Twitter steekt plezier in de trailer van live-actiefilm 'Clifford

Inhoudsopgave:

Twitter steekt plezier in de trailer van live-actiefilm 'Clifford
Twitter steekt plezier in de trailer van live-actiefilm 'Clifford
Anonim

Filmfans zijn getrakteerd op de eerste trailer van de live-action/CGI-versie van Clifford The Big Red Dog.

De film gaat in september in première en zal een bewerking zijn van de populaire kinderboekenreeks over een gigantische rode hond. De cast wordt geleid door de Engelse komiek Jack Whitehall en bevat ook Darby Camp, Tony Hale, Sienna Guillory, Russell Wong, John Cleese en David Alan Grier als de stem van Clifford.

De titulaire rode hond is in feite met CGI opgenomen in de live-actiefilm, met gemengde resultaten die fans verbijsterend maken.

Twitter kan niet stoppen met lachen om 'Clifford The Big Red Dog Trailer'

In de film zie je een jong meisje genaamd Emily Elizabeth (Camp) dat worstelt om thuis en op school te passen, waar ze wordt gepest door haar klasgenoten.

Wanneer Clifford een gigantische rode hond wordt in haar appartement in New York City en de aandacht trekt van een geneticabedrijf dat dieren wil vergroten, moeten Emily en haar onwetende oom Casey (Whitehall) de krachten van hebzucht bestrijden als ze gaan op de vlucht door New York City en nemen een hap uit de Big Apple. Onderweg beïnvloedt Clifford de levens van iedereen om hem heen en leert Emily en haar oom de ware betekenis van acceptatie en onvoorwaardelijke liefde”, luidt de officiële synopsis.

Ondanks de beste bedoelingen van de film, zijn sommige gebruikers van sociale media niet verkocht aan de live-action-adaptatie.

"weet je, sommige dingen zijn gewoon niet bedoeld om te vertalen van animatie naar live-actie en clifford is er een van", twitterde een gebruiker.

“Ik heb net de trailer van Clifford bekeken en het spijt ons u te moeten meedelen dat films in het algemeen een vergissing waren”, was een andere opmerking.

“die clifford de grote rode hondentrailer maakte me bang”, luidt een andere tweet.

"Ik hoop dat Clifford groter en roder wordt naarmate de film vordert in de stijl van Ang Lee's Hulk," zei een gebruiker.

Twitter had de beste 'Clifford' en de Monsterverse-memes

De trailer zette gebruikers er ook toe aan een overvloed aan Clifford-memes te maken, waarin de gigantische, rode hond strijdt met Godzilla en een vurige vogel uit de Angry Birds-familie. Iemand heeft zelfs Sonic - ja, beide versies - gephotoshopt tot een still van de aankomende film.

"kan niet wachten tot clifford zich bij de monsterverse voegt. clifford zou godzilla's kont verslaan", schreef een Twitter-gebruiker.

Clifford The Big Red Dog wordt op 17 september in de bioscoop uitgebracht

Aanbevolen: