De waarheid over hoe Aubrey Plaza haar 'Parks And Rec'-rol kreeg

Inhoudsopgave:

De waarheid over hoe Aubrey Plaza haar 'Parks And Rec'-rol kreeg
De waarheid over hoe Aubrey Plaza haar 'Parks And Rec'-rol kreeg
Anonim

Als het je niet lukt, probeer het dan later opnieuw. Dat was het verhaal voor Aubrey Plaza, die ondanks verschillende afwijzingen, onder meer door de juggernaut Saturday Night Live, het toch haalde in de industrie. In 2009 werd ze als 25-jarige gecast als April Ludgate in 'Parks and Recreation'. Haar rol in de show was van groot belang voor het succes ervan, Aubrey had een enorm coming-outfeest op de show.

Ondanks het succes van de show was de weg naar het optreden niet gemakkelijk. Plaza had een geschiedenis van afgewezen worden en na de auditie had ze niet echt vertrouwen in het krijgen van de rol. Uiteindelijk werd ze gecast en dat was om een hilarische reden. Laten we teruggaan naar het auditieproces dat haar op de show bracht.

Geen fan van audities

Aangezien ze van sketchcomedy hield, zou je denken dat het auditieproces Plaza niet in de war zou hebben gebracht. Het was echter heel erg het tegenovergestelde. Op een gegeven moment voelde het als een slechte game, en tot overmaat van ramp waren de optredens erger dan de audities. Aubrey besprak de reis samen met NME: "Auditie doen voelde altijd als een klotespel dat ik met het leven speelde", zegt ze. "Zoals het spelen van de loterij of zoiets." Er waren momenten dat ze zich rot voelde. Slechte comedy-optredens waren erger dan slechte audities omdat er meestal meer dan drie mensen in de zaal waren. Ze vond de audities niet erg: ze had zoveel meer te winnen dan te verliezen."

Ondanks de constante afwijzing in het begin, verklaarde Plaza dat de twijfel haar voedde om beter te zijn, "Ik denk dat ik altijd erg gevoed ben geweest door afwijzing", zegt ze. "Het zorgde ervoor dat ik het alleen maar meer wilde, omdat Ik denk dat ik gewoon dat ding in me had dat was als: 'Ik wil in de club zijn waar ik niet in ben' of wat dat ook is; 'Ik wil het ding dat ik niet kan hebben, of het ding dat ik niet heb heb niet. En als je me vertelt dat ik niet goed genoeg ben, zal ik gewoon een manier vinden om je ongelijk te bewijzen.'”

Het onderdeel krijgen

De timing van de auditie had niet beter kunnen zijn, Plaza had net haar baan als serveerster verloren. Zodra ze de auditieruimte binnenkwam, was Plaza volledig afgeleid, aangezien het plaatsvond op de set van 'The Office', "De hele tijd dat ik in het kantoor van Mike Schur was, keek ik gewoon in de gang om te zien wie er langsliep "zei ze. "Omdat ik op een gegeven moment Mindy Kaling voorbij zag lopen en BJ Novak of wat dan ook, en ik bleef maar zeggen 'Oh mijn god! Mensen op kantoor!'"

Uiteindelijk leek Aubrey's auditie volkomen bizar en ongemakkelijk, dat is precies de reden waarom ze het optreden kreeg volgens Mike Schur. "Allison Jones, een van de mensen die de show castte, belde me en zei: "Ik heb zojuist het vreemdste meisje ontmoet dat ik ooit in mijn leven heb ontmoet. Je moet haar ontmoeten en haar op je show zetten." Aubrey kwam naar mijn kantoor en zorgde ervoor dat ik me een uur lang erg ongemakkelijk voelde, en meteen wilde ik haar in de show plaatsen. We wisten niet helemaal wat we met haar gingen doen, we dachten alleen dat het grappig zou zijn als Leslie een stagiaire van middelbare leeftijd had die ze wilde inspireren, en dat die persoon Aubrey Plaza zou zijn."

Plaza's chemie was ook duidelijk samen met Chris Pratt, nogmaals, dit was organisch in elkaar gezet gezien hun chemie samen: "Destijds was het dit kleine niets, wegwerpding, maar toen we ernaar keken, dachten we dat er misschien zit daar iets in. En er was zo'n goede chemie in die jachtaflevering. Plus Pratt kan iedereen aan het lachen maken, en hij zei tegen Greg, die die aflevering regisseerde: "Ik ga iets uit haar halen." Hij zette die goofball-charme aan en het werkte helemaal. Op de een of andere manier leek het logisch dat April Ludgate het zat zou zijn om alleen maar naar dingen te fronsen, en zou kunnen vallen voor een man die alleen maar vrolijk en positief is. Het heeft Aubrey echt een kans om te pronken met veel verschillende kleuren."

De show was een enorm succes en volgens Plaza houdt iedereen nog steeds contact. Ze waren een hechte familie tijdens de opnames en dat is niet veranderd. Wat betreft een reboot, ze staat er nog steeds erg voor open: "We zijn allemaal nog steeds een kleine familie. Dus ik weet het niet. Ik hoop dat we teruggaan - je weet maar nooit."

Aanbevolen: