Zullen we ooit een 'School Of Rock'-vervolg zien?

Inhoudsopgave:

Zullen we ooit een 'School Of Rock'-vervolg zien?
Zullen we ooit een 'School Of Rock'-vervolg zien?
Anonim

Weinig komedies uit de jaren 2000 blijven zo geliefd als School of Rock, en dit is te danken aan het werk van Jack Black en de rest van de getalenteerde cast. De film raakte de juiste toon op weg naar het maken van een premie aan de kassa. Ondanks het succes moeten we nog zien dat er een vervolg in productie wordt genomen.

De berichten uit de film resoneren nog steeds met fans, en hoewel er geweldige aanpassingen zijn gemaakt door Nickelodeon en Broadway, willen de fans echt dat er een vervolg wordt gemaakt.

Laten we eens kijken of we ooit een tweede School of Rock-film zullen krijgen.

‘School Of Rock’ was een comedyhit

School of Rock-film
School of Rock-film

In 2003 brak Jack Black door als comedyster en had hij al enig succes op zijn naam staan. Met School of Rock kon de acteur schitteren in een film die een enorme aanhang heeft weten te behouden. De film had een aantal positieve berichten, die sindsdien een paar keer viraal zijn gegaan, en er waren genoeg citaten om het in de hoofden van mensen te houden.

Zoals we al zeiden, had Black succes voordat School of Rock het overnam. Hij was verschenen in films als Enemy of the State, High Fidelity en Shallow Hal, die hem allemaal hielpen om een aanzienlijke hoeveelheid mainstream exposure te krijgen. Landing School of Rock hielp echter om de zaken naar een hoger niveau te tillen.

Aan de kassa kon de film meer dan $ 130 miljoen verdienen, wat een solide succes was gezien het budget. Niet alleen was Black fantastisch in de film, maar dat waren de kinderen ook. Ze hadden allemaal unieke persoonlijkheden en droegen enorm bij aan het eindproduct dat de fans op het grote scherm te zien kregen.

Het is vrij gebruikelijk om te zien dat een populaire komedie onmiddellijk een vervolg krijgt, maar dit was niet het geval voor School of Rock. De franchise zelf is echter niet verdwenen, aangezien Nickelodeon er uiteindelijk wat televisiewerk mee zou doen.

Er was een Nickelodeon-serie

School of Rock Show
School of Rock Show

Debuut in 2016 op Nickelodeon, School of Rock bevatte geen Black of een van de originele artiesten, maar het had een bekend genoeg verhaal om oude fans geïnteresseerd te houden terwijl ze een nieuwe generatie fans binnenhaalden.

Toen hij sprak over de serie voorafgaand aan het debuut, zei Black: "Er is leven op andere plaatsen gevonden en het is een groot Broadway-fenomeen. Het tv-programma speelt zich af zonder mij - ik heb er niets mee te maken, maar ik denk dat Nickelodeon een poging doet om er een serie van te maken."

De show zelf duurde drie seizoenen op het netwerk, waardoor het een bescheiden succes was. Het was geen iCarly, maar de show was goed genoeg om 45 afleveringen in de lucht te hebben. Zoals Black al zei, maakte de originele School of Rock ook plaats voor een Broadway-show, die aanzienlijk succesvoller was dan de televisieserie. Het draait sinds 2015 en vertoont geen tekenen van vertraging.

Hoe geweldig het ook was dat fans een televisieshow en een Broadway-musical kregen, velen willen nog steeds een goed vervolg zien.

Gebeurt er een vervolg?

School of Rock-film
School of Rock-film

In het verleden heeft Black interesse getoond in het maken van een vervolg en zei: "Ik zou graag een School of Rock-vervolg willen maken. Of een vervolg op Nacho Libre. Het punt is, ik wil niets doen waar het originele creatieve team niet achter zit, en het toeval wil dat ik heb gewerkt met mensen die echte originelen zijn. En ze willen niet terug naar waar ze vandaan kwamen, ze willen door naar het volgende. Ik denk dat dat de ware creatieve geest is - en het is niet echt een vervolg."

Zoals het er nu uitziet, is er geen bevestiging dat er een vervolg op School of Rock plaatsvindt. WeGotThisCovered deed echter een gerucht de ronde dat Jack Black in gesprek is over het nieuw leven inblazen van de franchise voor een vervolg. Ook al is het bijna 20 jaar geleden, de publieke belangstelling is er, en als de film goed genoeg is gemaakt, heeft hij een uitstekende kans om een hit te worden bij de fans zodra hij in de bioscoop komt.

Black's eerdere poging om het te laten gebeuren mislukte, en hij opende hierover met PageSix en zei: Ik heb heel hard geprobeerd om alle stukjes bij elkaar te krijgen. Ik zou het niet willen doen zonder de originele schrijver en regisseur, en we kwamen nooit allemaal bij elkaar en zagen oog in oog wat het script zou zijn. Het was helaas niet de bedoeling.”

Niets is officieel, maar School of Rock zou overal naar de theaters kunnen komen als het deze keer goed gaat.

Aanbevolen: