Willen fans eigenlijk een 'Big Hero 7'?

Inhoudsopgave:

Willen fans eigenlijk een 'Big Hero 7'?
Willen fans eigenlijk een 'Big Hero 7'?
Anonim

Big Hero 6 is om een aantal redenen een van Disney's meest heroïsche animatiefilms ooit.

Het gaf Disney niet alleen een van de eerste Aziatisch-Amerikaanse personages, Hiro Hamada, maar het gaf de studio ook een van de eerste personages die wetenschap, technologie, techniek en wiskunde, of STEM, promootten aan de jongere generaties. Het was anders dan elke andere animatiefilm, en daarom waren zowel fans als critici er zo dol op.

Maar in plaats van ons een langverwacht vervolg te geven, gaf Disney fans een show op Disney Channel, Big Hero 6: The Series, die begon in 2017. Het draait nog steeds en volgt het plot van de film, maar fans zijn nog steeds vroegen zich af of ze een echt vervolg krijgen.

Sommige rapporten zeggen dat we het zullen krijgen, maar er is nog geen bevestiging. Misschien moeten fans een tandje bijsteken en Big Hero 7 (of hoe je het ook wilt noemen) trending op sociale media krijgen om de aandacht van de studio's te trekken.

'Big Hero 6' was een kritisch en commercieel succes

Met een budget van $ 165 miljoen liep Big Hero 6 uit 2014 weg met $ 657,8 miljoen aan de kassa. Dus waarom hebben we geen vervolg gekregen?

The Cinemaholic schreef dat Big Hero 6 "misschien wel Disney's meest experimentele onderneming tot nu toe is, en ook een van de meest succesvolle."

"Het is niet alleen de meest winstgevende animatiefilm van 2014, maar de op twee na meest winstgevende niet-Pixar-film aller tijden van Disney, naast Frozen en The Lion King." De film won ook een Academy Award voor beste animatiefilm en ontving Golden Globe- en BAFTA-nominaties.

Die lofbetuigingen en cijfers moeten de dingen zijn waar sequels van gemaakt zijn, niet? Tot nu toe zijn er alleen maar geruchten geweest, vooral dat Hiro's broer Tadashi zou kunnen terugkeren.

"Onbevestigde geruchten hebben consequent verklaard dat het vervolg de terugkeer zal hebben van Tadashi Hamadi, Hiro's oudere broer, en de maker van Baymax, die zogenaamd sterft in de eerste film", schreef de site. "Omdat de film gebaseerd is op de gelijknamige Marvel Comics en al een vervolg heeft gekregen met de Disney-serie, is er genoeg ruimte voor een filmvervolg vanwege al het materiaal dat al beschikbaar is. Er wordt gespeculeerd dat Tadashi in het vervolg van 'Big Hero 6' als Sunfire."

Het zou zeker een interessante wending zijn voor Hiro en de bende. Maar behalve dat, is er helaas geen woord geweest dat een vervolg bevestigt of ontkent, maar dat weerhoudt fans er niet van om te hopen.

Fans waren dol op 'Big Hero 6'

Als je 'Big Hero 7' typt op Twitter, zul je merken dat veel fans praten over hoe graag ze het vervolg willen. Als ze het volhouden, zal Disney misschien beginnen op te letten en de bal aan het rollen te krijgen. Het zou niet de eerste keer zijn dat fans sociale media gebruiken om te krijgen wat ze willen (Snyder Cut-we kijken naar jou).

Sommige fans hebben Disney direct uitgeroepen, met één fan die schrijft: "Beste Disney Animation Studios, MAAK EEN GROTE HELD 7. dank je wel een fijne avond."

Andere fans hebben hun eigen mening gedeeld over hoe de film volgens hen zou moeten verlopen. Terwijl sommige fans denken dat Tadashi terug zou kunnen komen als een schurk, schrijvend: "Oké, er komt een Big Hero 7 met Tadashi als de schurk??? speel me niet zo", vinden anderen dat er een Marvel-relatie zou moeten zijn.

"Big Hero 7: Hiro en zijn team redden de stad opnieuw van slechteriken en aan het einde gaat Hiro terug naar het huis van zijn tante om een schimmige figuur in zijn kamer te zien die hem iets belangrijks vertelt MakeYourOwnDisneyMovie, " een schreef.

Andere fans zijn gewoon in de war over wat de titel zou zijn. Een verwarde fan schreef: "Als ze een vervolg op Big Hero 6 zouden maken, zou het dan Big Hero 7 of Big Hero 62 zijn?"

De meeste fans willen echter dat het vervolg snel komt. "Niet om onbeleefd te zijn, maar waar de frck grote held 7 is", eiste een persoon.

We weten niet zeker of we ooit een Big Hero 7 zullen krijgen, maar het is duidelijk dat veel fans hem willen. Als Disney stiekem een vervolg heeft gepland, zal dat waarschijnlijk nog lang niet gebeuren, aangezien veel films zijn uitgesteld. Ze zullen echter veel verraste en blije fans hebben. We bidden echter dat ze ons geven wat we willen.

Aanbevolen: