Dit is wat u moet weten over de 'Spawn'-reboot

Inhoudsopgave:

Dit is wat u moet weten over de 'Spawn'-reboot
Dit is wat u moet weten over de 'Spawn'-reboot
Anonim

Als het gaat om stripfilms op het grote scherm, zijn Marvel en DC de grote studio's die de leiding hebben. Ze zijn al jaren de grootste namen in strips, maar desondanks zijn er personages van buitenaf die populair zijn geworden in de mainstream, met Spawn erachter misschien wel de meest populaire van allemaal.

In de jaren 90 was Spawn waanzinnig populair en uiteindelijk kreeg hij zijn eigen film op het grote scherm. Dat project had een aantal problemen en was teleurgesteld aan de kassa, maar met een reboot die in elkaar zit, weet de fandom dat het deze keer anders kan zijn.

Laten we eens kijken naar alles wat we weten over Todd McFarlane's Spawn reboot-film.

Todd McFarlane schrijft en produceert het

Spawn's aanstaande terugkeer naar het grote scherm heeft de fans enthousiast gemaakt om een aantal redenen, waaronder dat niemand minder dan Todd McFarlane de film gaat schrijven en produceren. Dit lijkt misschien een goed idee, maar er is een reden waarom dit zo belangrijk is.

McFarlane creëerde Spawn in de jaren 90, en het personage eindigde zelfs met de meest populaire personages van DC en Marvel. Het was ongelooflijk om te zien dat kinderen en stripfans het over Spawn hadden naast jongens als Wolverine en Green Lantern, en McFarlane's schrijven was grotendeels de reden waarom.

Nu lijkt het misschien een voor de hand liggende keuze om de man die het personage heeft gemaakt en die de beste verhalen van het personage heeft geschreven, de film te laten schrijven en produceren, maar dit was niet het geval de eerste keer dat Spawn zijn weg vond naar het grote scherm. Dat klopt, McFarlane heeft dat de eerste keer niet kunnen doen, en dit was duidelijk te zien aan de manier waarop de film bleek te zijn.

Deze keer zal hij er nauw bij betrokken zijn, en dit zorgt ervoor dat de fans wild gaan voor de potentiële film. Spawn: The Animated Series heeft nog steeds een enorme cultstatus dankzij wat het deed in de jaren 90, en McFarlane's vingerafdrukken waren overal in die ongelooflijke cartoon.

Niet alleen McFarlane is erbij betrokken, maar ook een enorme box office-ster.

Jamie Foxx speelt Spawn

Jamie Foxx Spawn
Jamie Foxx Spawn

Als we terugkijken op Spawn, waren er een aantal mensen die het leuk vonden wat Michael Jai White met het personage deed, maar toen werd aangekondigd dat Jamie Foxx het personage deze keer gaat spelen, wisten de fans dat dat alles naar een ander niveau zou worden getild.

White heeft een behoorlijke carrière achter de rug in Hollywood, maar Jamie Foxx is gewoon van een ander niveau. Foxx heeft niet alleen zijn uitzonderlijke bereik in diverse projecten ingezet, maar hij heeft ook de Academy Award voor Beste Acteur gewonnen, wat betekent dat hij ook een aanzienlijke stamboom naar het project brengt. Als Foxx in staat is om te overtreffen wat White al die jaren geleden deed, dan wordt deze film fantastisch.

Er zijn niet veel namen die officieel aan dit project zijn verbonden, maar een bevestigd lid van de cast is MCU-ster Jeremy Renner.

Volgens McFarlane: Ik nam mijn naïeve Hollywood-aanpak opnieuw en zei: laten we bovenaan beginnen en naar beneden werken. Jeremy stond bovenaan. Ik ben een grote fan van hem. Het personage hoeft geen bodybuilder of GQ-knap te zijn. Ik was op zoek naar iemand die je eerder hebt ontmoet; Ik had iemand nodig die het verdriet van een doorsnee mens kan verwerken. Ik heb Jeremy dat in meer dan een paar van zijn films zien doen. Hij stond bovenaan mijn lijst, net als Jamie.”

Deze versie krijgt de beoordeling R

Spawn-film
Spawn-film

Met twee grote sterren aan boord is de kans groot dat Spawn een enorme hit gaat worden aan de kassa. Een ander ding om rekening mee te houden is dat deze film, in tegenstelling tot zijn voorganger, een R-rating krijgt. Dit betekent dat McFarlane in staat zal zijn om de envelop voor het personage te pushen.

Toen ik met Shoryuken sprak, zei McFarlane: Ik heb heel weinig eisen aan de film. Het moet een R hebben, daar is geen discussie over. Met het verhaal dat ik wil vertellen, gaat mijn bedoeling terug naar die Spawn Cloud. Ik maak me minder zorgen over wat er in de film gebeurt, zolang 'Spawn' maar 'cool' en 'badass' is. De laatste eis is dat ik de regisseur ben. Dat is het. Al het andere is bespreekbaar.”

Er zit veel hype achter deze film, en als de productie eenmaal volledig op gang is, kun je verwachten dat de hype zal blijven groeien.

Aanbevolen: