Dit is wat we weten over Christina Ricci die deelneemt aan de 'woensdag' Addams-serie

Inhoudsopgave:

Dit is wat we weten over Christina Ricci die deelneemt aan de 'woensdag' Addams-serie
Dit is wat we weten over Christina Ricci die deelneemt aan de 'woensdag' Addams-serie
Anonim

Nostalgie is altijd in, en dit is precies waarom oudere eigendommen altijd een nieuwe kans krijgen om te gedijen in Hollywood. Netflix heeft eigendommen links en rechts opgepikt en ze zijn klaar om een nieuwe draai te geven aan de Addams Family-franchise.

Fans hebben enige scepsis over de aanstaande woensdagshow, maar er is nog steeds enige opwinding over het feit dat het zich zal concentreren op een oudere woensdag. Gelukkig is er net een bekend gezicht bij de cast gekomen.

Het nieuws dat Christina Ricci de kudde binnenkomt, is enorm, en fans hebben afgeluisterd. Laten we eens luisteren wat ze te zeggen hadden over Ricci bij de cast van woensdag !

Christina Ricci speelde de hoofdrol als Wednesday Addams in de jaren '90

In de jaren negentig waren filmstudio's bezig met het uitbrengen van eigendommen op basis van oudere shows, en maar heel weinig waren zo goed als The Addams Family. Er zijn twee Addams Family-films uitgebracht in de jaren negentig, en beide blijven tot op de dag van vandaag enorm goed. Dit is grotendeels te danken aan de uitvoeringen in de film, met name de uitvoering van Christina Ricci als Wednesday Addams.

Ricci was toen misschien een jonge artiest, maar het v alt niet te ontkennen dat ze in beide films uitzonderlijk werk heeft geleverd. Ze heeft elk aspect van het personage volledig genageld en tot op de dag van vandaag weet haar optreden nog steeds indruk te maken.

Veel mensen hoopten dat ze op een dag de rol van Morticia op zich zou nemen in een moderne interpretatie van het pand, maar dit is nog niet voorbij. Onlangs kwam echter het nieuws naar buiten dat Ricci deelnam aan een Addams Family-project.

Ricci doet mee aan Tim Burton's 'woensdag' Addams Show

Fans van horrorfilms zouden enthousiast moeten zijn om te weten dat Tim Burton een Addams Family-project op zich neemt, en het werd officieel onthuld dat Christina Ricci zal deelnemen aan de serie.

In een samenvatting van de show schreef Variety: "De serie van acht afleveringen wordt beschreven als een speurend, bovennatuurlijk doordrenkt mysterie dat de jaren van Wednesday Addams als student aan de Nevermore Academy in kaart brengt. De pogingen van woensdag om haar opkomende paranormale gaven onder de knie te krijgen, verijdel een monsterlijke moordpartij die de plaatselijke stad heeft geterroriseerd en los het bovennatuurlijke mysterie op waarmee haar ouders 25 jaar geleden verwikkeld waren - en dat alles terwijl ze haar nieuwe en zeer verwarde relaties in Nevermore navigeerde."

Dat klopt, dit wordt een hele show gewijd aan Wednesday Addams, wat betekent dat fans de volgende stap in haar reis zullen zien. Doorgaans is woensdag altijd afgeschilderd als een jonger personage, maar voor het eerst wordt ze veel ouder en neemt ze de leiding in de serie.

Opgemerkt moet worden dat Ricci Morticia niet zal spelen, noch een oudere versie van haar iconische personage.

"In de live-action serie van Tim Burton spelen "You" en "Jane the Virgin" alum Jenna Ortega als Wednesday Addams. "Yellowjackets"-ster Ricci zal geen oudere versie van het personage spelen voor "Wednesday, "maar verdere details over haar karakter worden geheim gehouden", schrijft Variety.

Nieuws over de actrice die deelneemt aan het project van Tim Burton heeft de laatste tijd de krantenkoppen gestolen, en natuurlijk hebben fans behoorlijk heftig gereageerd op het nieuws.

Wat fans zeggen

Dus, wat zeggen fans over Christina Ricci die woensdag een rol krijgt? Nou, je kunt je voorstellen dat er veel opwinding rondgaat.

"Ik heb altijd van haar gehouden en het maakt me erg blij om haar carrière weer op de rails te zien. Ze was ongelooflijk in Yellowjackets. Als je het nog niet hebt gezien, probeer het dan zeker", een optimistische Reddit-gebruiker schreef.

Een andere gebruiker wilde echt dat ze haar eigen project had.

"FFS, rechthebbenden van Addams Family. Geef de vrouw die Adult Wednesday Addams heeft gemaakt gewoon een budget van tien miljoen dollar, wat zendtijd, en laat haar zichzelf knock-out slaan."

Natuurlijk waren er mensen die hun ongenoegen uitten over het feit dat Ricci geen eigen show kreeg en omdat ze geen volwassen versie van woensdag speelt. Desondanks lijkt er veel optimisme te zijn dat ze iets geweldigs aan de show gaat brengen. Dit komt grotendeels voort uit haar eerdere tijd in de franchise, evenals haar recente optreden op Yellowjackets.

Gezien de hoeveelheid talent aan boord van dit project, kunnen we ons alleen maar voorstellen hoe geweldig het zal zijn tegen de tijd dat het eindelijk op Netflix komt.

Woensdag staat op het punt een enorme hit te worden, en we zijn gewoon blij dat Christina Ricci mee zal doen.

Aanbevolen: