Dit zijn de beste reacties van fans op de nieuwste schokkende 'Loki'-aflevering

Inhoudsopgave:

Dit zijn de beste reacties van fans op de nieuwste schokkende 'Loki'-aflevering
Dit zijn de beste reacties van fans op de nieuwste schokkende 'Loki'-aflevering
Anonim

Spoilers voor Loki op Disney Plus vooruit

Een nieuwe aflevering van de MCU serie Loki is in première gegaan op Disney Plus, en trakteert fans op twee adembenemende plotwendingen en een mid-credits scene.

The God of Mischief gespeeld door de Engelse acteur Tom Hiddleston is terug nadat hij zijn biseksualiteit onthulde in de derde aflevering, "Lamentis".

In het vierde hoofdstuk van de serie geregisseerd door Kate Herron, "The Nexus Event", worstelen Loki en variant Sylvie (Sophia Di Martino) met een verontrustende ontdekking over de Time Variant Authority die ze in de vorige aflevering deden.

De vierde aflevering van 'Loki' ziet de dood van twee hoofdpersonages

Sylvie heeft Loki verteld dat alle werknemers bij de TVA, inclusief agent Mobius M. Mobius (Owen Wilson), varianten zijn. Ze zijn niet gemaakt door de Time-Keepers, zoals iedereen gelooft. Ze zijn zich ook niet bewust van het feit dat ze varianten zijn, of van hun vorige leven voordat ze voor de TVA gingen werken.

In de nieuwe aflevering worden Loki en Sylvie gevangen genomen door de TVA, waar het personage van Hiddleston Mobius waarschuwt voor de organisatie. Nu hij zich bewust is van zijn verleden, bevrijdt Mobius Loki en wordt hij gesnoeid door rechter Ravonna Renslayer (Gugu Mbatha-Raw) in een poging de halfgod te verdedigen.

Na deze grote wending weten fans niet zeker of Wilson weer naar de MCU zal terugkeren. Maar er is meer, want Mobius is niet het enige personage dat in de aflevering wordt gesnoeid. Loki staat hetzelfde lot te wachten als hij wordt gesnoeid in de strijd tegen Renslayer. In een mid-credits-scène wordt hij echter wakker in een onbekend rijk, omringd door andere Loki-varianten.

Fans reageren op de schokkende dood van Mobius in de nieuwste 'Loki'-aflevering

Ondanks dat Loki niet dood is, is het lot van Mobius nog steeds onzeker. Het personage dat wordt gespeeld door Wilson is al snel een favoriet bij de fans geworden en zijn vroegtijdige overlijden heeft de kijkers verwoest. Is Mobius echt dood? Maar het belangrijkste is: zal hij ooit zijn jetski krijgen?

"Iedereen maakt ruzie over Loki x Sylvie terwijl ik hier ben, alleen maar hopend dat Mobius zijn jetski krijgt", schreef een fan op Twitter.

“Marvel heeft echt een hekel aan Loki,” was een andere opmerking.

Fans hopen dat Loki Mobius kan redden in een van de twee laatste afleveringen, maar er is nog niets bevestigd.

Woensdag komt er een nieuwe aflevering van Loki beschikbaar om te streamen op Disney Plus

Aanbevolen: