Zullen we ooit een derde 'Shanghai Noon'-film krijgen?

Inhoudsopgave:

Zullen we ooit een derde 'Shanghai Noon'-film krijgen?
Zullen we ooit een derde 'Shanghai Noon'-film krijgen?
Anonim

Sommige combinaties op het grote scherm waren gewoon bedoeld om te zijn, en wanneer een komisch duo goud beha alt aan de kassa, zullen studio's proberen te profiteren van dat succes. Deze duo's komen niet vaak langs, dus als ze dat doen, zorgen de fans ervoor dat ze opvallen en hun projecten helpen succesvol te worden op het grote scherm.

Tijdens de jaren 2000 kwam de onwaarschijnlijke combinatie van Owen Wilson en Jackie Chan samen voor twee films, en beide films waren een hit bij fans. De tweede film kwam uit in 2003 en fans wachten al 18 jaar op een echte trilogiefilm in de bioscoop.

Dus, wordt er ooit een derde Shanghai Noon-film gemaakt? Laten we naar de franchise kijken en kijken of er een derde film aan de gang is.

'Shanghai Noon' was een succes

In 2000 rolde Shanghai Noon de theaters binnen met de unieke combinatie van Owen Wilson en Jackie Chan, en hoewel het in eerste instantie een vreemde match leek, waren deze twee ronduit hilarisch samen en vonden ze in een mum van tijd succes. Deze film was grappig, slim en deed alle kleine dingen goed op weg om een hit te worden.

Owen Wilson en Jackie Chan hadden allebei succes voordat ze naast elkaar speelden, en ze hadden allebei laten zien dat ze in hun eentje hilarisch konden zijn. Samen vormden ze een fantastisch duo dat goed op elkaar inspeelde. Hun chemie was buiten de hitlijsten in de film, en hoewel andere duo's het goed hadden kunnen doen, kon geen enkele tippen aan wat deze twee deden in Shanghai Noon.

Na bijna $ 100 miljoen aan de kassa te hebben verdiend, werd het vrij duidelijk dat de studio iets speciaals in handen had. Dus, tot een verrassing voor niemand, werd een vervolg in productie genomen in de hoop dat het ook een hit zou kunnen worden.

'Shanghai Knights' was een solide vervolg

In 2003 kwamen Shanghai Knights op het grote scherm met de bedoeling om te profiteren van het succes van de eerste film. Wilson en Chan waren weer in actie en de cast werd aangevuld met artiesten als Fann Wong, Donnie Yen en Aiden Gillan. De cast had een schat aan talent en de film, die veel beats van de eerste film had, had er veel aan.

In plaats van in het Wilde Westen te blijven, ging ons favoriete duo de vijver over voor hun volgende avontuur, en het leidende duo Wilson en Chan bewees opnieuw dat hun chemie op het scherm niet te stoppen was. De film was misschien niet overladen met lovende kritieken, maar niemand ontkende dat deze acteurs samen geweldig waren.

Aan de kassa bereikte de film niet hetzelfde niveau als zijn voorganger. Het bracht $ 88 miljoen op, maar met een prijskaartje van $ 50 miljoen was de film niet bepaald een kaskraker. Desondanks hielden veel fans nog steeds van wat de film op tafel bracht.

Op dit moment is het 18 jaar geleden sinds Shanghai Knights, en fans hebben zich jarenlang afgevraagd of er ooit een vervolgfilm in productie zal worden genomen.

Komt er een derde film?

Vanaf nu is een derde film niet in productie, maar er wordt al jaren gesproken over een derde film. Het lijkt erop dat veel mensen die aan de originelen hebben gewerkt dit project willen realiseren, maar om de een of andere reden is het gewoon niet gelukt op een manier die voor alle betrokkenen logisch is.

In 2003 sprak Wilson over de mogelijke plot van de derde film en zei: We hebben het erover misschien te beginnen in Hollywood en dan van daar naar Afrika of de piramides te gaan… Ik heb het gevoel dat we de vrijheid hebben om ze overal mee naar toe te nemen in de tijd die we willen.”

In 2016 gaf Alfred Gough, die beide films schreef, een update over het plot en zei: "De derde film speelt zich af in China en hij wil China laten zien op de manier waarop de eerste film de oude Westen. Dus hij heeft geweldige ideeën over instellingen en dat soort dingen. Met die films komt de samenwerking van Jackie en Owen op het scherm omdat ze het heel goed met elkaar kunnen vinden. Met dat in gedachten, wil je hun input krijgen in de verhaalfase, zodat wanneer we aan het script komen, het gebaseerd is op het DNA van het verhaal."

IMDb heeft een vermelding voor het vervolg, getiteld Shanghai Dawn, maar er is weinig activiteit. Het zou best eens kunnen gebeuren, maar op dit moment is er nog niets officieel. Tijd om gewoon de eerste twee te gebruiken en wat langer te wachten.

Aanbevolen: