Heeft Coke Daniels het plotidee van Jordan Peele gestolen uit 'Get Out'?

Heeft Coke Daniels het plotidee van Jordan Peele gestolen uit 'Get Out'?
Heeft Coke Daniels het plotidee van Jordan Peele gestolen uit 'Get Out'?
Anonim

Karen draait om het verhaal van een racistische blanke vrouw die het tot haar missie maakt om haar zwarte buren te verwoesten die net in de buurt zijn komen wonen.

Get Out ging over een jonge zwarte man die een weekendje de familie van zijn blanke vriendin bezocht. De familie van zijn vriendin kwam normaal over tot verontrustende ontdekkingen zich beginnen te ontvouwen en hij erachter komt hoe groot de obsessie van de familie is met het terroriseren van zwarte mensen.

Sociale media deden hun ding en het publiek was er snel bij om regisseur, Coke Daniels, te schande te maken voor zijn slappe poging om Peele's hit opnieuw te creëren. De film kreeg behoorlijk wat te verduren op Twitter, met eindeloze kritieken.

"Jordan Peele heeft slechts twee films op zijn naam als regisseur en hij heeft al mensen die zijn formule proberen te kopiëren", schreef @nuffsaidny. "Over impact gesproken."

Peele's film kreeg brede goedkeuring en won in 2017 een Oscar voor Beste Originele Scenario.

Individuen dachten dat de trailer van Karen een grap was en gingen zelfs zover dat ze geloofden dat het een sketch van Saturday Night Live zou kunnen zijn.

"Ik heb net eindelijk de trailer gezien voor die KAREN 'horror'-film. Ik kan niet stoppen met lachen", schreef @Goddess_Maxwell. "Het is ongelooflijk ineenkrimpen! Het is alsof iemand elke wakkere stereotype en angstaanjagende over rassenrelaties nam en het in een blender stopte zonder nuance of subtiliteit."

In de trailer speelt Taryn Manning Karen die haar nieuwe buren uitscheldt om hun vuilnisemmers van de stoep te houden, of anders. Ze komt erg agressief over, ze bedreigt haar leeftijdsgenoten in een restaurant en belt zelfs de politie op onschuldige tieners.

Het publiek gelooft niet alleen dat deze film een blindganger is, maar ze twijfelen ook aan het vermogen van Hollywood als geheel om fatsoenlijke films uit te brengen.

Op Twitter plaatste @HoodCommieGirl: "Iedereen in Hollywood wil zijn eigen versie van "Get Out" maken, maar "zonder integriteit, kritisch denken, een geldige sociale/raciale analyse, enz. Gewoon oppervlakkig racisme is verkeerd', 'Karens zijn slecht', 'we hebben meer bondgenootschap nodig', enz. complotten."

Afbeelding
Afbeelding

Ondertussen is Coke Daniels dolgelukkig dat zijn aankomende film zelfs in dezelfde zin staat als de bekroonde film van Jordan Peele. Daniels maakte een Instagram-verhaal van een screenshot van Twitter met het bijschrift: “Trending op Twitter!! Blijf Karen vergelijken met Get Out! We zullen dat ontvangen!”

Volgens Daniels bestaat er niet zoiets als een slechte pers!

Aanbevolen: