Matthew Perry gelooft in de 'vriendenvloek

Inhoudsopgave:

Matthew Perry gelooft in de 'vriendenvloek
Matthew Perry gelooft in de 'vriendenvloek
Anonim

Zo behoort de 'Friends'-reünie tot het verleden. De speciale aflevering op HBO Max was perfect gedaan, ging terug in het geheugen en liet ons enkele van de beste momenten zien. Na de reünie hadden fans veel te zeggen, sommigen maakten zich zorgen over de toespraak van Matthew Perry tijdens de reünie, hoewel iedereen heeft bevestigd dat hij het prima heeft gedaan.

Tijdens en na 'Friends' heeft Perry toegegeven dat hij het te goed deed. Sterker nog, de acteur vergat drie seizoenen van de show te filmen. Bovendien gaf hij na het einde van de serie toe dat er een "Vriendenvloek" bestond die zijn carrière samen met de anderen beïnvloedde.

We zullen kijken waar de vloek over gaat, samen met wat Perry deed om eruit te komen. Natuurlijk, gezien het succes van de show, heeft Perry geen moeite om werk te vinden, hij kan de rest van zijn leven leven van het herhalingssalaris.

Perry wilde niet dat de show zou eindigen

Veel van de cast was klaar om er een te verplaatsen, maar dat geldt niet helemaal voor iedereen. Perry was een van de weinigen die wilde dat het nog een extra seizoen zou doorgaan. En serieus, we nemen het hem niet kwalijk.

De show trok een enorm aantal kijkers per week en verdiende $ 1 miljoen per aflevering. Doorgaan zou niet het ergste zijn geweest voor iedereen in de cast, vooral als je kijkt naar de projecten waar ze na de show aan zouden werken.

Volgens Perry, samen met People, is de show tijdloos gemaakt door het feit dat de humor karaktergedreven was, de cast elkaar uitspeelde en in hun eigen wereld leefde: "Het was een karaktergedreven grappig, niet op het juiste moment grappig", vertelde hij aan People. "Ze maakten geen grappen op het juiste moment. Ze maakten geen grappen over O. J. Simpson. Ze maakten grappen op basis van karakters over mensen - en mensen zullen keer op keer terugkomen om dat te bekijken."

Na het einde van de show had een deel van de cast moeite om iets te vinden dat zou blijven hangen. Matt LeBlanc zag het abrupte einde van 'Joey', terwijl anderen aan shows werkten die echt niet aansloegen. Volgens Perry was de vloek heel reëel.

Perry gelooft in de vloek

Perry was zich terdege bewust van de discussie over vloeken, hoewel hij zijn best deed om er niet in te geloven: Ja, ik heb nooit echt, weet je, aandacht besteed aan wanneer - ik denk dat dat gewoon een soort journalisten op zoek was voor een verhaal, want om te suggereren dat wij zes als zes van de gelukkigste mensen op aarde zijn. Dus om te suggereren dat er een vloek is, heb ik er gewoon nooit echt naar geluisterd.

"Maar ik denk dat het goed is nu ze dat niet meer zeggen. Maar, weet je, het was gewoon - Vrienden was iets magisch. Niemand zal ooit nog zoiets hebben en jij probeert zoek gewoon naar goede projecten, weet je."

Naast de Daily Actor gaf Perry echter toe dat de optredens die hij aannam niet precies verliepen zoals hij had gepland: Voor mij deed ik Studio 60, waarvan iedereen dacht dat het geweldig zou zijn en het was best goed, maar het werkte niet. En toen pakte ik mijn hand om iets te schrijven en probeerde zelf een show te maken, dat was Mr. Sunshine, die, weet je, tot op zekere hoogte creatief werkte, maar het publiek volgde het niet echt. En toen leerde ik dat er iemand anders was die beter een show voor mij kon maken dan ik. En dat is wat er gebeurde met Go On.''

Uiteindelijk kwam een cruciaal keerpunt in Perry's carrière toen hij besloot om van genre over te stappen van comedy. Matthew wilde in de voetsporen treden van legendes in de industrie zoals Robin Williams en Tom Hanks: "Je ha alt overal uit. Ik denk, weet je, om een komiek te zijn of iemand die grappig probeert te zijn, moet je wat duisternis hebben. erachter."

"Dus ik denk dat alle komieken daarop kunnen putten en dat daarom sommige komieken die dramatisch werk doen, het beste dramatische werk kunnen doen. Zoals Robin Williams en, weet je, een stel van andere – Michael Keaton en Tom Hanks en al die dingen. Dus, weet je, in deze show put ik zeker uit mijn verleden en dat helpt."

Het is uiteindelijk allemaal gelukt voor Perry, fans zullen zijn werk op 'Friends' nog jaren en jaren blijven bewonderen.

Aanbevolen: