De waarheid over Paul Rudd die deze film van $ 2 miljard afwijst

Inhoudsopgave:

De waarheid over Paul Rudd die deze film van $ 2 miljard afwijst
De waarheid over Paul Rudd die deze film van $ 2 miljard afwijst
Anonim

Met een nettowaarde van bijna $ 100 miljoen doet Paul Rudd het prima. Hij wordt ook beschouwd als een van de elite in Hollywood vanwege zijn veelzijdigheid.

Zijn carrière had echter drastisch kunnen veranderen in het midden van de jaren '90, toen hij naam aan het maken was. Na een optreden in 'Romeo+Juliet' werd Rudd overwogen voor een belangrijke rol die zijn sterrendom naar een hoger niveau had kunnen tillen.

Die film verdiende $ 2 miljard aan de kassa en wordt beschouwd als een van de beste films aller tijden.

Het bleek dat de hoofdrolspeler niet zo happig was op het krijgen van de rol, en een paar anderen werden ook overwogen. Hoewel Rudd buitengewoon geïnteresseerd was, verklaarde hij dat een aanbod niet was wat iedereen dacht.

Laten we eens kijken naar wat er achter de schermen gebeurde en hoe het anders had kunnen aflopen.

Leo had zijn twijfels en anderen werden overwogen

De rol veranderde de carrière van Leonardo DiCaprio, maar volgens uitvoerend producent Rae Sanchini had Leo zijn twijfels over de film, vooral omdat het personage niet complex was in vergelijking met het andere werk dat hij gewend was: "Ik denk dat het moeilijkste van Leo hem ervan te overtuigen was dat er complexiteit zat in Jack Dawson, "zei ze. "Omdat als je erover nadenkt, Jack de zuiverste van hart is. We ontmoeten hem, en hij is niet in conflict. Hij weet precies wie hij is. Hij kent zijn plaats in de wereld. Hij is onverschrokken… hij wordt verliefd, maar hij verandert niet als persoon… Hij kiest ervoor om te sterven voor de vrouw van wie hij houdt, en daar heeft hij vrede mee."

Volgens het W Magazine-interview was dat het moeilijkste om Leo het optreden te laten accepteren. Bovendien had de film ook anderen in het oog, waaronder Matthew McConaughey die samen met Kate Winslet daadwerkelijk voor de rol testte. Matthew voelde zich erg zelfverzekerd na de auditie en hij dacht dat de rol misschien van hem was: "Dus ging ik lezen met Kate Winslet en het was niet een van de audities - ze filmden het dus het was alsof het in de schermtesttijd was. Daarna we vertrokken, weet je, het was een van die mensen waar ze me volgden en toen we buiten kwamen, zeiden ze: 'Dat ging geweldig.' Ik bedoel, een beetje zoals knuffels. Ik dacht echt dat het zou gebeuren. Dat gebeurde niet."

De film was 'Titanic' en het werd een monsterhit en verdiende meer dan $ 2 miljard aan de kassa wereldwijd. Zijn erfenis is vandaag de dag nog steeds voelbaar.

leo titanic screenshot
leo titanic screenshot

Een van de overwogen personen was Paul Rudd, die op dat moment op zoek was naar een doorbraakrol.

Rudd zou jaren later echter eindelijk de geruchten aanpakken en volgens de ster waren de dingen een beetje anders.

Rudd zei geen nee

Rudd maakte eindelijk de lucht vrij als gast op de Kyle Brandt-podcast. Volgens Rudd had hij een grote interesse in de rol, vooral omdat zijn vader een superfan was: "Nee, nee dat is niet waar. Ik was nooit in de running. Ik had er gewoon echt interesse in omdat mijn vader een Titanic-expert, "legde Rudd uit.

Uiteindelijk gaf Rudd toe dat er nooit een aanbod op tafel lag: Zo verdiende hij zijn brood. Pratend over de Titanic. Dus toen ze aankondigden dat ze deze film gingen maken, wilde ik er echt aan meedoen voor mijn vader, maar nee, we waren niet in de running.”

De acteur kwam het dichtst bij de film toen hij er samen met DiCaprio over praatte tijdens de opnames van 'Romeo+Juliet': Hij had de film aangeboden gekregen en we waren erover aan het praten in de auto en ik zei: 'Dat zou geweldig! Hoe cool!' En dus was het een van die momenten waarop ik terugkijk en denk: wow, dit is een echt 'Forrest Gump'-moment. Hoe ben ik op deze plek beland? En je kijkt terug en denkt dat was een interessant iets. Ik zat in een auto met Leo en had het over 'Titanic', maar ze hadden het nog niet geschoten. En hij had zich nog niet eens aangemeld om het te doen.”

Er waren andere geruchten die beweerden dat Rudd Leo overtuigde om de rol op zich te nemen, wat opnieuw de acteur toegaf dat deze volledig onjuist was.

Het is allemaal verlopen zoals het had moeten zijn, want Leo schitterde in de rol terwijl Rudd doorging en een meer dan geweldige carrière had, ondanks het mislopen van de droomrol waar hij van had gehouden.

Aanbevolen: