Een verrassende beroemdheid sprak dit personage uit in 'Big Hero 6: The Series

Inhoudsopgave:

Een verrassende beroemdheid sprak dit personage uit in 'Big Hero 6: The Series
Een verrassende beroemdheid sprak dit personage uit in 'Big Hero 6: The Series
Anonim

Het heeft geen zin om te liegen en te zeggen dat volwassenen geen tekenfilms kijken, en de populariteit van de film 'Big Hero 6' en zijn spin-off-serie spreken tot de waarheid. Omdat volwassenen niet alleen graag naar geanimeerde shows kijken, ze houden ook van het moment waarop ze de stemmen van hun favoriete celebs kunnen uitkiezen terwijl ze naar de kinderseries kijken.

Bovendien zijn er volwassenen die naar programma's als 'High School Musical: The Musical: The Series' kijken, alleen maar omdat ze zijn voorgangers hebben gekeken tijdens hun kinderjaren (of in ieder geval hun tienerjaren, of ergens daaromtrent).

Hoe dan ook, het is sociaal acceptabel om als volwassene naar kinderprogramma's te kijken, omdat veel volwassenen de personages inspreken. Tenminste, dat suggereren veel mensen die tekenfilms kijken… En in dit geval was er een verrassende celeb te ontdekken in de serie 'Big Hero 6: The Series'.

Niet elke 'Big Hero 6: The Series'-stemacteur is onduidelijk

Toen de serie spin-off van de film 'Big Hero 6' in première ging, klonken sommige stemmen misschien bekend in de oren. Toch waren de namen niet zo herkenbaar; fans van de serie (zelfs volwassenen) kennen de naam Jamie Chung misschien niet, tenzij ze ook MTV-kijkers zijn.

En Ryan Potter is een nieuwkomer op Nickelodeon, een andere naam die misschien niet herkenbaar is, hoewel hij de stem van Hiro in de film was. Daarvoor was Potter een ander Nick-gezicht (hoewel hij nu waarschijnlijk op veel meer plaatsen gaat sinds de film en de daaropvolgende serie van start gingen).

Natuurlijk, de meeste credits voor 'Big Hero 6: The Series' trekken misschien niet de aandacht van kijkers, maar er is één beroemdheid die minder obscuur is dan de anderen.

Sommige 'SNL'-sterren voegden zich bij de cast, in een merkwaardige twist

Iedereen die 'Big Hero 6: The Series' heeft gezien, weet dat het niet bepaald voor peuters is; er is wat oudere humor ingebouwd in de show. Wat betekent dat delen van de doelgroep mogelijk één stem in het bijzonder hebben herkend, en dat is tante Cass'.

Het blijkt dat Maya Rudolph de stem van tante Cass uitte voor alle seizoenen van de serie, evenals de originele tante Cass in de film. Het is nogal een ommekeer voor een actrice die zoveel tijd aan 'SNL' doorbracht met een duidelijk ander publiek.

Ze is ook niet echt de enige. Fans waren behoorlijk verrast toen ze de serie op Maya's cv zagen, maar ze werd ook vergezeld door een andere acteur uit het nachtelijke comedycircuit.

Nog een 'SNL'-castlid spreekt ook een held uit

Maya Rudolph bevond zich in goed gezelschap met alle getalenteerde stemacteurs in 'Big Hero 6: The Series', maar ze bevond zich ook in goed gezelschap wat betreft het feit dat ze iemand uit het komische rijk aan haar zijde had. Niet dat de rest van de cast niet ook hilarisch is natuurlijk. Maar één acteur heeft een vergelijkbare achtergrond als Rudolph.

Brooks Wheelan speelde Fred in de serie, nadat hij de originele Fred AKA, de hagedis-monsterheld, in de film had vervangen. Met zijn herkenbare stem waren de meeste fans het erover eens dat Brooks het geweldig heeft gedaan met Fred.

Maar Maya was om voor de hand liggende redenen een interessantere toevoeging aan de cast.

Maya Rudolph vindt haar niet cool, hoewel

Hoewel haar carrière bezaaid is met PG-13+ comedy, is Maya Rudolphs draai aan 'Big Hero 6: The Series' niet zo verrassend. Vooral niet nadat ze haar terugkeer naar 'SNL' "eng" noemde.

Maar ze heeft ook vier kinderen, en ze heeft eerder ook enkele, weliswaar dwaze, geanimeerde personages geuit (zoals een hond in 'The Nut Job'). Het lijkt er dus op dat Maya zich goed thuis voelt in het circuit van animatieseries.

Aan welke andere animatiefilms heeft Maya gewerkt?

Sinds het vertrek uit 'SNL' (tenminste, als castlid - ze wordt nog steeds gehost), heeft Maya Rudolph aan een aantal geanimeerde projecten gewerkt. Het kan zijn omdat ze kinderen heeft en ze deze films echt kunnen gaan zien, maar het kan ook zijn omdat Maya ervan geniet… En de waarschijnlijk forse loonstrookjes.

Per slot van rekening is Maya druk geweest met geanimeerde projecten; ze leende haar stem aan 'The Angry Birds Movie', 'The Emoji Movie', een vervolg op 'Nut Job' en een handvol recente Hulu- en zelfs Disney+ films.

Ze heeft het duidelijk druk gehad met films zoals het recente 'Luca' en ook 'The Willoughbys'. Dat is echter niet alles; Maya heeft ook wat meer sets voor volwassenen uitgebracht, zoals 'Hubie Halloween' en zelfs enkele misdaaddrama's.

Volgende, niettemin? Maya Rudolph staat gepland om te verschijnen in een andere Disney-productie, en het is een ander project dat ongetwijfeld zowel kinderen als hun ouders zal aanspreken: 'Disenchanted', waar Maya samen met Patrick Dempsey en Amy Adams zal schitteren in een prequel op de film 'Enchanted.'

Moeders overal kunnen niet wachten!

Aanbevolen: