Emma Stone trad toe tot de 'Spider-Man'-cast vanwege Andrew Garfield

Inhoudsopgave:

Emma Stone trad toe tot de 'Spider-Man'-cast vanwege Andrew Garfield
Emma Stone trad toe tot de 'Spider-Man'-cast vanwege Andrew Garfield
Anonim

Emma Stone onthult dat ze zich beschermend voelt tegenover Andrew Garfields versie van Spider-Man.

De Oscar-winnende actrice speelde Gwen Stacy in de Spider-Man reboot, The Amazing Spider-Man (2012) en het vervolg The Amazing Spider - Man 2 (2014). Het personage van Stone speelde een prominente rol in de films van regisseur Marc Webb en was een van Peter Parkers klasgenoten, wat uiteindelijk zijn liefdesbelang werd.

Met meerdere geruchten over Stone's terugkeer naar de franchise via een cameo in Spider-Man: No Way Home, heeft de actrice eindelijk onthuld of er enige waarheid in zit. Ze legde ook uit waarom ze zich aanmeldde om Gwen Stacy in de twee films te spelen.

Emma Stone werkte graag met Andrew Garfield

Tijdens het werken aan de films begonnen Emma Stone en Andrew Garfield een relatie en gingen ze vier jaar lang met elkaar uit voordat ze uit elkaar gingen in 2015. Ze zijn sindsdien goede vrienden gebleven en de actrice onthulde dat ze sloot zich aan bij de cast van Spider-Man om met Andrew Garfield te werken.

"Het meest opwindende aan Spider-Man was de samenwerking met Andrew [Garfield]", vertelde de actrice in een interview met Josh Horowitz van MTV NEWS.

Ze legde het verder uit en vertelde over haar auditie samen met de acteur. "Toen ik die auditie deed, dacht ik: 'Hij is zo geweldig, hij is zo'n ongelooflijke acteur.'"

Stone's beslissing had niets te maken met het feit dat Spider-Man een enorme filmfranchise was, en ze zou een groot stripboekpersonage tot leven brengen. "Het was niet echt het idee van, 'Oh, het is deze enorme, meer dan levensgrote franchise'," zei ze, eraan toevoegend "dat was zo ongeveer, echt ontmoedigend.

De actrice beschreef de ervaring als 'uitdagend' en vertelde dat ze 'het geweldig vond om met Marc [Webb] te werken' en 'het geweldig vond om met dat hele team te werken'.

Tom Holland heeft de mantel van Spider-Man aangenomen sinds de film van 2014, maar Emma Stone zei dat ze zich nog steeds "beschermend voelt voor die versie [Garfield's] van Spider-Man". Ze voegde eraan toe: "Maar er zijn door de geschiedenis heen een aantal prachtige Spider-Men geweest."

De actrice ontkende alle beweringen dat haar personage betrokken was bij Spider-Man: No Way Home, en zei dat ze bekend was met de geruchten, maar dat ze niet in de film zou spelen.

"Ik heb die geruchten gehoord. Ik weet niet of ik iets moet zeggen, maar ik ben niet [betrokken]" deelde ze uiteindelijk.

De actrice zal hierna te zien zijn als de gedenkwaardige Disney-schurk Cruella de Vil in een nieuwe live-action film met de titel Cruella.

Aanbevolen: