Twitter reageert op Brad Pitt die deze epische Quentin Tarantino-scène afwijst

Inhoudsopgave:

Twitter reageert op Brad Pitt die deze epische Quentin Tarantino-scène afwijst
Twitter reageert op Brad Pitt die deze epische Quentin Tarantino-scène afwijst
Anonim

Een cast vol met A-lijst sterren, 'Once Upon A Time In Hollywood' was op weg naar grootsheid. Ondanks Leonardo DiCaprio, Quinton Tarantino en Margot Robbie aan het roer, was het Brad Pitts optreden als de sympathieke Cliff Booth die de meeste krantenkoppen stal. Pitt nam de hoogste eer mee naar huis voor de rol van 'Beste Mannelijke Bijrol'.

Het bleek dat hij achter de schermen net zo invloedrijk was. Volgens Indie Wire was Brad Pitt geen fan van een bepaalde scène, waardoor hij Bruce Lee de baas werd.

Volgens de filmstuntcoördinator Robert Alonzo moest de scène langer en zelfs meer overdreven zijn. Toen kwam Pitt tussenbeide.

"Ik weet dat Brad zijn zorgen had geuit, en we waren allemaal bezorgd dat Bruce zou verliezen", zei Alonzo.

“Vooral voor mij, als iemand die tegen Bruce Lee opkijkt als een icoon, niet alleen in de vechtsportwereld, maar ook in de manier waarop hij filosofie en het leven benaderde, is het erg ontmoedigend om te zien hoe je idool wordt verslagen. Het trok echt aan bepaalde emotionele snaren die een beetje woede en frustratie kunnen opwekken over hoe hij wordt geportretteerd."

Pitt verzocht de scène te veranderen, gezien zijn liefde en respect voor Bruce Lee's nalatenschap. Gezien de reactie van Twitter op het nieuws, deed Brad het goed.

De slechte scène die erger had kunnen zijn

Voor het grootste deel reageerde Twitter positief op het nieuws. Het had fans al in het verkeerde keelgat geschoten, zoals het werd gepresenteerd. We kunnen ons alleen een langere reeks voorstellen.

Sommige fans staan open voor het zien van de eerste reeks die Tarantino in gedachten had.

Veel fans vinden de scène in het algemeen belachelijk en niet geloofwaardig om mee te beginnen.

Deze man verdient de eer voor de beste reactie op de meme: "Ja en al het andere in die film was historisch correct en op geen enkele manier overdreven."

Fans applaudisseren voor Brad omdat hij opkomt tegen Quentin.

Ondanks de scène en hoe het zich afspeelde, ontving Pitt de hoogste eer voor zijn rol in de film. Als de scène was uitgebreid, denken we niet dat het veel verschil zou hebben gemaakt.

Uiteindelijk maakte Brad indruk, zowel op als naast de set.

Geweldig om te zien hoe hij er toch in slaagde Lee in de film eer te bewijzen.

Aanbevolen: