onwaarschijnlijk. In haar interview met Howard Stern in mei 2021 ontkende Emily oprecht dat er een mogelijkheid was dat ze al zou worden gecast als Sue Storm of dat John zou worden gecast als Reed Richards. Voor de goede orde, Howard probeerde haar het idee echt te verkopen, omdat hij gelooft dat zij en John perfect zouden zijn voor de rol. Maar dit was allemaal maar fantasie.

"Dat is fancasting", zei Emily Blunt. "Niemand heeft een telefoontje gekregen. Dat zijn gewoon mensen die zeggen: 'Zou dat niet geweldig zijn?'"

Howard vroeg Emily vervolgens of ze 'een te goede actrice' was om in een superheldenfilm te spelen. De legendarische radiopresentator, die in het echte leven bevriend is met Emily en John, zei verder dat het mogelijk was dat Emily's status als serieuze acteur er ook toe heeft bijgedragen dat ze de rol van Black Widow afwees. Maar Emily beweerde dat het genre niet "onder" haar was, het was gewoon niet voor haar. En dit is echt waarom ze Black Widow al die jaren geleden afwees.

Voor degenen die het niet weten, Emily Blunt kreeg de rol van Scarlett Johansson in Iron Man 2 en alle daaropvolgende films waarin de superheld verscheen. In het interview met Howard zei Emily dat ze contractueel verplicht was om een aantal andere films rond dezelfde tijd te maken vanwege een optionele fotodeal die ze had met de studio achter The Devil Wears Prada en Gulliver's Travels, waarvan ze bij de laatste niet eens wilde zijn.

Toch was haar belangrijkste reden om de rol van Black Widow af te wijzen het feit dat ze gewoon niet van superhelden hield. Ze hield van het idee om met Robert Downey Jr. te werken, maar al het andere dat bij de rol hoorde, sprak haar gewoon niet aan.

Waarom Emily niet van het superheldengenre houdt

"Ik hou van Iron Man en toen ik Black Widow aangeboden kreeg, was ik geobsedeerd door Iron Man", zei Emily Blunt tegen Howard en zijn co-host, Robin Quivers."Ik wilde met Robert Downey Jr. werken. Het zou geweldig zijn geweest. Maar ik weet niet of superheldenfilms iets voor mij zijn. Ze zijn niet mijn ding. Ik vind ze niet leuk. Ik echt niet."

Emily zei verder dat ze het gevoel heeft dat het superheldengenre "uitgeput" is en dat filmbezoekers ermee overspoeld zijn.

"Het zijn niet alleen de films, het zijn ook de eindeloze tv-shows. En het wil niet zeggen dat ik nooit [een superheld] zou willen spelen. Het zou gewoon zoiets cools en als een echt cool karakter en dan zou ik geïnteresseerd zijn. Maar over het algemeen race ik niet om superheldenfilms te zien, en misschien [dat is omdat] ze me een beetje koud laten voelen. Ik kan het niet uitleggen. Ik kan het' niet naar binnen."

Dat gezegd hebbende, gaf Emily toe dat ze, ondanks haar gebrek aan emotionele band met het superheldengenre, zowel van Christopher Nolan's The Dark Knight als van Todd Phillips' Joker-films hield. Maar ze voegde er ook aan toe dat ze niet echt als superheldenfilms voelden. Het waren misdaadfilms vermomd als superheldenfilms.

Bovendien is de blitsheid van Marvel een ander aspect dat haar niet aanspreekt, volgens haar interview met Howard Stern. Emily geeft de voorkeur aan de meer realistische benadering van superheldenfilms. Iets met een beetje meer gravitas en lef.

Helaas voor degenen die Emily en John samen willen zien spelen in een Fantastic Four-film, lijkt het uiterst onwaarschijnlijk dat dit ooit zal gebeuren. Maar John denkt er niet zo over. Daarom zou je hem heel goed in een Marvel-film kunnen zien.

Aanbevolen: