Hoe actrice Lacey Chabert verloor op een baan van $ 15 miljoen

Inhoudsopgave:

Hoe actrice Lacey Chabert verloor op een baan van $ 15 miljoen
Hoe actrice Lacey Chabert verloor op een baan van $ 15 miljoen
Anonim

Lacey Chabert is zeker een naam die je eerder hebt gehoord! De actrice zit al geruime tijd in de entertainmentindustrie en sprak personages uit op The Wild Thornberry's, terwijl ze ook in Party Of Five verscheen.

In 2004 schoot Chaberts carrière omhoog naar internationale faam en succes toen ze de rol van Gretchen Weiners in Mean Girls kreeg. Sindsdien is ze actief gebleven in de industrie en is sindsdien het gezicht geworden van Hallmark Christmas-films.

Hoewel Lacey in de loop van haar carrière miljoenen heeft verdiend, had ze veel meer kunnen sparen! Dus, hoe heeft de actrice precies een baan van $ 15 miljoen misgelopen? Laten we erin duiken!

Hoe Lacey Chabert verloor op $15 miljoen

Lacey Chabert speelt al sinds het begin van de jaren 90 in het acteerspel, maar pas tien jaar later werd ze een erkende naam in Hollywood.

In 2004 kreeg Chabert de rol van Gretchen Weiners, een naam die zo iconisch is dat zowat iedereen je zal vertellen dat ze hem kennen uit de klassieke film Mean Girls. Lacey verscheen in de film naast Rachel McAdams, Amanda Seyfriend en niemand minder dan Lindsay Lohan.

De ster werd berucht om haar zinnen als "fetch", "we moeten Caesar gewoon neersteken!" en "mijn vader, de uitvinder van de tosti-strudel", die tot op de dag van vandaag worden geciteerd!

Gelukkig voor Lacey zorgde haar rol in de hitfilm ervoor dat ze een hit in de industrie werd, met rollen in Dirty Deeds, Bratz en Baby Daddy, om er maar een paar te noemen.

Hoewel Lacey het vrij goed voor zichzelf heeft gedaan in Hollywood, had ze veel rijker kunnen zijn, en we bedoelen rijker, zoals $ 15 miljoen rijker!

Lacey had oorspronkelijk de rol van Meg Griffin op Family Guy in het allereerste seizoen. De actrice uitte Meg voor 14 afleveringen voordat ze besloot de show te verlaten. Terwijl velen speculeerden dat Lacey was ontslagen, maakte de actrice duidelijk dat ze 'uit eigen beweging' was vertrokken.

De ster onthulde dat ze besloot af te treden vanwege haar school- en Party Of Five-schema.

"Ik verliet de show eigenlijk uit eigen beweging. En alleen omdat ik op dat moment op school zat en Party of Five deed," vertelde ze aan GameSpy.

De rol zou later in handen komen van Mila Kunis, op wie fans sindsdien verliefd zijn geworden. Mila verzamelt maar liefst $ 175.000 tot $ 200.000 per aflevering, wat in de loop van haar tijd in de show neerkomt op $ 15 miljoen aan inkomsten, een enorm bedrag dat Lacey gemakkelijk had kunnen verdienen!

Hoeveel is Lacey Chabert waard?

Vandaag is Lacey Chabert $ 4 miljoen waard, wat nog steeds een indrukwekkend bedrag is. Als de actrice in vergelijking met haar mede-sterren van Mean Girls was doorgegaan met Family Guy, had ze gemakkelijk een van de rijkste kunnen zijn.

Rachel McAdams staat aan de top met een nettowaarde van $ 25 miljoen, terwijl Amanda Seyfriend een nettowaarde van $ 12 miljoen heeft verzameld. Lindsay Lohan verdiende tijdens haar piek gemiddeld $9 miljoen per jaar!

Gelukkig voor Chabert maakt het haar niet zoveel uit wat haar beslissing kost, en ze koestert ook geen wrok jegens Mila Kunis. "Ik vind de show hilarisch en heb helemaal geen wrok tegen haar. Ik vind haar een geweldige actrice", vertelde Chabert aan GameSpy.

Gelukkig voor Lacey is ze doorgegaan met acteren en heeft ze de overstap gemaakt naar Hallmark, waar ze momenteel het netwerk domineert als het gaat om kerstfilms en muziekoptredens.

Aanbevolen: