Wat heeft Jason Bateman gepland als 'Ozark' eindigt?

Inhoudsopgave:

Wat heeft Jason Bateman gepland als 'Ozark' eindigt?
Wat heeft Jason Bateman gepland als 'Ozark' eindigt?
Anonim

Deel 1 van het laatste seizoen van Ozark debuteerde onlangs op Netflix en fans zitten op het puntje van hun stoel in afwachting van het einde van de show. Jason Bateman toonde zijn bereik in deze show toen hij afstand nam van zijn meer komische rollen zoals Arrested Development om de strijd te laten zien van een man die moraliteit niet kan verzoenen met de criminele levensstijl die hij heeft gekozen. De overgang wierp zijn vruchten af voor Batman, aangezien hij verschillende Emmy-nominaties en een veel hoger salaris verdiende dan hij ontving voor Arrested Development. Nu de seriefinale nadert, vragen fans zich af wat Jason Bateman nu gaat doen.

Zal er meer gearresteerde ontwikkeling zijn? Zal hij ooit terugkeren naar comedy of is hij nu alleen geïnteresseerd in dramatische rollen? Gaat hij op vakantie? Zal Jason Bateman ooit weer regisseren? Je zou de hele dag en nacht kunnen speculeren, maar dit is wat we zeker weten dat Jason Bateman zal doen zodra de laatste aflevering van Ozark in première gaat.

8 Deel 2 van de seriefinale van 'Ozark' heeft nog geen officiële releasedatum

Voordat we ingaan op de toekomstige carrière van Jason Bateman, is het belangrijk op te merken dat hoewel we weten dat seizoen 4 van Ozark het laatste seizoen zal zijn, Netflix geen officiële releasedatum heeft aangekondigd voor deel 2 van de finale seizoen. Deel 1 debuteerde op 21 januari 2021 en deel 2 zal vijf afleveringen bevatten om de serie af te ronden.

7 Jason Bateman zit al dan niet nog steeds in de nieuwe ‘Clue’-film

Hoewel de details minimaal zijn, was Jason Bateman volgens IMDb gepland om samen met Ryan Reynolds in Clue te spelen. De film zal gebaseerd zijn op het populaire Hasbro-bordspel waarin zes "verdachten" proberen te achterhalen wie de gastheer van hun partij, de toepasselijke naam Mr. Body, heeft vermoord. Details over de film zijn echter tegenstrijdig, aangezien Jason Bateman oorspronkelijk was getekend om te regisseren, maar sindsdien zijn vertrek uit die rol heeft aangekondigd. In de jaren 80 werd al een filmversie van het bordspel gemaakt met in de hoofdrollen Tim Curry, Michael McKean en Christopher Lloyd. Bateman zou de productie als geheel hebben verlaten, maar IMDb vermeldt hem nog steeds als onderdeel van de cast.

6 Jason Bateman gaat ‘Family Therapy’ produceren

Clue was de enige acteercreditpost van Ozark waarbij Jason Bateman officieel was aangemeld, maar hij is aangemeld als producer en als uitvoerend producent voor verschillende aankomende films en Netflix-series. Het productiebedrijf van Jason Bateman, Aggregate Films, heeft een first-look deal met Netflix en er zijn minstens 4 films in de maak. Volgens IMDb is Family Therapy er één en is deze momenteel in pre-productie, wat betekent dat de film nog steeds wordt gegoten en het script wordt voorbereid.

5 Jason Bateman zal 'Florida Man' produceren

Florida Man zal het verhaal vertellen over een ex-politieagent die vuil werk doet voor de maffia, maar een web van bedrog, leugens en moord begint te ontrafelen waar hij ofwel mee moet stoppen of waaraan hij moet deelnemen. -lange afleveringen en met de Emmy-genomineerde acteur Edgar Ramirez in de hoofdrol. Volgens de deal van het productiebedrijf van Bateman zal de show op Netflix worden gestreamd.

4 Jason Bateman zal ‘Your Place Or Mine’ produceren, een Rom-Com met een All-Star Cast

Een ander project waar Jason Bateman het komende jaar bij betrokken zal zijn, is Your Place Or Mine, een romantische komedie met in de hoofdrollen Reese Witherspoon, Ashton Kutcher, Jesse Williams en Zoe Chao. Het wordt geregisseerd door Aline Brosh Mckenna, die ook 27 Jurken en The Devil Wears Prada regisseerde.

3 Jason Bateman zal 'Lessons In Chemistry' produceren, een show uit de jaren 60 met Brie Larson in de hoofdrol

In tegenstelling tot de vorige inzendingen, wordt deze show gestreamd op Apple TV+, niet op Netflix, en zal Brie Larson de hoofdrol spelen. Er gaan geruchten dat Jason Bateman een personage met de naam Evans zal spelen, maar er is niets bevestigd en hij wordt niet gecrediteerd voor die rol op IMDb. De show heeft ook Brie Larson ondertekend als uitvoerend producent samen met Jason Bateman.

2 Jason Bateman zal Millie Bobbie Brown's volgende film 'The Girls I've Been' produceren

Een thriller over een tiener oplichter, Jason Bateman en Aggregate Films, zal deze film hoogstwaarschijnlijk ergens in 2022 op Netflix streamen. Millie Bobbie Brown, ster van Stranger Things (een andere Netflix-hit) heeft zich aangemeld om te schitteren in The Girls I've Been terug in 2020. De film had veel tegenslag in de productie als gevolg van de COVID-19-pandemie, net als de productie voor het laatste seizoen van Ozark.

1 Jason Bateman keert terug naar de regisseursstoel voor ‘Here Comes The Flood’

In het geval dat lezers zich afvragen, het antwoord op een van de eerder gestelde vragen is: ja. Jason Bateman keert na afloop van Ozark terug naar de regisseursstoel. Hij zal Here Comes The Flood regisseren, een overvalfilm die zich nog in de pre-productiefase bevindt, maar zal worden gestreamd op Netflix, waarvan de studio één na een vermeende concurrentie van aanbiedingen. Het lijkt erop dat Jason Bateman momenteel veel gevraagd is in Hollywood.

Aanbevolen: