De controversiële film die Seth Rogen meer dan $ 8 miljoen betaalde

Inhoudsopgave:

De controversiële film die Seth Rogen meer dan $ 8 miljoen betaalde
De controversiële film die Seth Rogen meer dan $ 8 miljoen betaalde
Anonim

Filmfans kennen Seth Rogen maar al te goed, want hij is al jaren een prominente ster op het grote scherm. Zijn unieke soort humor heeft geleid tot tal van hitfilms, zowel met als zonder Judd Apatow, en hij heeft zelfs een fysieke transformatie ondergaan om het meeste uit zijn uitvoering te halen.

Rogen's carrière was solide, maar zelfs hij is niet immuun voor controverses. Op een gegeven moment speelde de acteur in een film die een vloedgolf van controverse veroorzaakte. Rogen betaalde, ondanks alles wat er gaande was met de release van de film, nog steeds goed voor wat hij in de film naar de tafel bracht.

Laten we eens nader bekijken hoe Seth Rogen miljoenen kon verdienen voor de hoofdrol in een controversiële film.

Seth Rogen is een enorme comedy-ster

Seth Rogen Knock Up
Seth Rogen Knock Up

Alvorens te kijken naar wat Rogen heeft weten neer te halen voor zijn tijd bij het werken aan een controversiële film, moeten we zien hoe hij in staat was om forse salarissen af te dwingen van de kostuums die de films financierden. Rogen's carrière is besteed aan het aanboren van zijn komische genialiteit, en hoewel hij een bescheiden start had, zou hij snel doorbreken en een begrip worden.

Rogens vroege werk dat de aandacht van het publiek trok, kwam via televisieshows, waaronder Freaks and Geeks en Undeclared. Hij zou zelfs te zien zijn in een aflevering van Dawson's Creek. Door zijn tijd op het kleine scherm werkte hij samen met Judd Apatow, die in de loop van de tijd een grote rol speelde in het toekomstige succes van Rogen.

Rogens tijd op het grote scherm begon misschien met kleinere rollen in Donnie Darko en Anchorman, maar al snel was hij te zien in The 40-Year-Old Virgin, en vanaf daar begon alles van de grond te komen. Twee jaar later speelde Rogen in zowel Knocked Up als Superbad, en in een oogwenk had de man de comedyscene in Hollywood veroverd.

Naarmate de jaren vorderden, zou Rogen een heleboel andere succesvolle projecten hebben, waaronder Pineapple Express, Monsters vs. Aliens, Kung Fu Panda, This Is The End, Neighbours en nog veel meer. De man is al jaren niet te stoppen en hij heeft de dagen om het te bewijzen.

Hij verdiende miljoenen

Seth Rogen Pineapple Express
Seth Rogen Pineapple Express

Het spreekt voor zich dat het maken van het in Hollywood een artiest uitzonderlijk rijk kan maken, en Rogen is geen onbekende in bankieren. Per slot van rekening heeft hij momenteel een nettowaarde van $ 80 miljoen, wat betekent dat hij het een en ander weet over een flink salaris voor zijn werk.

Neighbours, bijvoorbeeld, zou Rogen ongeveer $ 1 miljoen hebben betaald, maar dit aantal had kunnen stijgen als hij had geïncasseerd op de winst van de film. Hij kreeg naar verluidt ook een stevige $ 6 miljoen betaald voor The Green Hornet, hoewel die film niet helemaal de hit was aan de kassa waarnaar de studio op zoek was.

Rogen heeft het goed gedaan op de acteerafdeling, maar zijn schrijven en produceren waren ook geweldig. Rogen heeft films geschreven als Superbad en Pineapple Express en hij heeft projecten geproduceerd als Preacher, The Boys en Invincible. Hij kan eigenlijk alles, daarom is hij zo rijk geworden.

Interessant is dat Rogen enige tijd geleden deelnam aan een controversiële film, en hij werd er redelijk goed voor betaald.

‘The Interview’ was controversieel, maar Rogen verdiende $8 miljoen

Seth Rogen Het interview
Seth Rogen Het interview

The Interview zorgde voor nogal wat controverse voordat het werd uitgebracht, en dit had meteen mensen geïnteresseerd om te zien waar alle ophef over ging. Het hebben van Rogen en James Franco was meer dan genoeg om mensen de film te laten zien, maar de controverse rond de film versterkte alles in een haast.

Zelfs Rogen gaf toe dat de film de grenzen verlegde en zei: Dat was, denk ik, het probleem ermee, in tegenstelling tot onze andere films. Ze moeten door zoveel hoepels springen om gemaakt te worden dat tegen de tijd dat ze gemaakt worden, ze echt goed zijn omdat er veel gaten in zijn geprikt en dat soort dingen. Het Interview was degene waar ik dacht: 'Man, ik wou dat mensen dat misschien wat meer onder de loep namen.' Had daar nog een paar vergaderingen over gehad. Dat zou geen pijn hebben gedaan.'

Ondanks alle flauwekul die Rogen en de studio hadden voor het maken van de film, nam de acteur volgens Inquisitr nog steeds ongeveer $ 8 miljoen mee naar huis voor zijn werk. Dat was een mooie beloning voor Rogen, ook al verdiende de film een fractie van zijn budget terug. We kunnen ons voorstellen dat hij vanaf nu wat selectiever zal zijn in zijn projecten.

Aanbevolen: